Şimdi Ara

Bi El Atın Lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler baglantı sorunlarına bakan kimse yok mecbur buraya yaziyim dedim..

http://img404.imageshack.us/img404/2669/asdwz1.jpg

bu hatayı veriyo oyunu tekrar yükledim, virus prog. ını kapattım, güvenlik duvarını kapattım fşn olmuyo bi yardım edin lütfennn!!!

• Onları yapmana gerek yoktu bilgisayarı bi kaç kere baştan başlatsan düzelirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Onları yapmana gerek yoktu bilgisayarı bi kaç kere baştan başlatsan düzelirdi.

ya onlarıda yaptım gene tık yok hep aynı hata ağlıcam vala deli oldum
  • uppp!!!
  • bakşimdi oynu çaırşır hata vermeden xtrap ı sonlardır bida dene

olmassa reset at olması lazım bana oldu aynısı böleyaptım 3-5 lkere sonlandır xtrap ı olur
  • reset atmayla olmuo dediin şeyi yaptım tam oyun açılırken hata verio off knight oynayamıyacakmıyım yaa!!!
  • optionstaki 1469u 1468 yap contents updates de tekrar yükle girer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: murdererbat

optionstaki 1469u 1468 yap contents updates de tekrar yükle girer

yaptım 1469 u tekrar yükledi ama yok gene girmio!! kafayı yicem yaaa
  • upppp!!!!!!
  • çalıştırdığın bir program yüzünden xtrap öyle birşey yapabilir , programları gözden geçir
  • bütün güvenlik duvarını fln herşeyi kapattım LimeWire olsun herşeyi virüs prog. unu ama genede böle formattmı istio yani
  • Başlat / Çalıştır / cmd açılan pencereye ,

ipconfig/flushdns yaz enterla ..
  • ben internetle ilgili herşeyi kapayıp ağbağlantısı onar diom oluyor belki alakası yok ama bende oluo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Başlat / Çalıştır / cmd açılan pencereye ,

ipconfig/flushdns yaz enterla ..

gene aynı hataaa!!yaa kaç haftadır giremiyorum format atmakmı gerekiyo??

quote:

Orjinalden alıntı: metemen

ben internetle ilgili herşeyi kapayıp ağbağlantısı onar diom oluyor belki alakası yok ama bende oluo

bunuda denedim gene aynı şeyy wala kafayı yicem arkdslar formatmı gerekio bide formatla ugraşmiiim biri çözsün şunu!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St. Petersburg -- 31 Aralık 2006; 10:34:16 >

• ne yaparsanız yapın olmayınca olmuyo inadı tutuyo ben 1 ay önce her gun en az 1 saat denıodum olmuodu ama sımdı tık tık giriyo nazar değmesin walla
  • aynısı banda oluyo kınıt sıldım bastan yukluyorum bakalım duzelecek mı
  • XTrap update yapamıyor... sorunsuz giren biri kendi Xtrap klasörünü yükleyip buraya linki verirse sorun kalmaz sanırım

edit: Xtrap ı ve ko ile ilgili şeyleri bir kaç kere görev yöneticisinden sonlandır(işlemler sekmesinden)

sonra bilgisayara rest at ve modemi kapat aç.. launcere tıkla ve start de düzeliyor.. benim ve bi arkadaşın böyle düzelti denemeni tavsiye ederim... düzelmezse yapacak bir şey yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 31 Aralık 2006; 13:17:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.