Şimdi Ara

bi akıl verin dostlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G kasa 2002 astra HB 100 bin km de arabamız var onu satıp 2005 ford mondeo almayı düşünüyoruz mondeo bulduk araç dizel 2005 model 128.000 km de sizce nasıl sizce astra yı satıp mondeo alalım mı mantıklımı başka öneri varmı bana kalsa 2006 dizel focus hb almak istiyrorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_32 -- 23 Ağustos 2011; 7:31:06 >

• Arabada sorun yoksa alınır ama iyi incelenmeli şirket arabası falan olmasın yıpranmış olabilir.Bana kalsa bende hb focus alırım o ayrı
  • Bence burada kullanım amaçlarına göre şekillenmeli araç tercihiniz. Eğer geniş bir aileyseniz, uzun yola çok çıkarım, rahat rahat gideyim diyorsanız uzun yolda mondeo alabilirsiniz.
    Ancak mondeonun ikinci elinin biraz daha yavaş olduğunu siz de biliyorsunuzdur ve eğer uzun süre kullanmayacaksanız satarken zorlanabilirsiniz.
    Ama küçük bir aileyim, şehir içi dışı karışık bineceğim diyorsanız focus hb bence daha hoş bir tercih olur.
    Tabi araçların donanımlarını bilmiyorum, eğer ki monde ghia, focus trend ise o zaman çok çok iyi baktırmak şartı ile mondeoyu da tercih edebilirdim ben olsam.
    Donanıma her ne kadar önem vermesek de, bir dijital klima, bir hız sabitleyici bence çok önemli ve işlevsel donanımlar.
    Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutunch

Bence burada kullanım amaçlarına göre şekillenmeli araç tercihiniz. Eğer geniş bir aileyseniz, uzun yola çok çıkarım, rahat rahat gideyim diyorsanız uzun yolda mondeo alabilirsiniz.
    Ancak mondeonun ikinci elinin biraz daha yavaş olduğunu siz de biliyorsunuzdur ve eğer uzun süre kullanmayacaksanız satarken zorlanabilirsiniz.
    Ama küçük bir aileyim, şehir içi dışı karışık bineceğim diyorsanız focus hb bence daha hoş bir tercih olur.
    Tabi araçların donanımlarını bilmiyorum, eğer ki monde ghia, focus trend ise o zaman çok çok iyi baktırmak şartı ile mondeoyu da tercih edebilirdim ben olsam.
    Donanıma her ne kadar önem vermesek de, bir dijital klima, bir hız sabitleyici bence çok önemli ve işlevsel donanımlar.
    Hayırlı olsun

dostum aklımdan geçenleri harfi harfine yazmışsın
    yakınımdamısın nerdesin
    tamamına yüzde yüz katılıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.