Şimdi Ara

BF4 Single - Multi Player Test (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
9
Favori
18.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hem onun için bekleyin hemde AMD kartları bir görelim , f/p tarafı iyi ise onu da tercih edebilirsiniz ama incelemeleri mutlaka bekleyin

Şöyle saçma bir durumlar karşılaştım az önce ;

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Watch_Dogsun_PC_Gereksinimleri_Aciklandi-41993.htm

Ultra Ayar İçin Gereksinimler
    GPU: DirectX 11 destekli 2 GB'lık VRAM'e sahip son seviye ekran kartı
    CPU: Sekiz çekirdekli son seviye işlemci
    RAM: 8GB veya fazlası
    Örnek 1
    GPU: Nvidia GTX 670
    CPU: Intel Core i7-3930K
    Örnek 2
    GPU: AMD Radeon HD 7970
    CPU: AMD FX-9370 Eight-Core denmiş Watch Dogs için ;

ama FX 9370 5.0 Ghz de 4770 i ancak yakalıyor 3930k nın oc li haline yaklaşamaz bile

• R.Sambora kullanıcısına yanıt
    Classified performans olarak kesinlikle önde ve Lightningden pahalı fark yaratan kısmı çok iyi GPU larla geliyor olması , forumda 1350 ile stabil kullananlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 3 Ekim 2013; 0:36:36 >
  • ASUS GTX780 DirectCU II Testleri:

BF4 Single - Multi Player Test

• B.M.W kullanıcısına yanıt
    Hocam çatışmalarda her şey dahil 64 kişil haritalarda en düşük kaç fps gördünüz ? CPU GPU usage lar ne durumda ? cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Hocam çatışmalarda her şey dahil 64 kişil haritalarda en düşük kaç fps gördünüz ? CPU GPU usage lar ne durumda ? cevaplarsanız sevinirim

60 ın altına düştüğünü görmedim, yukarıda ss aldığım harita ben girmeden önce 63 kişiydi, cpu 4,9ghz lik 3930k sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum kullanım oranını da bilmiyorum çünkü AB oyun içinde çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

60 ın altına düştüğünü görmedim, yukarıda ss aldığım harita ben girmeden önce 63 kişiydi, cpu 4,9ghz lik 3930k sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum kullanım oranını da bilmiyorum çünkü AB oyun içinde çalışmıyor.

Cevap için teşekkür ederim hocam , bu arada AB nin çalışmama sebebi oyun 64 bit olduğu içindir , AB henüz 64 bite destek vermiyor

• Msı afterburner 64 bit osd görünmesede arka planda açıkken gpu ve cpu kullanımları+sıcaklıklarını son sürümde gösteriyor.Açık kalarak biraz oynayıp gpu ve cpu kullanımlarını ss olarak atabilir misiniz.Aynı işlemci hw monitör ilede yapabilirsiniz.Teşekkürler.Özellikle 6 çekirdeğin oyuna etkisi ne kadar var görmek gerekir.
  • Indiremedik halen Bf4 ü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaldı 1 gün.
    bf4 için topladık sistemi hala indiremedik oyunu
    gel artık 4 ekim gell...saat kaçtan itibaren indirme işlemi başlar.
    gerçi ben oyunu maglum yerlerden indirip origin klasörüne attım bile.repair install yapıp oyuna dalıcam...
    fx 8350 ve 4gb lık gtx770 in gücünü bi görelim bakalım topladıgımıza değdi mi?
  • 2500k + 7870xt ile deneyen oldu mu, highda açarmı. Ultrada açmıyacağı kesin sanırım...

• Bir başka konuda attığım mesaj ;

Oynanabilirlik veyahut yeterli performans verilse bile bu darboğaz olmadığı anlamına gelmiyor işte seninde belirttiğin gibi ****
    Aslında işlemci alanında ki rekabet bittikten sonra bu darboğaz olayı biraz daha belirgin oldu gibi geliyor bana ekran kartları kadar gelişme göstermedi işlemciler en azından tüketiciye sunulmadı.

Aslında yüksek sınıf ekran kartlarında üçlü slı ve cf kurulumlarında performans getirisinin düşük olmasının nedeni bu olabilir. Zaten tek kartın aslında işlem gücüne yetişemiyor ancak grafiğin yüksek seviye olduğu oyunlarda ekran kartının iyice canına okuduğumuz için darboğaz belirgin değil ancak grafiğin düşük seviyelere çekildiği zaman ekran kartlarının zincirleri kırıldığı için işlemciler yetişemiyor o sıra üç kart kullanılan sistemlerde aslında durum bundan pek farklı olmuyor.
  • yeni nesile çok az kişi geçebilecek bu gidişle, 3930k işlemci önerisi nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

quote:

Benim i7 4770k nasil olur hocam?
    4 cekirdekli dimi benim islemci ben bunu almakla hatami ettim bide onu merak ediyorum 3930k mi alsaydim diye dusunuyorum.

hata ettin tabi imkanın vardıysa 3930k almalıydın

tabiki imkanim vardi ya _:S 7500 8000 e topladım pc yi tabi biseylerden kisabilirdim.
    herkes burda 4770k cok iyi oyun için sana yeter artar 3930k render için oyun için fazla dedi _:S

Arkadaşım 4770k gayet iyi bir işlemci. Beta sürümde yapılmış testlerle piyasanın en iyi işlemcilerinden birini çöpe atanlara kulak asma. Oyun bildiğin sorunlu. Burada bazı arkadaşlara kalsa sana 15000-20000 liraya sistem toplatır. Bir çeşit kendini tatmin Sürekli az daha üstüne koy, az daha iyisini al diyip dururlar. 4770k gayet iyi bir işlemcidir. Ben oyunun bilmem kaç senelik 2600k yla çatır çatır oynuyorum. Oyun yeni nesil felanda değil, bf3 ün süslenmiş hali o kadar. Dikkat ettiysen sistem yetmez vs diyenlerin çoğu oyunu oynamadan yorum yapmış. Başkası yetmez dedi diye papağan gibi yekrarlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 3 Ekim 2013; 9:30:29 >

• CyBer_07 kullanıcısına yanıt
    Ben varım

320.49-notebook-win8-win7-64bit-international-whql Bu driver ile kasmalar bayağı azaldı..
  • beta driver ile değişik bi sıkıntı var, yabancı forumlarda da bahsedilmiş.

sistem imzamda mevcut, gpu usage %90 küsürlerde ancak, tpu %70 lerde. bu da ilginç.

bu arada full ultrada, 60 fps genellikle sabit ama özellikle gökdelen yıkıldığında ve anlamsız yerlerde fps çakılması mevcut. optimizasyon şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

quote:

quote:

4 cekirdekli dimi benim islemci ben bunu almakla hatami ettim bide onu merak ediyorum 3930k mi alsaydim diye dusunuyorum.

tabiki imkanim vardi ya _:S 7500 8000 e topladım pc yi tabi biseylerden kisabilirdim.
    herkes burda 4770k cok iyi oyun için sana yeter artar 3930k render için oyun için fazla dedi _:S

Arkadaşım 4770k gayet iyi bir işlemci. Beta sürümde yapılmış testlerle piyasanın en iyi işlemcilerinden birini çöpe atanlara kulak asma. Oyun bildiğin sorunlu. Burada bazı arkadaşlara kalsa sana 15000-20000 liraya sistem toplatır. Bir çeşit kendini tatmin Sürekli az daha üstüne koy, az daha iyisini al diyip dururlar. 4770k gayet iyi bir işlemcidir. Ben oyunun bilmem kaç senelik 2600k yla çatır çatır oynuyorum. Oyun yeni nesil felanda değil, bf3 ün süslenmiş hali o kadar. Dikkat ettiysen sistem yetmez vs diyenlerin çoğu oyunu oynamadan yorum yapmış. Başkası yetmez dedi diye papağan gibi yekrarlıyorlar.

Allah razi olsun hocam yuregime su serptinde bu 6 cekirdek destegi muhabbeti nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: losthell

quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

7870XT kullanan yok mu ya bi 35+ fps alsam 1080p highda yeter bana

şimdi denedim oyunu 2600k 4.5ghz + 7870xt @1150/1600mhz, herşey ultra AA kapalı şekilde inanılmaz akıcı oynanıyor oyun 60'ın altına pek düşmüyor fps. 2xAA açtım yine oldukça akıcıydı.

bf3 kadar akıcı oynanıyor oyun, herşey ultra 2xaa ile öyle çok yüksek cpu kullanımınada rastlamadım, ani fps düşüşlerine de. iyi iş çıkartmışlar bence.

fxaa varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: losthell

quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

7870XT kullanan yok mu ya bi 35+ fps alsam 1080p highda yeter bana

şimdi denedim oyunu 2600k 4.5ghz + 7870xt @1150/1600mhz, herşey ultra AA kapalı şekilde inanılmaz akıcı oynanıyor oyun 60'ın altına pek düşmüyor fps. 2xAA açtım yine oldukça akıcıydı.

bf3 kadar akıcı oynanıyor oyun, herşey ultra 2xaa ile öyle çok yüksek cpu kullanımınada rastlamadım, ani fps düşüşlerine de. iyi iş çıkartmışlar bence.

fxaa varmı

Oyun içinde off-2x-4x ayarları mevcuttu. Off durumda oynadım betayı.

• Arkadaşlar Bende GTX760 Var Oyunu Oynayabiliyorum Fakat FPS Düşüşü Yaşanıyor

Örnek:http://www.youtube.com/watch?v=YRC9mYOf2Lk

Bunun Gibi Fakat Daha Şiddetli Bir FPS düşüşü 10 Saniyede Bazen Dakika Başı FPS Düşüşü Yaşanıyor Anlayamadım Neden Ramden olabileceğini düşündüm fakat arkadaşımdada aynı sorun var onda ise GTX580 ve 16GB Ram i7 2600 var hatayı anlayamadık acaba sizde bizim gibi bir fps düşüşü yaşıyomusunuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

quote:

quote:

Allah razi olsun hocam yuregime su serptinde bu 6 cekirdek destegi muhabbeti nedir

AMD nin reklamından başka birşey değil. Zaten işlemci testlerine bakarsan 8 çekirdekli 8350 nin halini görürsün.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.