Şimdi Ara

BF4 PLAYSTORE ;KEY VE LİNK DAĞITIMI [GÜNCEL] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
1
Favori
8.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ThatCrazyTurk

sakpinar kardeş evet linklerle uğraşmana gerek yok direkt orıgınden ındırmen daha garanti.

can kardeş sen playstordan aldığın indirme linki ile mi indiriyordun yoksa playstoreden aldığın key ile orıgın uzerınden girerek mı ındırıyordun o esnada oyunu?

playstoredan aldıgım indirme linki ile
  • Normal key gelmedi daha :(
  • Beyler bunları bilin ve kontrol edin eksiksem düzeltin.

BF 4 preorder edenlere; 1 GOLD Battlepack + China Rising veriyor. (Battlelogtan kontrol edin) Bende var bunlar.
    BF 4 digital deluxe preorder edenlere; 3 GOLD Battlepack + China Rising veriyor. (Battlelogtan kontrol edin).
    BF 4 Premium preorder edenlere; 5 DLC paket, 12 Battlepack (origin ve battlelogtan kontrol edin)

premium un diğer ekleri:

•Exclusive Battlefield 4 weapons and items
    •Server queue priority in multiplayer
    •New Battlelog features
    •Exclusive awards (ribbons and medals)
    •Double XP weekends once a month or so
    •New dog tags, assignments, awards, etc.
    •Exclusive strategy guides and videos on Battlelog
    •Additional unlocks
    •New skins and camos for all classes
    •Ability to reset your stats if you want a fresh start

• Archelot kullanıcısına yanıt
    chaper7 ye kadar ne bekliyecen biz multi için bekliyoruz sing player oynayan kim
    battlefield 3 7 ay sonra single player olarak bitirdim

coop olayı var mı bunda
  • gold batlepacki göremeyenler browser cache temizlesin

ayrıca was there did that dog tagınız olması lazım betaya girdiyseniz RIGHT sectionda
  • Battlefield 4 oyunundan iki adet aldım 1 ay önce playstore üzerinden ama daha hiçbirinin keyleri gelmedi. sadece indirme linkleri var key olmadan bi işe yaramıyor. ne zaman gönderecekler yaa? benden çok sonra alanların bile keyi gelmiş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDGAMER -- 29 Ekim 2013; 16:59:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThatCrazyTurk

sakpinar kardeş evet linklerle uğraşmana gerek yok direkt orıgınden ındırmen daha garanti.

can kardeş sen playstordan aldığın indirme linki ile mi indiriyordun yoksa playstoreden aldığın key ile orıgın uzerınden girerek mı ındırıyordun o esnada oyunu?

Sorunsuz origine ekledim.sağol kardeş.
  • Arkadaşlar, premium alıpta 12 battle pack almanayalrı araştırdım 3 tane veriyor daha sonra her ay bir gold pack geliyor 1 sene boyunca 12 tane yani..
    quote:

you get one free gold battlepack per month with premium for a full year
    on start, premium gives you three.
    12+3 = 15

bu arada Veteran Battlepack niz var mı benim gibi? Bende veteran da var, kimisinde çıkmıyor onuda araştırdım.
  • single player'in % 50 sini bitirdim.
    high ayarlarda 50 nin altına düşmüyor.50-75 arası oynuyorum.

singleplayer mp den daha çok zorluyor makinayı :))
    mp de herşey ultra 1920*1080 50-65 arası alıyorum .süper bi optimizasyon var :))
    sıfır kasma yüksek fps ..çok iyi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThatCrazyTurk -- 29 Ekim 2013; 18:28:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

gold batlepacki göremeyenler browser cache temizlesin

ayrıca was there did that dog tagınız olması lazım betaya girdiyseniz RIGHT sectionda

kardeş o dediklerine battlelogun hangi kısmından bakabiliyoruz? yani nereye tıklıycaz battleloga girdikten sonra?
  • bu sene ilk kez Battlefield oynıcam şu anda iniyor premium paketinin avantajları çok mu beyler almaya gerek var mı :D
  • Playstoredan keyle aktif edenler dikkat! Origine girin bakın bakalım china rising paketi aktif mi? Ayrıca battlelog u açın ordan battlepacklere bakın ve neler var söyleyin.. ÖNEMLİ.
  • quote:

Playstoredan keyle aktif edenler dikkat! Origine girin bakın bakalım china rising paketi aktif mi? Ayrıca battlelog u açın ordan battlepacklere bakın ve neler var söyleyin.. ÖNEMLİ.

orgının neresınden bakıyoruz kardeş? ve battlogtan nerden bakıyoruz onlara?
  • ThatCrazyTurk T kullanıcısına yanıt
    nasıl şimdiye kadar hiç bakmadın mı betada falan..?

origine gir, my games e gir, bf 4 show info de, sonra aşağı bak bak add on paketlere ss al at ben bakayım söylerim.

browser aç, battlelog yaz google bilmiyorsan linki açılsın ordan gir, soldier a tıkla, sağda battlepacke tıkla ss al at.
  • quote:

Playstoredan keyle aktif edenler dikkat! Origine girin bakın bakalım china rising paketi aktif mi? Ayrıca battlelog u açın ordan battlepacklere bakın ve neler var söyleyin.. ÖNEMLİ.

Bende china rising paketi açık yalnız 80 klb ile çekiyor şaka gibi

Şimdi battlepacks baktım hiç bir şey yok bende.No packs opened yet!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 29 Ekim 2013; 20:30:27 >
  • China rising paket var da battlepack yok bende önsiparişle 1 adet olması gerekli ne yapmam gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • durum kötü o zaman gold pack yoksa.. bonus vermemişler ttnet key ile.. birde browser ı cache temizleyip baksanıza.
  • beylerrrr kodum gelmişşşşşşşşşşşşşşşş yasasın beee hemen indirmeye koyuluyorum yarın bu saatlerde biter artık :D
  • quote:

durum kötü o zaman gold pack yoksa.. bonus vermemişler ttnet key ile.. birde browser ı cache temizleyip baksanıza.

kardeş bu battlepack nedır ne işe yarar cok mu önemlidir bi açıklayın Allah aşkına.

• beyler burda durdu kaldı ya indirme filan yok bekliyecem mi yoksa?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.