Merhaba windows 8 çıkımına yakın bir laptop almayı düşünüyorum bf3'ü high veya medium ayarlarda oynayabileceğim 1000-2000tl arası bir laptop tavsiye edermsiniz teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: EliteFurr
Merhaba windows 8 çıkımına yakın bir laptop almayı düşünüyorum bf3'ü high veya medium ayarlarda oynayabileceğim 1000-2000tl arası bir laptop tavsiye edermsiniz teşekkürler
msi ge60 lenovo y580 asus n56 gibi modellere bir göz atın internetten
quote:
Orijinalden alıntı: onr1818
quote:
Hocam MSI nerde bulabilirim sanırım teknosa gold gibi büyük firmalarda bulunmuyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: onr1818
quote:
Hocam MSI nerde bulabilirim sanırım teknosa gold gibi büyük firmalarda bulunmuyor
VATAN COMPUTERDA VAR :d AMA İ7Lİ MODEL İVAR SADECE İ5 Lİ MODELİ PCDEPODA VARDI SANIRSAM
alienware oyuncu notebook'u ama özellikleri nedir? alienware 2 çeşit satıyor. bir kendi yaptığı bir de parçaları senin seçtiğin.
hocam vallaha bilmiyorum bu laptopu bir tek bf3 için alıyorum PS3 'de hiç sarmıyor 28 kişi Kharg ısland da adam bulamıyorsun 64 kişilik Ultra ayarlarda oynamak istiyorum
alienware oyuncu notebook'u ama özellikleri nedir? alienware 2 çeşit satıyor. bir kendi yaptığı bir de parçaları senin seçtiğin.
hocam vallaha bilmiyorum bu laptopu bir tek bf3 için alıyorum PS3 'de hiç sarmıyor 28 kişi Kharg ısland da adam bulamıyorsun 64 kişilik Ultra ayarlarda oynamak istiyorum
netten bulduysanız atın linkini veya sorun alacağınız kişiye bir de garantiye önem verirseniz sorun garantili mi diye? ama eğer sırf bf3 için bilgisayar alıyorsanız kasa alınmalı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme