Şimdi Ara

BF3 Server Açacağım! Yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, BF3 Server kiralamayı düşünüyorum fakat bölgeyi seçemedim. Bildiğiniz gibi bölge seçeneklerinde Türkiye yok. Peki hangi bölgeyi seçmeliyim? Frankfurt/DE yazanı mı? Yani Almanya mı?

Oda bir yana kiralayacağım servera sadece Türklerin girmesini istediğim için servera şifreli yapacağım.

Fakat bir sorun daha. Serverı benim kiralamam ve sadece Türklerin olması ping sorununa çözüm olur mu? Yada Almanya yada seçtiğim bölge üzerinden dolayı olduğu için yine ping sıkıntısı yaşar mıyız?

Server'ı gameservers.com'dan kiralayacağım.

Fakat sizinde öneriniz varsa değerlendirebilirim.

İlk defa bir oyunda server açacağım için bu deneyimimde yardımcı olursanız sevinirim. :D

• Frankfurt/DE yap,
    Şifreli yaparsan unranked olur server puanlar vs kayit olmaz
    Sadece Türkler olursa ping sorunu olmaz gibi o serverda ama belli olmaz tabi pingler illaki 50-80 arazi seyredecektir girenlerin bulunduğu yere gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 23 Ağustos 2013; 8:18:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server ayarlarından şu şu ülkeler girmesin yada sadece benim ülkemdekiler girsin tarzında bir ayar olması lazım..Onu yapınca sadece kendi ülkendekiler girer şifre koymana bile gerek yok
  • Tamam teşekkürler. Fakat

http://forum.donanimhaber.com/m_78597762/tm.htm

Şu konudaki arkadaşın bahsettiği serverı bomboş görünce server açmaktan vazgeçesim geldi nedense...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WingsOfDeath -- 23 Ağustos 2013; 11:13:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.