Şimdi Ara

Bi’ el atın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Lise 3. Sınıf tm öğrencisiyim gittiğim özel okulda müfredattaki ingilizce yerine ilk okul ingilizcesi görüyoruz. Okul yönetimi öğrencilerin seviyesinin düşük olduğu için böyle birşey yaptıklarını söylüyorlar.
    Meb’e şikayet etsem sonuç alır mıyım sizce ve bunu yapmaya hakları var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuerjue -- 22 Şubat 2018; 23:0:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi’ el atın lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğunluğun durumu kötüyse, temelden başlamaları gerek doğal olarak. Tabi bu durumda senin eğitimin gerçekleşmiyor. Güzel bir dille yönetime eğitiminden geri kaldığını izah et. Müfredattaki ingilizceyi isteyen öğrenciler için ayrı bir sınıf açabilirler belki. Bunu istemek hakkın. Onlarında nabza göre şerbet vermesi gerek tabi. İlkokulda öğrenselermiş diyip geçemezler. Ama ortak noktada buluşturmalılar.
  • Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için. Yönetim ile defalarca konuştum umursamıyorlar artık, ben dil okumak istiyorum ve bu okula geldiğimden beri ingilizce ile ilgili hiç birşey öğrenemedim.okulda 20’şer kişilik 2 tm sınıfı var yeni sınıf söz konusu olamaz. Sence meb’e şikayet etsem durumu değiştirebilir miyim? Boşa uğraşmak istemiyorum çünkü.

• MEB bu okullarda ne bok döndüğünü biliyor. Adı gibi biliyor hatta, o yüzden şikâyet falan edeyim deme. Okul seni düşman diye alır, özel okuldayken devlet okuluna nakil istemiştim. 1 ay boyunca öğretmenler beni dışladı. Sonra devlet okuluna geçtim.

• e dil okumak sitiyyorsan dil oku nıye tm sectın?
  • Sonuç alamazsın.
    Oku gitsin bacım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

e dil okumak sitiyyorsan dil oku nıye tm sectın?

İsteyerek seçmedim okulu zorundaydım. Seneye geçmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indoril Nerevar

MEB bu okullarda ne bok döndüğünü biliyor. Adı gibi biliyor hatta, o yüzden şikâyet falan edeyim deme. Okul seni düşman diye alır, özel okuldayken devlet okuluna nakil istemiştim. 1 ay boyunca öğretmenler beni dışladı. Sonra devlet okuluna geçtim.

1 senem çöp oldu desene o zaman 🙄

• Az önce telefon üzerinden millieğitime şikayet ettim müfredatın işlenmesinin zorunlu olduğunu söyledi konuştuğum kişi, okul muhtemelen trigger olucak bana öğrendiklerinde az önce ölüm fermanımı imzaladım

• Hocam okuldaki salaklar da (idare) 12. sınıf tm ile ( (biz) dili aynı sınıfta tutuyorlar. Kaç defa dedik açmıyor ayrı sınıf okulda dolu yer olmasına rağmen, bıktık artık ayt coğrafyası tarihi edebiyatı görmekten anasını... Sayısal ve tm’ler göz nuru ama. Bu ülkenin eğitim sistemi böyle giderse bir cacık olmaz...

• mobbing'in babası geliyor desene hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.