Şimdi Ara

Bf3 Çalışmayı Durdurdu Hatası !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw sinir manyagı oldum multıplayer oyunlarında ılk gunlerdede alıyodum bu hatayı bi kaç gün bişeler yaptım regeditten tm sil vs.. sonra kesti baktım yine aynı hata bu nası oyunmuş be ya bugün 5-10 defa atıldım oyundan ya varmı oynayıpda çözüm yapan ama kesin çözüm olsun yardım edeceklere çok teşekkürler valla sevaba girersiniz

• yokmu bilen bakan o zaman bırakım oynu daha iyi
  • Hep oluyorsa birşey diyemem ama ara sıra oluyorsa bende de oluyor ben çözdüm battlelogda bi yere girdiğin zaman o bölümü yüklerken hiç birşey yapma battlelogda bekle eğer başka birşeyle ilgilenir hatta aynı sayfadan birşeye tıklasan dahi böyle bir hata çıkıyor ben hiç birşey yapmadığım vakit sorunsuz oynuyorum
  • hıc sanmam ama denicem teşekkürler sonra cevabı buraya yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bewildrecht2

Hep oluyorsa birşey diyemem ama ara sıra oluyorsa bende de oluyor ben çözdüm battlelogda bi yere girdiğin zaman o bölümü yüklerken hiç birşey yapma battlelogda bekle eğer başka birşeyle ilgilenir hatta aynı sayfadan birşeye tıklasan dahi böyle bir hata çıkıyor ben hiç birşey yapmadığım vakit sorunsuz oynuyorum

Senin dediğin gibi heralde bi şeylerle uğraşınca hata veriyo ama normal bekleyince bişey olmuyo. bende de aynı hata oluyo ara sıra sinir oluyom.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.