Şimdi Ara

Bf3 en iyi silah ve en iyi eklentileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
3
Favori
14.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Ben sadece recon oynarım battlelog'dan eklesen görebilirsin sadece recon oynadığımı MK11 MOD 0 +Supressor+8x scope+soflam+m9 oldu mu tamam kimse duramıyor önümde.

tek seferde uçuran Recon sniperi yok diyorlar birde ek olarak hangi tabanca etkili reconda
  • Daha denemedim ama her oyunda P90 favorim olmuştur.
  • Assaultta fazla bir yol gelemedim daha açılmadı F2000 ama yerden topladığım F2000ler ile çok stabil atışlar yapabiliyorum. Şu haftayı atlatalım açmaya çalışacağım silahı...
  • eskiden red dot ile çok oynardım ama şimdi acog 4x (yanlış yazmadım umarım) favori ekletim.silah olarak daha başlardayım m4 kullanıyorum.
  • takipteyim.
  • BANSIZ HİLE VARMI ARKADASLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacbiltekin

BANSIZ HİLE VARMI ARKADASLAR

Var, PM'den gönderiyorum.

YUH diyorum başka birşey demiyorum yahu. Ne anlıyorsunuz şu hileden, nasıl zevk alıyorsunuz akıl sır ermez. Neyse.

Bu arada benim kullandığım silah ve eklenti L85A2 + Holographic(HOLO) + Grip + heavy barrels. Yemin ediyorum şu silahın kıymeti bilinmiyor. Şimdiye kadar 648 kişiyi vurdum, 161'i headshot. Şiddetle tavsiye ediyorum. E tabi gidip gine FAMAS'ı seçeceksiniz onuda biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 20 Aralık 2011; 8:07:45 >

• Hortlatmış gibi olmayım ama;

Assault için en iyi F2000 ve Famas.Ama Bolca headshot ve tam kontrol istiyorsanız M416 diyorum başkada birşey demiyorum.Ayrıca f2000 ve famas kadar etkili olmasada iyi vuruş gücüne sahip.Tek başına değil tabiki.

M416 ya Halo veya Kobra + Foregrip + Susturucu >> Ölüm makinasıdır.Atışlarınızda zerre kayma yaşamassınız.

Engineer için A91 diyorum scardan daha iyi.

Support tamamen sizin yapınıza kalmış.Ama sonradan açılan silah iyi silahdır diye birşey yok.Tamamen kullanıcının refleks ve tarzına göre değişiyor.Type diyorum bunada foregrip kobra ( halo dan daha iyi sonuc veriyor ) + ekstra ammo

Recon fazla oynamıyorum.O yüzden yorum yapamıycam.

Bu arada bu tercihlerim maplerden maplere değişir.Zaten öyle de olmalı.Saha da oynuyorsanız m416 ya susturucu takmak iyi olmaz.

Not : Tactical Light kullanan arkadaşların neden onu kullandığınıda anlamıyorum.Yerini belli etmekten başka benim hiç dikkatimi falan dağıtmıyor açıkcası

Benim gibi orta sınıf bir oyuncunun bazı istatistiklerini veriyorum;
    M416
    kills 175
    headshots 51
    accuracy %9.2

F2000
    kills 153
    headshots 41
    accuracy %8.7

M16A4
    kills 44
    headshots 7
    accuracy %4.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrn -- 25 Aralık 2011; 21:20:46 >

• Daha çok Engineer ve Suport oynuyorum. İlk başlarda uzun süre Assault oynadığımda onun puanı daha yüksek.
    Silahların hemen hemen hepsi açıldı buna Assult daki coop mission da açılan KH2002 de dahil. Son patch i yüklemediğimde Famas ı bilmiyorum.

Support : En çok M249 u kullandım. 500 kill im var. Bence en az recoil bu silahta yaşanıyor. M240B ve M60e4 daha güçlü silahlar ancak uzun mesafe atışlarında M249 daha etkili.
    Support da eklenti olarak : IRNV + Foregrip + Silencer

Assault : Bence en iyisi KH2002, güçlü stabil ve recoil düşük. Ancak herkes için uygun olmayabilir çünkü burst fire şeklinde. Seri atış yok yani. Seri isteyenlar için de en iyisi F2000 geri tepme düşük.
    Bunda da eklenti olarak : IRNV + Foregrip + Silencer ya da Flashlight

Engineer : Kesinlikle A91 Eklenti : IRNV + Foregrip + FlashLight (Silencer değil, neticede bazuka kullanırken nasıl sessiz olabilirsiniz, Flash da yakın mesafede de çok etkili)

Ancak Engenner başta olmak üzere tüm sınıflar için USAS 12 pompalı tüfeği de tavsiye ederim. Yakın mesafede çok etkili ve çok seri. Özellikle Engineer için artık bunu kullanıyorum çünkü engineer in uzak mesafede personelle işi olmamalı. Bunun için zaten roket atarı var :) O nedenle yakın mesafede daha etkili olan pompalılar ve USAS engineer için biçilmiş kaftan.

• Benim kullandığım 2 silah var; L85A2 ve USAS12. Bazen oluyor katliam yapıyorum.

Assault : L85A2 + ForeGrip + Heavy barrel + Holographic (holo) = Attığını vuran, uzun menzilli bir silah. Şiddetle tavsiyem. Ben 1038 kişiyi vurdum bu silahla. 10 service starım ve ve devam ediyorum.

Assault : M416 + " + " + " = Bunu L85A2'den önce kullanıyordum, gerçekten güzel silah. Attığını vuruyor.

Assault : FAMAS + ForeGrip + Heavy barrel + holographic (holo) = Eklentiyle geldiği günden beri, iyi kullanan bir kişinin elinde gördüğünüz gibi oyundan çıkın. O kadar felaket bir silah. Siz 20 mermi atın, karşı taraf bu silahla 5 mermi atsın ve isabet ettirsin sizi direk alır.

Tüm sınıflar için : USAS-12 + PKA-S (holo) + 12G frag = Heleki TDM modunda, iyi nişan alırsanız ortalığı kan gölüne çevirirsiniz. 1 saat 44 dakikada 200 kişiyi vurarak 2 service star aldım. Gerçekten 10 numara.

Tüm sınıflar için : PP-2000 + Holographic (holo) + extended mag veya supressor = Bu silahıda ekstra şarjör ile kullanırsanız, yakın-orta mesafede güzel iş çıkartır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_jericho -- 26 Aralık 2011; 14:27:31 >

• L85A2-FAMAS-USAS12
    Bu üç silah nasıl ve hangi sınıfta ve kaçıncı levelde açılıyor?Özellikle USAS 12
    Edit:Birde bu silahlar için back to karkand ek paketi gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guardian97 -- 27 Ocak 2012; 0:42:53 >
  • Genelde support bana göre en iyisi çünkü C4 var. Tank gibi ortada gezinen fazlalıkları pörtletmek için ideal.. MG36 ya kadar surekli M249 LaserSight - Forgrip - Holo ile oynadım. 20Services star.. MG36 su anda tek gecerim ondada aynı kombinasyon....

Assault için Dice'ında dediği gibi FAMAS (Best friend for ever). Tachtical light - forgrip - holo.

Son bir kac zamandır USAS ile dellendiren arkadaslar vardı dayanamadım. Simdi uzak yakın fark etmez USAS 12 Fragrounds :)

Kısaca support olarak Usas - Assault olarak Famas
  • arkadaşlar bir kaç şey sorucağım ıznınızle bız arkadaslarla mw3 key alıcaktıkta bf3 key almaya karar verdık sorum sudur bundada mw3 gibi 3 4 tane sınıf var galıba.mw3 te snıper assault gıbı gıbı sınıflar var ve custom oluyordu bundada oylemı ve ayrıca sılahlara modıfıye yapılıyormu levele gore ayrıca sılahlar levelle acılıyor dımı ? kusura bakmayın sınglesını bıtırdımde onlınesını oynayamadım henuz.
  • hayalet modunu ac ve elınde knıfe ıle kunye ustune kunye al
  • assault: en iyi silah bence an-94 hızlı degıl ama güçlü,
    en hızlısı m16a3 cok güzel bir silah ama çok tepiyor
    engineer: ben g36c tavsiye ediyorum yeterince güçlü ve hızlı tabanca olarak 44 magnum öneriyorum roket olarak rgp,smaw equipment olarak m15 at mine birde rgp yada smawlar sbait atışla herşey düşürüle bilir tank yada ıfv nin yanında iseniz m15 koyup (yanına koyup) 44 ile vurun tank patlar.
    support: m60e4 güçlü ma yavaş kalır ben m249 öneriyorum hızlı ve güçlüdür tabanca olarak mp443 iyi hızlı ve güçlü equipment olarak c4 çünkü tank patlatabillir hatta helikopter jet bile patlatabilirsiniz.
    recon: m98b ile l96 öneririm ama yok bolt action olmasın dersen mk11mod0 ile m39 emer öneriririm tabanca olarak varsa m1911 yoksa m9 tavsiye ediyorum mav yada soflam olabilir

eğer eklenti olarak sorarsanı gece görüşünü bide acog tavsiye edirim foregirip ma support için bipod ve tdmde tact. conquestte laser öneririrm suaturucu tdmde iyidir ama conquıestte adamlar uzkta olunca mermi zor gider

birde son olarak HERKES FARKLÇI SİKAHLARI İYİ KULLANIR

• quote:

Orijinalden alıntı: Guardian97

L85A2-FAMAS-USAS12
    Bu üç silah nasıl ve hangi sınıfta ve kaçıncı levelde açılıyor?Özellikle USAS 12
    Edit:Birde bu silahlar için back to karkand ek paketi gerekiyor mu?

usas 40 levelde l85a2 ise back to karkand ve famas da ole (back to karkand)
  • AEK-971 diyorum. ForeGrip + Heavy barrel ile karşınızda kimse duramaz.Tam bi rush silahı.Yardırın gidin
    F2000 e gelince tipini sevmiyorum
  • A91 + kobra + laser sight kullaniyorum memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M16A3 + Heavy Barrel + PKA-S(HOLO) yada ACOG(4X) kullanıyorum.
  • merhabalar ben daha yeniyim oyunda ama şöyle sıkıntım var aug hiç göremiyorum??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.