Şimdi Ara

Bi Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bizim karşıda babamın amcasının cocugu var bi abi işte pc sine format attırdı benim yeğene sonra dediki benim 5 yıllık resimşlerim gitti felan filan o yeğenin attıgı format yarım mı ne kalmış işte neyse bidaha format atmışlar bu sefer başkasına attırmış formatı aradan 1 sene geçti only recovery programı ile geri kurtarmam mümkün mü ? ( konu yanlış yerde ise konuyu kapatmayın taşıyın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BritneySpears<3 -- 20 Nisan 2012; 16:39:16 >

• Kimse demiyo ki aga bu nedir?
    Anakart: MSI PRO B650M-B | CPU: AMD Ryzen 5 5700F | GPU: SAPPHIRE AMD RX 580 8GB | RAM: APACER Panther DDR5 16GB 6400 MHz | SSD: HP SSD FX700 1TB | PSU: MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80+ GOLD | Kasa: MSI MAG FORGE M100R | Monitör: GAMEPOWER BULL T10 1080P 180Hz | Koltuk: xDrive SANCAK | Klavye/Mouse: MSI Vigor GK30 Combo | Kulaklık: ASUS TUF GAMING H3 7.1 Wireless
  • Aradan 1 sene geçmiş hala resimleri kurtarma derdinde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BritneySpears<3 -- 20 Nisan 2012; 16:51:14 >

Orijinalden alıntı: Giresun28Furkan

tatil resimlerim felan diyodu 5 yıllık resimlerim felan diyodu şunu bi kurtarsam sevabına bişey istemem ondan sadece kurtarayım şu resimleri olmaz mı yani

300 TL YE KURATIRIRIM GENÇ P.M AT ;)

Orijinalden alıntı: ßokYolu

quote:

Orijinalden alıntı: Giresun28Furkan

tatil resimlerim felan diyodu 5 yıllık resimlerim felan diyodu şunu bi kurtarsam sevabına bişey istemem ondan sadece kurtarayım şu resimleri olmaz mı yani

300 TL YE KURATIRIRIM GENÇ P.M AT ;)

benim sorunum değil o benim olmadıgı için bilemem para vermez o yani ben sevabına kurtarayım ama program işe yarar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BritneySpears<3 -- 20 Nisan 2012; 17:04:46 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.