insana bir anda bu süreçte kötü şeyler aklına gelip duruyor |
bi anda gelen ulaaa kaydırma yapmamışımdır korkusu

-
-
Valla çok kafası rahat bir insanım ama fazla boşum olduğundan dolayı benzer bir kaygı var içimde umarım bir sıkıntı çıkmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vesvese nedir diye sorarlarsa cevap budur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de aşırı takiyorum bunu
Sınavda stres yapmış olmam falan bi yana en çok bu koyar
yemin ederim bu düşünce beni öldürdü kaç gündür. bı tyt fende kaydırma yapmisim gibi geliyo sonra o geciyo bu sefer diyorum kesin ayt Matta kaydirma yaptım. kafayi yedim resmen
yalnız değilsin istediğim eğitimi alacağım gibi ama şöyle oluyor kaydırma kodlama(tarih falan) umarım mokoko olmayız daha dikseler girmem sınava ama böyle bir durumda mecbur kalırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: volkansenanmeselesiValla çok kafası rahat bir insanım ama fazla boşum olduğundan dolayı benzer bir kaygı var içimde umarım bir sıkıntı çıkmaz
Fazla boş daha iyi bence. Atlaya atlaya soru numarasına bakarak isaretliyorsun
Geçen yıl yaşamıştım o hissi merak etmeyin yapmamışsınızdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Valla çok kafası rahat bir insanım ama fazla boşum olduğundan dolayı benzer bir kaygı var içimde umarım bir sıkıntı çıkmaz |
yemin ederim bu düşünce beni öldürdü kaç gündür. bı tyt fende kaydırma yapmisim gibi geliyo sonra o geciyo bu sefer diyorum kesin ayt Matta kaydirma yaptım. kafayi yedim resmen |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X