Şimdi Ara

BF'DE çok acemiyim yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 sene bf2 oynadım şimdi bf3 e başlıyım dedim ama sialh açma mevzusunda yardıma ihtiyacım var

genelde sniper ve m4 tarzı silahları seviyorum bunlarda ilerlemek için napmalıyım yardım

• sniper classı ile eline bi PDW veya Shotgun tak. gir Noshahr Canals TDM 64 kişi ve Ziba Tower CQ 48 kişi (Oscarmike Zibada TOP 10 da 2.yim :) ) daha rahat puan kasarsın direk açılır M98B , M40A5 vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT.R

sniper classı ile eline bi PDW veya Shotgun tak. gir Noshahr Canals TDM 64 kişi ve Ziba Tower CQ 48 kişi (Oscarmike Zibada TOP 10 da 2.yim :) ) daha rahat puan kasarsın direk açılır M98B , M40A5 vs.

canal a girip hangi silahlarla oynicam abi
  • DAO - 12 BUCKSHOT takacaksın
    SAIGA 12K BUCKSHOT

veya pump action shotgunlar

870MCS SLUG takıcaksın
    SPAS 12 Slug

veya PDW ler

M5K
    MP7
    AS-VAL
    PP-2000
    P90 vs
    ama shotgunlar daha iyi olur

@gmfaruk
  • quote:

DAO - 12 BUCKSHOT takacaksın
    SAIGA 12K BUCKSHOT

veya pump action shotgunlar

870MCS SLUG takıcaksın
    SPAS 12 Slug

veya PDW ler

M5K
    MP7
    AS-VAL
    PP-2000
    P90 vs
    ama shotgunlar daha iyi olur

@gmfaruk

peki bunları nerden yapıcam :(
  • oyuna girince Customizeden :) Recona geliceksin DAO-12 yi alıcaksın bam bam vuracaksın.

@gmfaruk
  • quote:

oyuna girince Customizeden :) Recona geliceksin DAO-12 yi alıcaksın bam bam vuracaksın.

@gmfaruk

peki teşekkürler battlelog dan loadout kısmından yaptım

bi diğer sorum sniper kasıyorum rus ve abd olmam açacağım sniperda etkilimidir

diğer bi sorum örnek assaultta 25 silah var en sondaki silah en iyisi mi oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

oyuna girince Customizeden :) Recona geliceksin DAO-12 yi alıcaksın bam bam vuracaksın.

@gmfaruk

yok . açılan silah puana göre açılır. istediğin tarafta kullanabilirsin ama şöyle birşey var. her sınıfın kendi tarafına has silahları var 2şer tane olur.. Mesela MK11MOD0 amerikanın başlangıç sniperı dır. SVD ise Rusların. bunları diğer taraflara açmak için recon la 1service star puan yapman lazım. ondan sonra Amerikadada SVD kullanabilrsin ama dandik sniperlar onlar . sen direk pompalılar ile M98B açacaksın. onuda kullanabiliyorsun her tarafta :)

diğer soruda ise öyle birşey yok. Assaultta En iyi silah m16a3 tür. oda ilk silah zaten :) yani tamamen farklı durumlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

@gmfaruk

yok . açılan silah puana göre açılır. istediğin tarafta kullanabilirsin ama şöyle birşey var. her sınıfın kendi tarafına has silahları var 2şer tane olur.. Mesela MK11MOD0 amerikanın başlangıç sniperı dır. SVD ise Rusların. bunları diğer taraflara açmak için recon la 1service star puan yapman lazım. ondan sonra Amerikadada SVD kullanabilrsin ama dandik sniperlar onlar . sen direk pompalılar ile M98B açacaksın. onuda kullanabiliyorsun her tarafta :)

diğer soruda ise öyle birşey yok. Assaultta En iyi silah m16a3 tür. oda ilk silah zaten :) yani tamamen farklı durumlar.

ben ponpalıyla do12 ile yardırmaya başladım acemi olmama rağmen 45 k 45 d el çıkardım bu şekilde 2 güne sniper açarım herhalde

• Oynaya oynaya gelişefceksin zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

Oynaya oynaya gelişefceksin zaten.

hocam bi soru sariyim recon silah açmak için recon silahlarlamı oynamalıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.