Şimdi Ara

bi kız bi erkeğe neden sürekli bakarrr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tam gözgöze gelince sinirli bı sekılde 'ne var be ya slk' dıyor sızce anlamısmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi kitapta okuduğuma göre kız göz göze geldiğinde gözlerini kaçırıyorsa karşısındaki ile cinsellik düşünüyordur. Malesef gözlerini kaçıran bi kıza rastlamadım, durmak yok yola devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

bi kitapta okuduğuma göre kız göz göze geldiğinde gözlerini kaçırıyorsa karşısındaki ile cinsellik düşünüyordur. Malesef gözlerini kaçıran bi kıza rastlamadım, durmak yok yola devam

iyi oldu bunu öğrendiğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

bi kitapta okuduğuma göre kız göz göze geldiğinde gözlerini kaçırıyorsa karşısındaki ile cinsellik düşünüyordur. Malesef gözlerini kaçıran bi kıza rastlamadım, durmak yok yola devam

ben bakıyorum 5 sn sonra o da bakıyor 3 sn öyle kaldıktan sonra 'mal ne bakıyon dıyor

• Sınıfdada kızlar beni kesiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

tam gözgöze gelince sinirli bı sekılde 'ne var be ya slk' dıyor sızce anlamısmıdır?

sen SBS'ye hazırlanmıyor muydun? Otur ders çalış,napacan kızı mızı,erken senin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

Sınıfdada kızlar beni kesiyor

beni 10 sınıflar kesıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldmagic

quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

tam gözgöze gelince sinirli bı sekılde 'ne var be ya slk' dıyor sızce anlamısmıdır?

sen SBS'ye hazırlanmıyor muydun? Otur ders çalış,napacan kızı mızı,erken senin için.

gecen seneydı o

• 7. sınıfta bi sızda sürekli bana bakıyordu. Ama öyle böyle degil, ne zaman baksam bana bakıyordu. göz göze geldiğimizde gözünü kaçırsa hadi neyse sürekli 1 sene kadar baktı. 1 sene karsılık bulamayınca 8. sınıfta bıraktı bakmayı. Silgin olmaz silgi istersin ondan bile bi mana çıkarır bazı kızlar. İlkolulda kızları silgi kalem ve 0,7 uç kaynağı olarak görürdüm. Yaş 21 e gelince tabiki o zamanlar biraz geleceğe yatırım yapsaydım diye düşünüyorsun.
  • Donu deliktir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.