Şimdi Ara

BF3 VE MOH KEYLERİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yemek yemeye gıdıyorum elinde fazla bf3 veya moh keyi olan varsa ö.m atsın lutfen
  • hala 1 tane bile kullanamadım
  • Bf3 arıyorum arkadaslar lıtfen pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Bf3 arıyorum arkadaslar lıtfen pm

bende arıyorum
  • bizde bekliyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopol21

bizde bekliyoz

ALLAHINIII SEVENN ÖZELDENNN KEY ATSINNNN ÖLÜYORUMMMMM ÖLÜYORUMMM NOLURRRRR AĞLIYICAMMM YAA ÜHÜHÜHÜHÜ YAAAA :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: madafakir

quote:

Orijinalden alıntı: shopol21

bizde bekliyoz

ALLAHINIII SEVENN ÖZELDENNN KEY ATSINNNN ÖLÜYORUMMMMM ÖLÜYORUMMM NOLURRRRR AĞLIYICAMMM YAA ÜHÜHÜHÜHÜ YAAAA :(((

öl geber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlarım bana elinde fazladan dead space 3 keyi varsa verirse çok memnun olurum eğer vericek olursa ki olmaz öyle tahmin ediyorum pm atabilir mi çok teşekkür ederim.
  • Ulan konuya bak gözümden yaş geldi
  • bu ne dilenciliktir lan. insanda biraz utanma olur.
  • 10 tl niz yokmu arkadaslar ya yapmayin gozunuzu seviyim hani kart yok deseniz cevrinizde illakai kart kullanan vardir rica edin 10 tl cekcem de parayi ver adama bitti 10 tl yoksa cepte zaten diycek bisi yok
  • ellere varda bize yoh mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

10 tl niz yokmu arkadaslar ya yapmayin gozunuzu seviyim hani kart yok deseniz cevrinizde illakai kart kullanan vardir rica edin 10 tl cekcem de parayi ver adama bitti 10 tl yoksa cepte zaten diycek bisi yok

yok yok yok madem okadar paranız var 6 lira veremıyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madafakir

quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

10 tl niz yokmu arkadaslar ya yapmayin gozunuzu seviyim hani kart yok deseniz cevrinizde illakai kart kullanan vardir rica edin 10 tl cekcem de parayi ver adama bitti 10 tl yoksa cepte zaten diycek bisi yok

yok yok yok madem okadar paranız var 6 lira veremıyormusunuz ?

ben ne yapiyim ben burda oyun dilenmiyom ondan bundan Allah askina oyun gonderin diye demiyom benim ihtiyacim bile yoktu gecen aldim bu 5 dolara paketi hepsini dagittim valla bf3 e kadar verdim ne yapiyim oyunu ben zaten 1000 eurlouk oyun var steam ile origin ikisinde toplam

• bitane key atında susayım bf3 ve moh keyi arıyorum orıgın ıcın 1 haftadır uyumadan...
  • Elimde Origin ve Steam keyleri var Cs go ile takas edeceğim ilgilenenler pm atsın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armarir123

Elimde Origin ve Steam keyleri var Cs go ile takas edeceğim ilgilenenler pm atsın lütfen

steam hesabı ile takas eder mısnı ?

black ops 2
    mw3
    cod wow

felan var.
  • 1 allahın kulu yollamıyor ya kaç kısıyız forumda 1 kısı donup bakmadı
  • donanımcılar zengin olur derlerdi onlar benden fakir çıktı arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.