Şimdi Ara

BF3 oynadıkça BF2'yi özlüyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BF3'te güzel oyun ama BF2 nin yeri ayrıydı

Birkere BF3 de takım oyunu diye birşey hiç yok,hele birde free oldu kısa süreliğine ve iyice öldü....BF2 de scuad ile birlikte genelde hareket ederdik,taktik felan yapardık.BF3'te endi scuadını bile kuramıyorsun
    Adamlar BF2 deki olan özellikleri bile çıkarmışlar,mesela uçakların bombardıman yapmasını kaldırmışlar....Komple savaş oyunu yapıyorsun ama uçaklar bombardıman yapamıyor...

Dalian Plant
    Daqing Oilfields
    Dragon Valley
    Great Wall
    FuShe Pass
    Gulf Of Oman
    Highway Tampa
    Kubra Dam
    Mashtuur City
    Operation Blue Pearl
    Operation Clean Sweep
    Operation Road Rage
    Operation Smoke Screen
    Road to Jalabad
    Sharqi Peninsula
    Songhua Stalemate
    Strike At Karkand
    Wake Island 2007
    Zatar Wetlands
    Şu haritaları gözünmün önüne getirdim,nasılda zevliydi bunlarda oynamak,ne taktikler üretirdik bölgeleri ele geçirmek için...,
    Özellikle şu Road to Jalabad haritasini defalarca üst üste bıkmadan oynadığımı bilirim...

BF3 oynadıkça BF2'yi özlüyorum.

BF2 nin en büyük artısı modlarıyor olmasıydı,yığınla mod var oyuna.Şuan BF3 modlanıyor olsaydı oyunun ömrü 5 yıl kadar uzardı diye düşünüyorum,Özellikle Project Realtiy modu BF3 de yapılabiliyor olsaydı,muhteşem olurdu...

• Modlanma olayında haklısın, modlamaya izin verilse iyi olurdu. Frostbite'ın modlamaya elverişli olmadığını söylüyorlar ama işin içinde DLC satma isteği de olabilir tabii. Onlarca güzel beleş harita olsa DLC'leri kimse almazdı.

Onun dışında Squad kurma olayı var diye hatırlıyorum BF3'te. Öncelikle bulunduğun squad'dan çıkış yapıp yeni squad kurabiliyordun galiba.
  • Battlefieldda takım oyunu önemli olan haritalar var takım çokunce direk baserapeye gidiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanda level dergisi bu oyunun demosunu vermişti. Benden neyin ne olduğunu bilmiyordum bütün oyunu tek haritadan zannediyordum

200 Ticketle oyunlarda o haritada uzun zamanlarım geçti. Harita çok güzeldi her yerini ezberledim nerdeyse

• Normal BF2 serverları sunucular kapatılmasına rağmen hala direniyor. Günün belli vakitlerinde full çeken sunucu bile oluyor. Şu an inatla BF2 oynayan emektar kitle çok kaliteli. Takım ruhunu iliklerine kadar hissettiriyorlar. Diğer oyunlarda bu kalmadı malesef.
  • Project Reality indirdim. En az 200 onlinesi var. BF2deki karkand tadını 3 veremiyor malesef
    Mod olayina gelirsek oyun motoru ayni bunu dlc paketlerinin klasorlerinden farkedebilirsiniz. (Bf2 sf pakei xpack1 olarak adlandirilmisti. Bf3de de xpack1-2 diye gidiyor.) bf3e venice project var baya kapsamli motoru cözmeye calisiyorlar. Kapali betasi var suan acik betasi ise subat civari olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survivalist -- 2 Aralık 2014; 14:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuaweiPismanliktir

Project Reality indirdim. En az 200 onlinesi var. BF2deki karkand tadını 3 veremiyor malesef
    Mod olayina gelirsek oyun motoru ayni bunu dlc paketlerinin klasorlerinden farkedebilirsiniz. (Bf2 sf pakei xpack1 olarak adlandirilmisti. Bf3de de xpack1-2 diye gidiyor.) bf3e venice project var baya kapsamli motoru cözmeye calisiyorlar. Kapali betasi var suan acik betasi ise subat civari olacak.

Ben BF3'ün dlcleri yok sadece armored var oda kardeşimin hesabında,videolarını izledim karkand ek paketinin çok farklı geldi gözümü özellikle wake island haritasi garip bir şekilde karanlık duruyor,çoğu haritada böyle niyeyse...

Bende birazdan PR yi yeniden indireceğim.Yeni versiyondan sonra pek oynamamıştım,Birde PR de adam yere yatıp sürüklenince olan silah el animasyonunu BF3 dosyalarına girip almışlar galiba,çünkü bire bir aynı.

• Bf3 den sonra battlefield mantigi bitmisdir oyunda.

• BF3'ten sonra Battlefield gerçekçiliğine CoD'çu tayfa katılınca bu hale geldi ve son iki oyunun haritalarını kim tasarlıyorsa şaka gibi bir ekip olduğunu tahmin ediyorum.
  • Bad Company 2'yi almayı düşünüyorum o nasıldır acaba,hiç multisini oynamadım....
  • Keşke BF2 nin oyun mantığına hiç dokunmadan sadece grafik motorunu güncelleyip aynı oyunu piyasaya sürselerdi. Çok uzun süre sıkılmadan oynadım BF2 yi. Ama bf3 ün de 4 ün de yüzüne bakasım yok.
  • BF2 devam Ediyor.Project reality modunu indirip oyniyabilirsiniz 2 ve 4 km haritalarda millet rastgale ucak suremiyor oyun similasyon tarzı oynamazını tavsiye ederim Oynayanlar bizim clana gelebirler [JA] görmüşünüzdür :) oynadıysanız
  • bf2 yi 1304 saat oynamışım,3 için bir şey diyemem ama 4 , 2 den daha iyi bir oyun.onun dışında özleminiz bu kadar fazlaysa bfhub ile girebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asynchronous -- 8 Aralık 2014; 20:30:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.