Şimdi Ara

Bi bakın da tercih yapalım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu haritadan sakarya ve bilecik 15 kişi zorunlu hizmet kapsamında yazmayı düşünmüyorum.Karadeniz kıyısından özellikle önerdiğiniz yerler nereler ve çankırı corum yozgat tokat hakkındaki görüşleriniz.Sıralama 219 bu arada.

• 5000 kişiyi sadece renkli yerler için mi açmışlar ?
  • trabzon + rize
  • samsun. ( evin nereye yakınsa orayı yaz )
  • quote:

Orijinalden alıntı: JouLex

5000 kişiyi sadece renkli yerler için mi açmışlar ?

evet hocam bilecik+sakarya 120 kişi falan zorunlu hizmeti de 15 kişi.O yüzden düşünmüyorum oraları fazla.

quote:

Trevor Reznik

Samsunda bi kişilik kontenjan var orası da yar olmaz.Sizce karadenizin sahil şeridi mi yoksa corum cankırı tokat yozgat mı?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 4 Eylül 2013; 1:26:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JouLex

https://eksisozluk.com/cankiri-corum-yozgat-seytan-ucgeni

ohhoouw siz bana trabzon rize ordu giresundan bahsedin abi o zaman
  • Arkadaşlar bilenlerden özellikle yorum istiyorum.Trabzon,rize,ordu,giresun,çorum,tokat,yozgat,çankırı.Elimizde bu iller varsayalım.Samsun bir kişi aldığı için orası da yalan.Nasıl bir sıralama izlerdiniz?
  • K.Maraşlı olduğum için Maraş diyorum ve çekiliyorum
  • Vay be forumda ogretmen var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne öğretmenisiniz?

• ben orduluyum orduya gel hocam gezdireyim seni :D takıl burda benle hem derste verirsin arada beleşe
  • Kıbrıs dahil mi?

• İngilizce öğretmeniyim.Ordu'yu da düşünüyorum acıkcası.Kıbrıs dahil değil ama orayı da boyamışlar amac neyse.
    Beyler bahsettiğim illeri karşılaştırırsak hangileri tercih edilebilir.Çorum,tokat civarı mı yoksa karadeniz sahil şeridi mi?
  • Bilecik veya Karaman'ı neden dusunmuyorsunuz.

• Karadeniz bölgesinde yaşanılabilecek en iyi şehir samsundur .
  • Trabzon. Pişman olmazsın.

• Bende ögretmen adayıyım. Karadenizliyim ama hakkariye gideceğim Bu işinhakkını vermek gerekirBatıdaçocuklar eğitilebilir ama doğuda bu iş daha zordur Ben zora yapmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: **Fenafillah**

İngilizce öğretmeniyim.Ordu'yu da düşünüyorum acıkcası.Kıbrıs dahil değil ama orayı da boyamışlar amac neyse.
    Beyler bahsettiğim illeri karşılaştırırsak hangileri tercih edilebilir.Çorum,tokat civarı mı yoksa karadeniz sahil şeridi mi?

Giresun Espiye'de eski öğretmenim görev yapıyor hala görüşürüz.Orayı yazarsan haberim olsun selam ilettiririm şansa bala aynı okul gelirse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.