Şimdi Ara

bf3 için ekran kartı seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bf 3 ü high de sorunsuz oynamak için gtx 550 ti var aklımda bunlan oynayan varmı

bide hangi kartları önerirsiniz
    220 tl bütcem var

• 220 tl bütçe ile bırakın sorunsuz high oynamayı, mediumda aa fln kapalı ancak kasarak oynarsınız. şuanda vatanda hd 6850 %25 indirim ile 278 tl tavsiye ederimhttp://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11180-00-20r-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50187. high de oynatır sanıyorum.(high i ultra ile karıştırmayın).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 11 Şubat 2012; 21:27:38 >
  • peki gtx550 ti işimi görürmü

medium high arası akıcı olurmu

yada gta 4 ve farcry 2
  • mesajımı güncelledim ordan bakın.kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toytonum -- 11 Şubat 2012; 21:07:33 >
  • nvidia gts450 ekran kartıyla akıcı oynanıyor. 128bit 1 gb :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessAnqeL

nvidia gts450 ekran kartıyla akıcı oynanıyor. 128bit 1 gb :)

Hangi ayarlarda o önemli.
  • 1680x1050 şuanda sadece metro2033 de fps düşük biraz kasıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshua00 -- 12 Şubat 2012; 9:34:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessAnqeL

nvidia gts450 ekran kartıyla akıcı oynanıyor. 128bit 1 gb :)

cok merak edıyorum akıcı dedıgınız aldıgınız fps degerlerı nedır.bu oyunda mınımum 50-60 fps olmadan akıcılık gıdıyor.
  • fps testi yapmadım ancak hiçbir donmayla karşılaşmadım -ki ayrıca oyun oynamak sadece ekran kartına bağlı değildir işlemcisi rami hdd si hılzı olmadan tek başına ekran kartınden pek verim aınamaz siz sanırım benim erkan kartıyla kasmadan oynamamın imkansız olduğunu düşünüyorsunuz fakat öbür bileşenlerim iyi düzeyde okey ?
  • 2 adet 550 ti SLI yapıldığında hemen hemen gtx 570 performansı veriyor. 570 ise full hd ultrada 45 fps civarı veriyor. Siz medium-high arası +40 fps oynarsınız 1366-768 çözünürlükte.
  • HD5750 alabilirsin vatandan şuan 226 lira civarı fiyatı .
  • İşlemcin, bellek miktarın, oynayacağın ekran çözünürlüğü nedir? bunları öğrenmeden kart önermek mantıklı olmaz.
  • gtx 550 ti ile oynayabilirsin ama işlemci ram güç kaynağı gibi bilgileri kullandığın işletim sistemini felan yaz ona göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlmnt13

gtx 550 ti ile oynayabilirsin ama işlemci ram güç kaynağı gibi bilgileri kullandığın işletim sistemini felan yaz ona göre.

Arkadaş söylemiş, evet çok güzel de oynanır ...

fakat PSU + Ram + İşlemcini yazarsan iyi olur.

Bu arada canlı incelemelerim de (eş - dost) video incelemelerim de, vatan da satılan Zotac GTX 550Ti nin performansı gerçekten iyi. (Diğer bileşenlere bağlı)

Öyle küçümsenecek 13xx çözünürlükte bile medium oynatacak kart değil o !

Diğer parçalarınız + monitörünüz iyi ise 16xx çözünürlük ultra ayarlarda oynarsınız. (AA kapalı)
    Şu çok bilmişlere takılma. Aaaa 25 kare saniye, 30 diye yazanlara. Evlerine baskın yapsan kendilerinin de 70 80 de oynadıklarını göremezsin.
    Ki zaten oyun hastası isen kaptırınca kendini o kare saniyenin verdiği açığı çok fazla hissetmezsin. (Sistemin kötü değilse)

Çok uygun bir kart lafın kısası. Kaçırma... Canlı git gör vatanda . Onun eş değerinde farklı marka model yanında oyun veren kartlarda olabilir. (Nete koyulmayan)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.