3-4 sene bf2 oynadım şimdi bf3 e başlıyım dedim ama sialh açma mevzusunda yardıma ihtiyacım var
genelde sniper ve m4 tarzı silahları seviyorum bunlarda ilerlemek için napmalıyım yardım
sniper classı ile eline bi PDW veya Shotgun tak. gir Noshahr Canals TDM 64 kişi ve Ziba Tower CQ 48 kişi (Oscarmike Zibada TOP 10 da 2.yim :) ) daha rahat puan kasarsın direk açılır M98B , M40A5 vs.
quote:
Orijinalden alıntı: GT.R
sniper classı ile eline bi PDW veya Shotgun tak. gir Noshahr Canals TDM 64 kişi ve Ziba Tower CQ 48 kişi (Oscarmike Zibada TOP 10 da 2.yim :) ) daha rahat puan kasarsın direk açılır M98B , M40A5 vs.
canal a girip hangi silahlarla oynicam abi
DAO - 12 BUCKSHOT takacaksın SAIGA 12K BUCKSHOT
veya pump action shotgunlar
870MCS SLUG takıcaksın SPAS 12 Slug
veya PDW ler
M5K MP7 AS-VAL PP-2000 P90 vs ama shotgunlar daha iyi olur
@gmfaruk
quote:
Orijinalden alıntı: GT.R
DAO - 12 BUCKSHOT takacaksın SAIGA 12K BUCKSHOT
veya pump action shotgunlar
870MCS SLUG takıcaksın SPAS 12 Slug
veya PDW ler
M5K MP7 AS-VAL PP-2000 P90 vs ama shotgunlar daha iyi olur
peki teşekkürler battlelog dan loadout kısmından yaptım
bi diğer sorum sniper kasıyorum rus ve abd olmam açacağım sniperda etkilimidir
diğer bi sorum örnek assaultta 25 silah var en sondaki silah en iyisi mi oluyor
yok . açılan silah puana göre açılır. istediğin tarafta kullanabilirsin ama şöyle birşey var. her sınıfın kendi tarafına has silahları var 2şer tane olur.. Mesela MK11MOD0 amerikanın başlangıç sniperı dır. SVD ise Rusların. bunları diğer taraflara açmak için recon la 1service star puan yapman lazım. ondan sonra Amerikadada SVD kullanabilrsin ama dandik sniperlar onlar . sen direk pompalılar ile M98B açacaksın. onuda kullanabiliyorsun her tarafta :)
diğer soruda ise öyle birşey yok. Assaultta En iyi silah m16a3 tür. oda ilk silah zaten :) yani tamamen farklı durumlar.
peki teşekkürler battlelog dan loadout kısmından yaptım
bi diğer sorum sniper kasıyorum rus ve abd olmam açacağım sniperda etkilimidir
diğer bi sorum örnek assaultta 25 silah var en sondaki silah en iyisi mi oluyor
yok . açılan silah puana göre açılır. istediğin tarafta kullanabilirsin ama şöyle birşey var. her sınıfın kendi tarafına has silahları var 2şer tane olur.. Mesela MK11MOD0 amerikanın başlangıç sniperı dır. SVD ise Rusların. bunları diğer taraflara açmak için recon la 1service star puan yapman lazım. ondan sonra Amerikadada SVD kullanabilrsin ama dandik sniperlar onlar . sen direk pompalılar ile M98B açacaksın. onuda kullanabiliyorsun her tarafta :)
diğer soruda ise öyle birşey yok. Assaultta En iyi silah m16a3 tür. oda ilk silah zaten :) yani tamamen farklı durumlar.
ben ponpalıyla do12 ile yardırmaya başladım acemi olmama rağmen 45 k 45 d el çıkardım bu şekilde 2 güne sniper açarım herhalde
Oynaya oynaya gelişefceksin zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: ParZ
Oynaya oynaya gelişefceksin zaten.
hocam bi soru sariyim recon silah açmak için recon silahlarlamı oynamalıyım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme