Beyler yaklaşık 1 hafta önce yeni bir laptob aldım işletim sistemi olarak vista kullanıyor o günden beri multibf ye girince en çok 5 dk içinde direk masaüstüne atıyor ve hiçbir hata mesajı vermiyor, bazende exe çalışmayı durdurdu diyor.Diyer konularda okudugum kadarı ile oyunun sahte olmasından kaynaklanıyor olabilir demişler ama bu oyunu xp de hiç sorun yaşamadan oynuyordum oyunu en az 5 kere silip tekrar yükledim ama düzelme olmadı vista sorun merkezi sorunun çözümü için; (Download updates for BattleField 2
This problem was caused by BattleField 2. BattleField 2 was created by Digital Illusions.
A solution is available that will solve this problem.
Go online to the Digital Illusions website. Find Battlefield 2 v1.12 and then install it.
-------------------------------------------------------------------------------- Rate this response:Provide Feedback
Bu dosyayı yüklememi istiyor ama yönlendirdigi sayfa"http://www.ea.com/official/battlefield/specialforces/us/editorial.jsp?src=communityupdate_112205" ama bu sayfadaki istedigi dosyaya tıklayınca sayfa görüntülenemiyor.Bu dosyayıda başka yerden yükleyincede bu seferde oyuna tıklayınca 5 sn ekran kararıyor oyun açılacak gibi oluyor ama sonra masaüstüne atıyor. Bu sorunun vista ile ilgisi olabilirmi yada orjinal oyunu alırsam kesin sorun çözümü olurmu yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Bana yardım edebilecek kimse yokmu bu bf2 beni oyundan atıp duruyor ve hiçbir hata mesajı vermiyor ne yapacagımıda bilmiyorum.Ekran kartı olarak 8400mg ekran kartım var bununda yetersiz olacagını sanmıyorum bana başka çözüm üretebilecek kimse yokmu
notebookun ekran kartı yetmiyordur cunku onboard bir karttır buyuk ihtimallede intel dir ekran kartı ve geforce yada ati olmazsa zaten oyun oynamanın bi anlamı yok ayrıntısınıda yazsa sen cihazının ben nerden bileyim neyin var senin hayret birşey yaw ipini koparan geliyor yaw