Şimdi Ara

BF3 Video Lu sorun Seni Oyun diye Çıkaranın ben...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çıldıracagım

    Arkadaşlar bu oyun ömrümü çürüttü. lanet olası oyun bi türlü adam gibi oynayamadım.

    Alttaki Video su olan sorunun ta kendisi bende var benim tek farkım o sistemden daha uzun süre oynayıp aynı sorunu sonunda yaşamam.
    2.map oynadıktan sonra ortalama yada hemen oluyo.

    Sistem İmzamda var daha ne yapmama gerekiyo bilemedim. Key'im Rus. oyunum orjinal bu arada. Yokmu bunun bi çözümü. Oyun Arkadaşımda da var onunki Kutulu falan oda oynamıyo aynı sorun var. Donup mal gibi kalıyo ya. Ram 6GB bu arada İmzada 2gb gözüküyo.

    http://www.youtube.com/watch?v=o-wJ4-eAAWw







  • o sanırsam serverdan lag olunca öle takılıyo. ama ping i düşük server a girersen çözülür.
  • Aynı sorun bendede var geneldede araç kullanırken oluyor videodada tank kullanırken olmuş . Ama pc kitlenmiyor ctrl + alt + del yapıp görev yöneticisini kullanarak oyunu kapatıyorum sonra sövüyorum ...

    @kadledici

    Sorun o değil oyun kitleniyor videonun sonunu izle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 10 Aralık 2011; 1:27:19 >
  • Dostum En düşük hangisiyse ona giriyorum zaten. 65 -70 Civarları bundan düşük ping bulamıyorum zaten.
  • Daha önce 32Bit İşlemtim sisteminde 2gb ram vardı. Bi tek çalışmayı durdurdu hatası alıyodum. Şimdi o degilde bu musallat oldu başıma. Ya ne kadar acayip bi oyun. sistemde sorun yok bundan eminim. 64bit dediler yükledik ram dediler aldık Ekran kartı aldık daha ne istiyolar anlamadım. Oyunla alakalı olduguna artık kannat getirdimde. aklıma takılan bişey var oynayan nasıl oynuyo?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vacao

    Daha önce 32Bit İşlemtim sisteminde 2gb ram vardı. Bi tek çalışmayı durdurdu hatası alıyodum. Şimdi o degilde bu musallat oldu başıma. Ya ne kadar acayip bi oyun. sistemde sorun yok bundan eminim. 64bit dediler yükledik ram dediler aldık Ekran kartı aldık daha ne istiyolar anlamadım. Oyunla alakalı olduguna artık kannat getirdimde. aklıma takılan bişey var oynayan nasıl oynuyo?

    Vlla benim eski dandik sistemde oyundan cıkmadan 4-5 saat aralıksız oynardım . Sistemi yeniledim bir sürü sorun çıkar oldu . Eski toprakların değereni bilemedik arıyom şimdi Oyuna 5 dk geç gireydimde değişmeyeydim sistemi




  • Valla sorma dostum. Hadi istenilen şekilde sorun olmaz dedik yine bi kıllık yapıyo oyun. Yukardaki arkadaş Ping den demiş onla alakalı degil Video yu tam izlersen anlarsın. Kasma takılma yok sadece zırttttttttt diye donup kalıyo görev yöneticisi falan hak getire açılmıyo Ancak reset. Videodaki elamanın kaderinin aynısını yaşıyorum.
  • valla bende kafa yedirtmek üzere 1 map oynuyorum 30-20 dakka sonra map bitti yo yeni mapa başlıyoruz 7-8 dk sonra çat çalışmayı durdurdu hatası nedir bu ya 31 lwl im şimdiye kadar hatasız düşmeler falan olmasaydı albay olmuştum şimdiye kadar insanı küfüre alıştıryolar ya...

    Çözümü olan varsa söylesin aslında oynu tekrardan 0 dan indirmek gelyo ama aklıma ? oyunlarda %70 sorunlar pach yüklemelerinde çıkıyor bence

    EDİT: oyna girmeden yani servera girmeden game maneger bölümü çıkıyorya işte bence sorun orda oranın üste bi game to when game ready tikine orayı tıklayın orası boş kalsın sonra oyunun pencere ekranından mapa oyuna girince oyunda alt-tab yapıp game maneger bölümünde go to game yazacak oraya basın basmassanız sizi görüpde girmeyip oyundan atar ben bu yöntemle 1 map oynuyorum sonuna kadar ama map degişiminde atıyor yani çalışmayı durdurdu hatası bu dedigimi 64/64 sw lerde yapıyorum bi sorun olmuyor
    ha sistemimide belirtiyim athlon II x4 640 3.0ghz 4 gb ddr3 ram palit gtx460 s.p win 7 32bit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURATKING -- 10 Aralık 2011; 5:01:20 >




  • Dostum bu sorunun nedeni on-board ses olmasından kaynaklanıyor galiba. Çünkü çoğu yerde hatta battlefield forumunda da bu şekilde yazmışlardı. Çözümü ise harici bir ses kartı alıp on-board sesi iptal etmek. Hatta verdiğin video daki yorumlarda biri bu şekilde çözdüğünü yazmış.
  • Onboard diyosun ama onada baktım. Sistem AMD nin HD ses aygıtını kullanıyo onborddan yada realtek vs kullanmıyo. görev yöneticisinden en azından bunu gördüm.
  • Geçmiş olsun arkadas ama fps ni kontrol etmeni tavsiye ederim.Büyük ihtimalle lag kaynaklıdır.
  • Sagol. ama lag kaynaklı bişey degil. oyunun 1 saatinde olmayan lag bir anda olup o şekilde mi kalır. Videoyuyu İzlemedin sanırım.
  • Videoyu sonuna kadar izlemeden yorum yapmayin derim.
  • Bende o donma bazen oluyo onun dışında nerdeyse hiç sorun yok.
  • İşte bu donma neden oluyo bunu çözmek lazım araştırıyorum sürekli herkeste aynı sorun var nerdeyse. Çözümü hepimizin yararına olcak .
  • yazık valla
  • Arkadaşlar sorunu kısmen çözmüş durumdayım sanırım Tamamen Realtek ses kartının uyuşmazlıgından kaynaklanıyo oyunu 4 saat sessiz oynadım ultrada high ta hiç sorun çıkmadı bilginize. ya ses kartına kodec çözücü eklicem denicem yada harici ses kartı kullancam.
  • ya sesle ne alaka o zaman oyun hiç çalışmaz dx vs.. hatası verir
  • Ben aralıksız 4 saat sessiz oynadım hiç bi sorun olmadı realtek ses aygıtını etkinlestirdim 10 dk sonra donup kaldı. Videodaki donma ses kartın oluyo ve takılıp kalıyo öylece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vacao

    Arkadaşlar sorunu kısmen çözmüş durumdayım sanırım Tamamen Realtek ses kartının uyuşmazlıgından kaynaklanıyo oyunu 4 saat sessiz oynadım ultrada high ta hiç sorun çıkmadı bilginize. ya ses kartına kodec çözücü eklicem denicem yada harici ses kartı kullancam.

    nasıl çözdün? bu konuyu açmak için girdim foruma şerefsizim. bi anlaat bendede realtek var.

    edit bende böyle takılmıyor oyun ya ben server a giriyorum ping düşük genelde 50-60 pinglilere giriyorum. ama böyle kasım kasım kasılıyor (sorunum fps düşmesi değil sanki 2000ping varmış gibi oluyor ama pingim düşük) oyuncular donuyor araçlar donuyor bi 5sn sonra kendine geliyor tabi oyuncular ve araçlar ilerlemiş oluyorlar. ben tankla ilerliyorum sonra geri sarıyormuş gibi aynı yere geliyor. neden olabilir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 11 Aralık 2011; 23:33:51 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.