Şimdi Ara

Bi bakarmısınız arkadaşlar cidden moral lazım [Troller gelmesin]..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ciddi yorum bekliyorum fen çalışacam, Mat 38-40 arası gelebilir belli değil o civarda yani, Geoda çok sıçtım 17tane işaretleyebildim, 12 net gelse, ilk 10k imkansız mı?

• JustHF J kullanıcısına yanıt
    niye imkansız olsun mattan 27 netle geçen yıl tıpa giden arkadaşım vardı bir de 2014 mattı daha kolaydı
  • Bence rahat gelir herkes kotu yapmis saglik istiyorsun zaten geonun cokta onemi yok fene abanman gerek ama zaten 14k dasin onunde tmlerde var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mat öyle gelirse geometriyi sala ya. Geconun katsayısı acayip düşük tıp için. Matın da genele göre yüksek fark attırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

niye imkansız olsun mattan 27 netle geçen yıl tıpa giden arkadaşım vardı bir de 2014 mattı daha kolaydı

feni ve ygs sıralaması ne idi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt
    feni iyiydi baya en düşük fizik yapmıştı 20 netti o kimya 25 5 bio da 26 4 olması lazım ygs de 13k idi çocuğun 12k geldi mf3 tıpa gitti işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaaabbbb1771 -- 14 Haziran 2015; 16:03:02 >
  • kardeşim şu fene adam gibi çalış tıp için geoyu takma bi boka yaramıyo desem yeridir iyi şeyler görürsün inşallah tek tavsiyem onu bunu takma önüne bak atlat şu feni gönlünce olur inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • azincourthalil A kullanıcısına yanıt
    hocam benim ygs1 14k, maalesef ygs2 17k ama mf3 bu ikisinin karışımı oluyo dedi bi arkadaş. MF4te uçtum zaten geo yüzünden, abi ne biliyim geodan 18 net kaybedersem 8-9 puan gidiyo mf3te o da 5 biyo sorusu yapıyo, çok etkisi olur mu ya?
    Edit:En son 11.sınıfta geo kitabının kapağını açtım, keşke biraz çalışsaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustHF -- 14 Haziran 2015; 16:08:30 >
  • Beyler sağolun cidden, elinizi ayağınız öpeyim moralimi yerine getirdiniz,inşallah olur çok emek harcadım çok fedakarlık yaptım, inşallah sizde istediğiniz yerlere gelirsiniz.Fen kasmaya başlıyorum sayenizde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.