Şimdi Ara

BF4 Ban Sorunsalı Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba bf4 ilk duyurulduğunda ve bf4 ün çıkmasına aylar varken ilkez bf3 satın aldım oyunda yeniydim fazla bilğim yoktu ve normal olarak oynayamıyorduk bf3 diğer fps oyunlarından çok farklı geliyordu bir hata yaptık hile açtık tabi hileyi kullanamadan ban yememiz bir oldu neyse ban yedik yine girebildiğimiz sunucular vardı oynuyorduk bf4 dü ise bf3 den ban yediğimiz oriğin hesabına satın aldık bir süre oynadım 3 ay kadar sonra bf4 hesabım bf3 de kullandığım hileden dolayı yavaş yavaş 3. parti yazılımlar tarafından ban yedi sonra hesap tümden gitti her ne kadar ban yesekde girdiğimiz sunucular vardı ama o sunuculardada bağzen statlar yüksek olunca admin hesabı kontrol ediyor ve diğer banları görünce bizede yine ban atıyordu her neyse yeni oriğin hesabı açıp yeni bf4 satın aldım temiz başlangıç yapmak için neyse 1-2 hafta kadar oynadım temiz bir şekilde ama yeni hesabım ise eski hesapla bağlantılı olduğundan dolayı şüpeli duruma düştü bu durumda haliile beni rahatsız etti duruma itiraz ettim ama bana bunun yasak olmadığını şüpeli durum olduğunu cevap olarak yazdılar aslında bunların hepsinin olacağını bf3 deki banın bf4 e geçmesinden az çok tahmin ediyordum ama yeni oriğin hesabı açıpda yeni bf4 almadan önce eahelpde canlı chat bölümden söyledim ve bana yeni hesapta alıp oynamamı söylediler ve 1 saat kadar önce bf4 de an-94 de burs modundan oynarken fairplay den ban yedim nedeni şüpeli bağlantı + metabandanda neyse şüpeli duruma düştüğünden bunuda yine kestirmiştim benim asıl korkutan şey ise şu benim yeni hesap açıp bf serisini temiz bir şekilde nasıl oynarım onu merak ediyorum ve yeni hesabı açmadan önce eski hesap ile aynı ıp dan oriğine giriş yaptım ve sonrasında ise yeni hesap oluşturup girdim belki ıp dan çakışabilirmi onu bilmiyorum. bir diğer merak ettiğim konu ise şu tekrar yeni oriğin hesabı açıp bf1 alsam temiz oynarmıyım kafam karışık ve yeni oriğin hesabımı ise eski hesap ile oynamayı kestikden 1.5 yıl sonra açıp oynadım

zamanında yaptıl bir hata farkındayım ama bf serisini yenideden temiz bir şekilde oynamak istiyorum bu konu hakkında yardım ederseniz teşekürler.

• dil bilgisinden butunlemeye kaldinmi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    orasını karıştırma yav içimde daha fazla tutamadım direk yazdım
  • ban sorunsalına yapacak bişey yok.sorun olsaydı belki
  • Praétorian kullanıcısına yanıt
    Kardeş şimdi sana nasıl anlatsam az önce metabans dan itiraz için konu açtım. Adam bu sefer fair play de eski hesabımdaki kullandığım hileyi yeni hesabımın fairplay açıklama bölümüne şüpeli hileci olarak tekrar yazmış. Biz ban itiraz için gidiyoz battıkça batıyoz onu anladım ama yeni hesap açıyorum rahat temiz bir şekilde oynamak için o da olmuyor. Metabans daki adam fairplayi bahane ediyor fairplaydekide ggc yi bahane ediyor tmm geçmişte yaptık birşey ama bunu para verip yeni satın aldığım hesaba taşımaları ayrı bir mesele. Bf1 alacaktım bu vakitten sonra kararsız kaldım para tuzağı gibi bişey olmuş. Diğer taraftan ea yazıyom onlar temizsin 3. parti şirket yada yazılım bizi ilgilendirmez diyorlar. Fairplaydeki ban metabans a metabans daki ise gcc ye sıçrıyor taa 2013 yılındaki fixlenen hile yüzünden. Zamanında acemilikten bilip bilmeden başkasının açıp kullanıp fixlettiği hileyi ben sadece açmakla ban yedim kullanmadım bile ama burda adamlar itiraz hakkı tanıyor sonra kendi sisteminden banı açıyor ama başka sistemden ban atıyor sinir eden şey bu kısace (para tuzağı) gibi bişey.

• Farklı origin hesabı açmana rağmen aynı nick kullandın mı?

İlk hesap : nick1

İkinci hesap : nick1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzmermi -- 1 Ekim 2016; 13:27:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır ama yeni hesabı açmadan önce eski hesapdaki oyunu indirip oynadım. Zaaten eski hesabın banlı olmasından yeni hesap alıp oynadım bana ıp dan çakıştı gibi geldi. Sunucuda oynarken sunucu admini ban attı ve itiraz için gittim bana fairplay de dolandırıcı ile bağlantılı gözüküyorsun diyerek banı kaldırmadı. ve fairplay e baktığımda ise eski hesabım ile bağlantılı olduğunu gördüm profil linkini filan yazmışlar ve şüpeli hileci olarak gözüküyor. Şüpeli olarak gözüktüğünden bu hesabımda kısa süre içinde gideceğini umdum 1 ay sonra acısı çıktı. Dün ise metabans ile korunan sunucuda biraz oynadıktan sonra sunucudan attı nedeni ise şüpeli hileci ve bağlantılı dolandırıcı ardından başka sunucuda yine ban metabans a ban itiraz için konu açtım ama banı kaldırmayacaklar gibi görünüyor ve bu durum bana 300 küsür tl ye maal oldu. Benim merak ettiğim konu ise şu bf1 alacağım zaman ban yemekten korkuyorum bunun için ne yapmalıyım sizlere soruyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapabileceklerin:

1: Eski Oyunu sil
    2: Yeni bir hesap aç
    3: Tekrar oyun satın alıp download et.
    4: Eski oyununun bir id numarası ( CD KEY'de olabilir ) ile oynamandan kaynaklı (bağlantılı hesap tahminim)

Örnek aşağıdaki oyuncunun istatistikleri şüpheli bulunmuş. Tüm yunları birbirine bağlantılı olarak banlanıyolar.

BF4 Ban Sorunsalı Yardım

BF4 Ban Sorunsalı Yardım

Ve her ne olursa olsun asla eski nick benzeri kullanma !

NOT: Hesabını kontrol ettim. Acayip hile kasmışşın :D 4 tane Metabans üyesinden ban yemişsin ki iptal etmezler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzmermi -- 2 Ekim 2016; 11:09:11 >

• hesabımı nerden biliyorsun ve ayrıca metabanda 2 adet ban var. Ea özel e-posta gönderdim e-postada ise temyiz için punkbustere ticket at diyor şansımı ordada deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.