yaw sinir manyagı oldum multıplayer oyunlarında ılk gunlerdede alıyodum bu hatayı bi kaç gün bişeler yaptım regeditten tm sil vs.. sonra kesti baktım yine aynı hata bu nası oyunmuş be ya bugün 5-10 defa atıldım oyundan ya varmı oynayıpda çözüm yapan ama kesin çözüm olsun yardım edeceklere çok teşekkürler valla sevaba girersiniz
yokmu bilen bakan o zaman bırakım oynu daha iyi
Hep oluyorsa birşey diyemem ama ara sıra oluyorsa bende de oluyor ben çözdüm battlelogda bi yere girdiğin zaman o bölümü yüklerken hiç birşey yapma battlelogda bekle eğer başka birşeyle ilgilenir hatta aynı sayfadan birşeye tıklasan dahi böyle bir hata çıkıyor ben hiç birşey yapmadığım vakit sorunsuz oynuyorum
hıc sanmam ama denicem teşekkürler sonra cevabı buraya yazarım
quote:
Orijinalden alıntı: bewildrecht2
Hep oluyorsa birşey diyemem ama ara sıra oluyorsa bende de oluyor ben çözdüm battlelogda bi yere girdiğin zaman o bölümü yüklerken hiç birşey yapma battlelogda bekle eğer başka birşeyle ilgilenir hatta aynı sayfadan birşeye tıklasan dahi böyle bir hata çıkıyor ben hiç birşey yapmadığım vakit sorunsuz oynuyorum
Senin dediğin gibi heralde bi şeylerle uğraşınca hata veriyo ama normal bekleyince bişey olmuyo. bende de aynı hata oluyo ara sıra sinir oluyom.