Şimdi Ara

Bi Bölüm adı arıyorum yardımcı olurmusunuz..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
39.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaslar bi bölüm vardı gecen oynadım eğlenceliydi ismini arıyorum..

ortada havuz gibi bisi var oraya düsen ölüyo garip garip araclar var biniyosun eziyosun teröristleri parasüt kullanılıyo o bölümde..

Merdiven var duvarın yarısından yukarı cıkıyo o merdivene cıkmak icinde bi merdiven dayıyolar duvara merdivenden yukarı cıkıyoruz bi ipte yürüyoruz sonra bi tusa basıyoruz bi arac geliyo sonra o bizi silahların yerine götürüyo..

Bölümde silah alınmıyo normalde.. yani yukardan alınıyo kim giderse o alıyo.. Garip garip araclar var 4-5 tane üstüne biniyoruz falan adamları eziyoruz..

Biraz karısık olabilr ama böyleydi bölüm :) Smdi cıkmam lazım gelince mutlaka yorumlarınızı okuyacam bu arada Counter 1.6 yardımlarınızı bekliyorum..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Counter-Strike: Havuzlu ve Buzlu Bölüm Rehberi

Counter-Strike'ta en popüler oyun modlarından biri olan ve oyuncuların su altında veya buz üzerinde savaşmasına olanak tanıyan havuzlu ve buzlu bölümler mevcuttur. İşte en iyi Counter-Strike havuzlu ve buzlu bölümlerden bazıları:

Havuzlu Bölümler:

• cs_assault: Klasik bir havuzlu bölüm, büyük bir açık havuz alanı ve çeşitli binalar içerir.
    • cs_italy: Venedik kanallarında geçen bir havuzlu bölüm, dar sokaklar ve çok sayıda köprü içerir.
    • cs_office: Ofis binasında geçen bir havuzlu bölüm, çok sayıda oda ve koridor içerir.
    • cs_militia: Bir milis kampında geçen bir havuzlu bölüm, açık alanlar ve küçük binalar içerir.
    • cs_stadium: Bir stadyumda geçen bir havuzlu bölüm, geniş bir havuz alanı ve tribünler içerir.

Buzlu Bölümler:

• cs_747: Boeing 747 uçağının içinde geçen bir buzlu bölüm, dar koridorlar ve çok sayıda oda içerir.
    • cs_arctic: Kuzey Kutbu'nda geçen bir buzlu bölüm, kar ve buzla kaplı geniş açık alanlar içerir.
    • cs_frostbite: Soğuk bir depoda geçen bir buzlu bölüm, çok sayıda kasa ve konteyner içerir.
    • cs_iceworld: Tamamen buzla kaplı bir bölüm, kaygan yüzeyler ve gizli geçitler içerir.

Bu bölümler, Counter-Strike oyuncularına su altında veya buz üzerinde heyecan verici ve zorlu savaş deneyimleri sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ilk başta ortada havuz olunca poolday diye düşündüm ama ilk defa senden duydum arabalar,merdivenler :D ama güzele benziyor
  • roadwarz olabilir mi?
  • O bölmün adı ka_roadwars_v2'dir . Bazı serverlarda hem ka_roadwars_v2 hem de ka_roadwars olarak oynayabilirsiniz , gerçekten güzel bölümdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.dRe` -- 19 Ocak 2009; 20:33:11 >

• roadwars
  • arkadaşlar yardımcı olmus zaten bol sanslar
  • bu map manyak ya

bot al karşına wer ellerine bıçağı yukarı ipe çık
    zıplayıp zehrli suya düşüyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar yeni geldim yazdıklarınızı okudum

SÜPERSİNİZ YA işte bu bölümdü cok cok cok teşekkür ederim sagolun varolun
  • Lütfen forumda kişisel tartışmalara girmeyin.Konudaki tartışma mesajları silindi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.