Şimdi Ara

Bi gelin hele akıl verin arkadaslar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chinaman -- 8 Temmuz 2021; 4:23:54 >

• hocam senin için bence en mantıklısı, bu seneki derslerine çok sıkı çalışıp, yıl sonunda gano ile yatay geçiş yapman olur bence,

bu sayede hem istediğin üniye gidebilirsin, hemde evde sıkça ders yaparken görüneceğin için o bakışlar ve kinayeler biraz azalır

yani en mantıklısı bu bence, hem extra bi yük yok (dersane gibi), hem ev hayatındaki stresin biraz azalacak, hemde üni değiştiriceksin, gayet karlı geliyor bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THECERN -- 10 Ocak 2017; 16:52:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anki okuduğun bölüm ne ? Derslerini geçmek için çalış, arta kalan vaktini kendi başına ygs lys ye ayır. Kendinde farketmişsindir, öyle beş on tane kitap almana gerek yok. Bi test bi konu bitti. Kendi başına halledebilirsin bence. Olmazsa da zaten ünitesin. Devam edersin. Hiç olmadı yatay geçiş vs düşün derim
  • Ailelerin çoğu okumadığı için okuyana hayat güllük gülistanlık olacak sanıyor ve veriyor her hangi bir üniye. Bu yanlış. Sonra etrafta üni mezunu işsizlik ordusu oluyor. Bence üni okunacaksa hakkıyla sevdiğin bir bölüm okunacak. Senin hatan gibi bende bir hataya düştüm ve 2 senedir ünideyim ve bu saatten sonra üniyi bırakmak vakit kaybı. O yüzden bırakmadım devam ediyorum. Son söz olarak sevdiğin bir bölüme gidene kadar çabala yıllar geçse de o bölümü kazan. Ha bu arada okul her şey değildir. Hazırlanırken boş durma kitap oku film izle yabancı dil geliştir. Haydi selametle. Hayatta başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrnick

Ailelerin çoğu okumadığı için okuyana hayat güllük gülistanlık olacak sanıyor ve veriyor her hangi bir üniye. Bu yanlış. Sonra etrafta üni mezunu işsizlik ordusu oluyor. Bence üni okunacaksa hakkıyla sevdiğin bir bölüm okunacak. Senin hatan gibi bende bir hataya düştüm ve 2 senedir ünideyim ve bu saatten sonra üniyi bırakmak vakit kaybı. O yüzden bırakmadım devam ediyorum. Son söz olarak sevdiğin bir bölüme gidene kadar çabala yıllar geçse de o bölümü kazan. Ha bu arada okul her şey değildir. Hazırlanırken boş durma kitap oku film izle yabancı dil geliştir. Haydi selametle. Hayatta başarılar.

Öncelikle sağolun hocam öneriler için.
    Şuan bırakıcam gibi ama üninin parası biraz sıkıntı çıkartıyor.
    onun içinde.Part time bir işede başlamayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nitemm_96

Şu anki okuduğun bölüm ne ? Derslerini geçmek için çalış, arta kalan vaktini kendi başına ygs lys ye ayır. Kendinde farketmişsindir, öyle beş on tane kitap almana gerek yok. Bi test bi konu bitti. Kendi başına halledebilirsin bence. Olmazsa da zaten ünitesin. Devam edersin. Hiç olmadı yatay geçiş vs düşün derim

Seçtiğim bölüm sözel.
    Aslında ben sayılsalcıyım. :P
    Ve sayılaldan anlarım ama işte hocam Hayatta herşey Güzel gitmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ödenecek para çokmu ?

Dershaneye gitmeden hazırlanmayı düşündün mü uymuyor mu sana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recipe For Salvation

Ödenecek para çokmu ?

Dershaneye gitmeden hazırlanmayı düşündün mü uymuyor mu sana ?

8 bin falan var.
    Dershaneye gitmeden hazırlanırımda. Okulu bırakmam gerekecek.
    Yani hem bırakıp hemde 8 bin tl daha ödemek. Bilemedim .
    Ayrıca özel ünide ben bırakınca Devamını ödeme zorunluluğumun olduğunu bilsem.
    Hiç bir şekilde yazılmazdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.