Şimdi Ara

BF2142 Hakkında Bi kaç Soru ...Yardım edecek Yokmu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunda sadece 4-5 bölümmü var single palyerde
    bunları arttıran bi eklenti varmı
    ayrıca bu takımlar nasıl seciliyor
    silah ayarları nasıl yapa biliriz 4-5 silah var custome kısmından sadece bi silah aktif gösteriyor
    ayrıca su resimdeki silah nasıl kullanılıyor

çok soru sordum bana
    Yardımcı olursanız sevinirim
     BF2142 Hakkında Bi kaç Soru ...Yardım edecek Yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 28 Ağustos 2007; 8:03:13 >

• Up
  • up to up
  • Ben bildiğim kadarını aktarayım, umarım yardımı olur.

Oyunda rütbe olayı var, rütbe ilerledikçe kilitli (veya alınamayan silahlar alınabiliyor) ancak bunu için de oyunun orijinal olması gerekli. Elindeki oyun orijinal değilse nette "FFOLKES 2142 Unlocks Mod" u arat, bu modla silahlar aslında açılmıyor da oynadığın karaktere silahlar yükleniyor. Mesela tabanca kaldırılmış yerine otomatik makineli gelmiş, onun haricinde el bombası vs.

Haritalar konusund bir bilgim yok ancak BF2'de olduğu gibi netten harita indirilip bu harita sayısı artırılabilir diye düşünüyorum ancak ben harita aramadığım için ekstra harita var mı yok mu bilmiyorum.

Takım seçmek için (veya komutan olmak için) "Caps Lock" a tıklıyorsun, oradan "Commander" a tıklarsan (apply) bir süre sonra görevi kabul etmk isteyip istemediğine dair mesaj geliyor ve kabul edersen (Page Up ile) komutan oluyorsun ve takım komutasından, Orbital Sİtrike 'a kadar tüm kontroller sende oluyor. Her hangi bir takıma girmek için de yine "Caps Lock" u açtığında altta takım isimleri yazıyor (ALfa, Beta, Delta) bunlardan hangi takıma girmek istiyorsan yanındaki yazıya (join) tıklayıp,o takımla birlikte hareket ediyorsun.

Resimdeki silah değil bir tamir aracı, oyundaki Walker, APC, Tank, üslerde bulunan uçaksavar ve top gibi araçların tamirinde kullanılıyor. Tamiratı yapılacak aracın yanına gidip sol tuşa devamlı basıyorsun. Aracın mevcut durumu yuvarlak bir bar içerisinde gösteriliyor, araç tamamiyle tamir olduğunda zaten daha fazla devam etmiyor.

• çok saol kardes tşk ederim
  • rica ederim, halledebildiniz mi bari silah işini?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx66ex

rica ederim, halledebildiniz mi bari silah işini?

evet dedigin program ın yamayı yani yükledim v1.01 di silahlar acıldı eklandi hersey 10 tane oldu nerdeyse simdi cosa geldim sniper cılık yapıyom m16 benzeri bişeyle

çok saol walla allah razı olsun senden tuttugun altın olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim ne demek, bildiğim kadarıyla paylaşmaya çalıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.