Şimdi Ara

Bf4 te nasıl pro helikopter kullanıyorlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya hadi pcde oynayanları anlarımda konsolda nasıl böyle oynayabiliyolar? Adam 107-1 oynuyor attack heli ile. Videolarını izliyorum çok iyiler fakat bi turlu beceremedim öyle god modda oynamayı. Bende iyi oynarım ama maks 10 kişi alırım. Ve nadirdir. Varmıdır bunların bi taktiği vs.? Yoksa salt yetenekmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • O gördüğün kişiler yıllardır konsol da oyun oynayan insanlar ve game pad’e çok hakimler. PC den konsola yeni geçtiysen o şekilde oynaman için devamlı alıştırma yapman ve alışman lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    O gördüğün kişiler yıllardır konsol da oyun oynayan insanlar ve game pad’e çok hakimler. PC den konsola yeni geçtiysen o şekilde oynaman için devamlı alıştırma yapman ve alışman lazım.
    2013 ten beri ps3-ps4 ve şuan xbox one olmak üzere konsolda bf4 oynuyorum. İyi kullanırım heli yi fakat onlarki gibi god level a bi türlü gelemedim. Acaba bi ayarımı var yoksa klavye mouse ilemi oynuyolar bilmek istedim. Sonuçta heli kontrol etmesi zor bi araç özellikle gamepad ile. Fakat o binaların arasından geçişleri vs mükemmel.
    Sanırım sorun benim yetenksizliğimde
  • Bu tamamen yetenek ile alakalı dostum herkes öyle oynayamıyor zaten.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir kez bire bir şahit olmuştum. Zavod'ta adam binanın içinden defalarca helikopterle geçti. Hem de hiç bir yere çarpmadan. Arkadaşında dediği gibi bu öncelikle yetenek daha sonra da çok çalışmayla olabilecek bir şey.
  • dynamic09 kullanıcısına yanıt
    Ben çok denk geldim. Shangai haritasında 3 oyundan birinde pro heli denk geliyor, bende almaya çalıştığım için çoğunda gunner oluyorum. Öyle pilotlara gunner olmak çok zevkli çünkü ölmüyosun. Bide üstüne oturduğun yerden kill alıyosun. Bakalım bundan sonra denemelere başlıcam. acaba vehicle sensivity kaçta kullanıyolar. Bide ayarlarda heli modu var. Birinde stickler le havalanırken diğerinde right left trigger larla havalanıyosun. Acaba bunların bir etkisi varmı yoksa tamamen kişisielmi
  • 2 ihtimal var; 1-Kişi gamepadde inanılmaz derecede alışık ve de yüksek hassasiyet kullanıyordur. Ya da xim apex gibi bazı aksesuarlar ile mouse-klavye kullanıyordur. BF1'de de görüyorum. Adam mouse kullanıyor 60-0...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

    2 ihtimal var; 1-Kişi gamepadde inanılmaz derecede alışık ve de yüksek hassasiyet kullanıyordur. Ya da xim apex gibi bazı aksesuarlar ile mouse-klavye kullanıyordur. BF1'de de görüyorum. Adam mouse kullanıyor 60-0...
    Bilemiyorum. Bende binaların arasından geçerim fakat onlar kadar hassas olamıyorum bi turlu. İzlediğim bazı bideolarda ise gamepad joystickle yapılması imkansız manevralar yapıyolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf3 oynadığım bir arkaadşım vardı ben Tank o da heli kullanırdı.Oyunu taşırdık özellikle o destan yazardı.Kill rekorları yapardı.Sadece bF3 oynuyordu başka oyuna girmezdi.

    Ben de çok denedim ama kullanamıyorDUM.

    Plartform Ps3dü
  • Bir de bf1 taarruz veya bombardıman kullananlar var. Hele taarruzu god mode oynarsanız oyun iyice çılgına dönüyor çünkü anti-air kullanan olsa bile direk bombayı üstüne bırakıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babası temeli oyun odaklı atmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.