Şimdi Ara

Bfme2 3v1 taktikleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler 3v1 de taktik alabilirmiyim elves olup helms deep mapinde kaleye geçiriyorum direk mirkwood spamlayıp defansa çekiliyorum oyunu 40-50 dk kontrol ediyorumda en sonunda meteor açtıklarında dayanma şansım olmuyor pek nasıl taktik denemeliyim ?

• çok oyunu uzatma derim onlar meteor açıyorsa sende hayalet ordu çıkar.^^ seri üretim yap her zaman mesela asker üretim yerinden hep asker çıksın vs vs hepde okçulara ağırlık verme derim atlılar oyunu seri almada çok etkilidirler oyunun kilit noktası atlılardır

edit:eksik harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finwe. -- 29 Aralık 2012; 19:50:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Compulsive1337

çok oyunu uzatma derim onlar meteor açıyorsa sende hayalet ordu çıkar.^^ seri üretim yap her zaman mesela asker üretim yerinden hep asker çıksın vs vs hepde okçulara ağırlık verme derim atlılar oyunu seri almada çok etkilidirler oyunun kilit noktası atlılardır

edit:eksik harf

oyunu uzatmak zorunda kalıyorum işte hocam elflerle rush atılmıyor 1-2 taktik baktım netten onları deniyecem artıkta 3ude meteor + balrog basınca işleyecekmi gene merak ediyorum

• Ben genelde insan olup okcu diziyorum ön kapıya sonra rohan süvarileri ile girişiyorum 2 kez hariç bir çok kez kazandım 3 hard karşı. ama tabii büyülerin açılmasını beklemek lazım birde okcuların yanına eomer koyarsan full paran oluyor.
  • Brutala karşımı oynuyorsun yoksa ağlarda başkalarıylamı bunu söylersen yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Brutala karşımı oynuyorsun yoksa ağlarda başkalarıylamı bunu söylersen yardımcı olabilirim.

Başkalarıyla oynuyordur.Kalede olduktan sonra 3 değil 300 brutal gelse de bir şey yapamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Brutala karşımı oynuyorsun yoksa ağlarda başkalarıylamı bunu söylersen yardımcı olabilirim.

Başkalarıyla oynuyordur.Kalede olduktan sonra 3 değil 300 brutal gelse de bir şey yapamaz.

Kaledeyken karşısındakine 25 pp yi nasıl kastıyo orayı anlamadım ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    14 yıl önce açıldı
    StrongHold Crusader TURNUVASI...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaş sürekli kendini savunup direniyorsa oyun oldukça uzar.O şekilde 25 pp yi yapmak zor değil bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaş sürekli kendini savunup direniyorsa oyun oldukça uzar.O şekilde 25 pp yi yapmak zor değil bence.

Bende 3v1 atıyorum Gamerangerda nadirde olsa oyun 1 saat sürse bile 5 10 pp kasabiliyorlar elf men gibi ırkların okçuları diğer ırklara göre uzun menzilli zaten surların üzerinde yani yüksekte olduklarından iyice uzağa vurabiliyorlar karşıdakinin yapabileceği bişey yok gibi neyle kasıcak pp .?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende 3v1 atıyorum Gamerangerda nadirde olsa oyun 1 saat sürse bile 5 10 pp kasabiliyorlar elf men gibi ırkların okçuları diğer ırklara göre uzun menzilli zaten surların üzerinde yani yüksekte olduklarından iyice uzağa vurabiliyorlar karşıdakinin yapabileceği bişey yok gibi neyle kasıcak pp .?

Doğrudur her zaman olmuyor zaten.Ben de bu şekilde oynarım bazen 25 pp her zaman olmasa da ara sıra oluyordu.

• Elfin son skilinden biri ismini unuttum sudan atlar çıkıyordu onlar binalara iyi hasar veriyor 2 3 grup uplu elf atlısını bir kenarda tut o açılınca rakibin kalesine yap atlarla yık zaten ne oldugunu bile anlamaz.

• ben easyle mücadele edene kadar bitiyorum.
  • 3 brutalı zorlanmadan yenebiliyorum.taktik şu
    önce farmları basıyorsun olabildiğince sık yapmaya çalış ondan sonra legolas bas kapının önüne koy(yada varsa kendi elf heronu koy daha sağlam oluyor)heron kapıyı bir süre rahat savunuyor o sırada sen power pointte kasmış oluyorsun bir miktar.kapıda yapay zeka oyalanırken barakayı geliştir ve en sondaki okçuları çıkar(mirkwood du sanırım oynamıyorum birkaç aydır) sonra onları yavaş yavaş surların üstüne çıkar ve atak moduna al beklet orada.1 kişi bile kapıya saldıramaz.istersen kapıyı açık tut .nerdeyse haritanın ortasına kadar ok atıyorlar.brutalın ordusu senin hiçbir adamını öldüremiyeceği için power pointte kasamıyor. oldu ki yüzüğü bulup sauronu çıkardılar sauron bile hiçbirşey yapamaz abartmıyorum
    taylar çıktıktan sonra zaten orduyu dışarı çıkar ve işlerini bitir.eğer çıkardığın heroları okçuların yanında bekletırsen 10 dk içinde levelları 10 oluyor hepsinin ama tam içlerinde olmasına dikkat etmen lazım 10 olanı indir aşağı beklesin bir yerde.rush için ordunu dışarı çıkardığında kendi heron tanklasın onu gönder önden arkadan okcularını getirip zaten 3 dk içinde 1 yeri rahat yıkarsın.elrond çok önemli bu arada orduya heal basması için levelini 10 yapman lazım.elrondun ölmemesi için sürekli okçularınla birlikte gezdir.ama dikkat et elrond oyunun en hızlı yaya kahramanı çok önden olay yerine giderse 2 sn de yatırırlar
    okçu heroyuda şöyle yap visiona ve powera hiç verme sadece can ve zırha ver puanları. ilk yeteneğinde can basma olsun tam canın bittiğinde basarsan bastığın anda 2 olursun buna dikkat et yoksa heron ölebilir veya kaçmak zorunda kalabilirsin ki buda oyunda anlattığım taktiği yapamıyacağın anlamına geliyor yani büyük ihtimal yıkarlar seni.
    eğer ilk yamasında oynuyorsan oyunu şöyle bir bug var can basma skilini kullandığın anda hareket edersen cooldowna girmiyor skill ve sürekli basabiliyorsun tek başına bile yıkarsın kendi heronla yada skili kullanıp hemen birine saldırman lazım.
    ucundan hort olmuş ama olsun o kadar

• helms deep gibi bir mapta 3 brutali yenmek zor degil

isterseniz goblin olun okcu basmayin yine kolay

mirkwood acik alana koyulmaz 300luk elf okcusu bile teketekte alir o mirkwood bolugunu 3 4 tane 300luk okcu koyarsiniz sonra paranizla atli hero falan basip arkasinada yine 3 4 boluk okcu alip ataga cikarsiniz 30 40 dk beklemeyin
  • dostum biz arkadaşlarla hemen hemen her hafta mutlaka oynuyoruz yüzük istersen hamaçiden de baglanıp oynayabiliriz sana taktik vereyim hemen , tahminimce oynadıgın adamlar haritanın sol üst köşesinden geliyordur ent çıkarıp bombardıman yaparsan entlerle ve okçuları kuleye dizersen farmların oldugu yerde sıkıntı çekmezsin ayrıca atlılar gerçekten önemli atlı rangerler cıkartıp 5level yapana kadar kas onları pp yi ilk 25 yapan sen olacagın için avantajlısın unutma. sunburn + atlara bişey yapamazlar diye düşünüyorum beni fazla yıkan olmaz helms deepde 3v1de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.