Bfme çok önceden oynamış bitirmiştim,Bu aralar bi daha kurdum ,elimde elvenstar mod ve güncel sürümü var ama bi dosya daha gerekliydi hani şu deamon tools da yapılan onu bilen var mı?ve nasıl yapılacğını
kardeş ona gerek yok ki önce oyunu sil baştan yükle sonra crack yapma ardından elvenstar dosyalarını yükle en son olarak elvenstar ın crack iğini yap kolay gelsin
Dostum elvenstarın crack ı yokki ,Ya eskiden yapmıştım deamon tools la bişiler yapılıyodu ama unuttum gitti
yoo bende crack vardı çok iyi hatırlıyorum daha önce hiç yükledin mi
Yükledim ya bıkınca silmiştim ,Silmez olaydım
quote:
Orjinalden alıntı: king of the weekend
yoo bende crack vardı çok iyi hatırlıyorum daha önce hiç yükledin mi
bence elvenstar yükleme o kadarda iyi deil normal oyunu daha zevkli
ya bfme 1 modlarını nereden indirebiliriz.Arada can sıkıntısı oluştuğunda giriyorum ama birimlerin yavaşlığı canımı sıkıyor.Bunlar için çeşitli modlar vardı.Fakat şimdi internette bfme 1 modlarını bulmak imkansız oldu
dostum banada pm atarmısın ben elvenstar mod 5.5 i indirdim kurdum ama elven star ın crack i yok bide eger zahmet olmassa tam olarak ne yapcagımızı anlatırsan cok sevincem...
Agalar Banada Bi yardım Edermsnz Ben simdik Bfme 1 i Kurdum Crackı Yapmadım Sonra Elvenstar 5.5 i indirdim simdi ne yapmam lazım ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme