Bildirim
Bi Bakarmisiniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
neden olduğunu bilen warsa yazsın bnde bilmiyorum _____________________________ ranqer ve _ramcho_ benim İdlerim şifrelerini unuttuğum için sıfırladım -
lütfen yardımm 

_____________________________ -
_____________________________ Entei
Şerefin anlamı ve benzersiz yeteneğin efsanevi Pokemonu.
pokemoncrater daki nickim:piskopat hulusi piskopat -
YALNIZ-KURTne alakası var simdi bula konunun anlamadım!

ayrıca bencede FORMAT derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 3 Mart 2007; 18:36:47 >_____________________________
-
quote:
YALNIZ-KURTne alakası var simdi bula konunun anlamadım!

+1
vede pc sanırım senin çok gzl deil yada eski bi makina bnm ark dada yapıyodu format çakdı geçdimi geçmedimi bilmiorum
-
yok bil. süper denielck kadar güzel ama napçam bilemiorum for
matda pek yatmadı kafama
quote:
ijji yerine başka bi gunz dene? belki çalışır ve orda oynarsın? daha iyi olur :)
doru sölüyo bnm makina btn gunzları çalıştırıyo ama ijji de hata raporu alıyo
-
NERDEN İNDİRCEM SİTE PLS.. 

_____________________________ yok
-
http://www.daemonsring.net/ bunu deneyebilirsin _____________________________ ranqer ve _ramcho_ benim İdlerim şifrelerini unuttuğum için sıfırladım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler