Sa arkadaşlar.Bugun after math patchi indirdim yanlız battleloga girip o maplerden birine tıkladıgımda direk bu ekran geliyor karşıma
aftermath paketi yüklemelisin diyor yanlız originden check update yaptıgım zamanda son herşey yüklü diyor, re install da yaptım sonuç aynı.Bu sorunu nasıl çözebilirim 30 gb oyun indirmek istemiyorum tekrar
Battlefield'a da update geldi 3.8 gb lık,sanırsam onu da yüklemelisin
quote:
Orijinalden alıntı: alexdetumer5
Battlefield'a da update geldi 3.8 gb lık,sanırsam onu da yüklemelisin
bunu bende biliyorumda benimki sadece 700 mb lık birşey ykledi gibi geldi bana.Bu 3.8 liği nerdne indiricem.Originde kontorl et diyorum updateleri herşey en sonu yüklü diyor
Benimki şöyle oldu,ilk önce aftermath paketini otomatik update olmaya başladı eyvallah dedim,o arada single girmeye çalıştım,battlefield3 update edilmek zorunda diye yazı çıktı update now dedim battlefield 3 de update olamya başladı.
UPDATE: Aftermath is being made available progressively for all of our PC Premium members. It should be available to all PC Premium members no later than end of day today (Dec 4). Thanks for your patience.
Battlelog anasayfasını okusaydınız anlardınız.
Oyunun detaylarına bakınca Aftermath var mı ? BF 3'e bir güncelleme gelmişti ek olarak Aftermath var aşağı yukarı aynı boyutlarda.