Şimdi Ara

bf3 te takıldım geçemiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uçaktayız.Yerde küçük turuncu üçgen noktalar var uçak habire etraflarında dönüyor. Mause ile tıkladığımda roger 3 saniye roger 4 saniye gibi yazı yazıyor iki uçak işaretlediğim yeri bombalıyor ama nedense noktalara hiçbişey olmuyor
    ne yapmam lazım bi yardım edin neolur

• quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

uçaktayız.Yerde küçük turuncu üçgen noktalar var uçak habire etraflarında dönüyor. Mause ile tıkladığımda roger 3 saniye roger 4 saniye gibi yazı yazıyor iki uçak işaretlediğim yeri bombalıyor ama nedense noktalara hiçbişey olmuyor
    ne yapmam lazım bi yardım edin neolur

• roger deyince de elini turuncu yerde tutmaya devam et ve de yakınlarına yapma direk üstüne yapmayı dene
  • helikopteri ve yanındaki düşmanı vurduğum halde bende geçemedim meğer oyun takılmış bölümü baştan oynayın en son helikopter bölümüne gelince a10 lara helikopteri işaretleyin vurusunlar sonra sağ klanlarıda tekrar 2. kez a10 lara bombalatın görev bitiyor oyun takılıyor geçemediğiniz bölümler olursa bölümü baştan oynamayı deneyin böyle salaklıklar oluyor dün gece fazladan 1 saat uraştım boşuna
  • Ben orada hiç takılmamıştım, gerçekten garip bir durum. Belki Zor seviyede oynadığım için olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltSpeed

Ben orada hiç takılmamıştım, gerçekten garip bir durum. Belki Zor seviyede oynadığım için olabilir.

uzun süre bombalarsanız ve başarısız olursanız bölüm arası save yaptığı yerden tekrar başlatıyor bende böyle takıldı defalarca başarılı olsamda geçmedi bölümü ancak uçak bölümünü baştan oynayınca geçebildim
  • yav su hummerlardan inilip köprülü bölümde follow yazan kişi gidip ilerde çömüo orda durup duruo solda ilerde merdivenden fln gidilio biyerlere ama en sondaki kapı acılmıo follow yazan elemanda gelmio m.l gibi beklio nasıl gecicez orayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 fps düştü (çözüldü)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEPHYR

helikopteri ve yanındaki düşmanı vurduğum halde bende geçemedim meğer oyun takılmış bölümü baştan oynayın en son helikopter bölümüne gelince a10 lara helikopteri işaretleyin vurusunlar sonra sağ klanlarıda tekrar 2. kez a10 lara bombalatın görev bitiyor oyun takılıyor geçemediğiniz bölümler olursa bölümü baştan oynamayı deneyin böyle salaklıklar oluyor dün gece fazladan 1 saat uraştım boşuna

vallaha hata var oyunda ya yeniden açtım o bölümü geçtim çok sağolasın hacı

• hata yok az önce aynısını yaşadım load last checkpoint de önce helikopteri vuruyorsun yerdeki sonra turuncu ışıklar çıkıyor kaçan 2 taneyi görüceksin altyazıdada sölüyor runner die o 2 kaçanı vur daha sonra oyun devam edicek bende yaşadım demin onun dediğinindışında bi yere ateş edince takıntı oluyor oyunda takılıyor atlamıyor bende önce yoğun öbeğe ateş etmiştim etme onlara 2 tane kaçanı göreceksin onlara et ateş dostum
  • ben de şu turuncu noktalarda kaldım, bakalım baştan deneyeyim
  • Bölümü baştan oynayınca helikopterden sonra turuncu noktalara tek atışta işlem tamam oluyor. Bad Company2 de de vardı böyle bir hata.
  • quote:

helikopteri ve yanındaki düşmanı vurduğum halde bende geçemedim meğer oyun takılmış bölümü baştan oynayın en son helikopter bölümüne gelince a10 lara helikopteri işaretleyin vurusunlar sonra sağ klanlarıda tekrar 2. kez a10 lara bombalatın görev bitiyor oyun takılıyor geçemediğiniz bölümler olursa bölümü baştan oynamayı deneyin böyle salaklıklar oluyor dün gece fazladan 1 saat uraştım boşuna

a10 lar nasıl seçiliyor nasıl işaretleniyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 16 Mayıs 2012; 16:58:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

vallaha hata var oyunda ya yeniden açtım o bölümü geçtim çok sağolasın hacı

a10 nasıl seçiliyor?

• Bana da öyle olmustu o bölümü baştan açtım bi dahakine sorun olmadı,yani sanırsam sendeki de bi tür bug
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.