Şimdi Ara

BF3 High oynayabilirmiyim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem imzamdaki gibidir. Yüksek ayarlarda oynayabilirmiyim ?
    BC2 çok rahat biçimde oynuyorum aslında ama BF3'te 4 GB Ram HD 6950 Ekran kartı falan gözümü korkuttu.

• Günde 100 kere konu açmanın anlamı yok. Kimse kahin değil burada. 1 hafta sonra oynar mısın oynamaz mısın kendi gözlerinde görürsün.

Yüksek ayar yüksek ayar diye bir takıntıdır aldı başını gidiyor. Yüksekten kasyınız nedir? Bir ton ayarı var bunun. AA-AF-Çözünürlük vs vs.........
  • Öyle bi high açarsın ki piiiih

Gerçekten açarsın
  • 2 GB ram biraz düşük ama. büyük ihtimal oynarsın
  • En yüksekte kasar. Bu arada ramden çok kaybediyorsun haberin olsun. Min 2gb ram istiyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 22 Eylül 2011; 2:06:04 >
  • önerilen ram 4gb
  • Aynı karta ve x6 1055T işlemciye ve 4gb belleğe sahibim BC2 bile Full ayarlarda akıcılığını kaybediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultra - Low ayarda Aynı Fps
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Aynı karta ve x6 1055T işlemciye ve 4gb belleğe sahibim BC2 bile Full ayarlarda akıcılığını kaybediyor.

Hocam ben 4x aa 4af HIGH oynuyorum. 55-75 FPS civarı alıyorum.

Sistemi DDR3 yapmam imkansız. Anakartı değiştirmem lazım. Onun yerine 2 GB DDR2 ram alsam, 4GB DDR2 ram olcak. Gözle görülen bir fayda sağlar mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 26 Eylül 2011; 9:59:56 >
  • 2gb ram oldukça fazla fark ettirir. Ama BF3 ü son detay akıcı oynamayı unutun derim. Çünkü sizde biliyorsunuz BC2 nin son detayı 4xaa 4xaf değil 8xaa 16xaf ile akıcı oynanmıyor benim sistemimde. Sizin dediğiniz gibi olursa heavy metal de bile 60 ın altına nadiren iniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.