Bildirim
bf 4 multiplayer hakkinda yardim istiyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
BF serisi; Dice yapımı, EA in dağıtımını üstlendiği oyun serisidir. EA platformu olan origin isimli arayüzü kullanacaksınız. Cs türü oyunların platformu steam , fifa bf nfs nin de origindir.
origin.com resmi sitesinden Origin i indirip bir hesap açacaksınız. Bu hesapla giriş yapıp aldığınız oyunun keyini yani ürün anahtarını originden girip (origin-redeem product code) aktive edeceksiniz ve indirip oynamaya başlıyorsunuz. Hepsi bu kadar. Chat ve sesli konuşmayı da yine origin sayesinde yapabiliyorsunuz. Arkadaş olarak eklemeniz yeterli.
Sürüm tercihi size kalmış. Tüm dlc ve ek içeriklere sahip olmak istiyorsanız premium iyi olabilir ama bütçeyi zorluyorsa standart sürüm de pekâlâ işinizi görür. -
peki multiplayer oynamak icin alinir mi bu oyun onerir misin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cs bunun yanında halt yemiş.paranın hakkını verdi şimdi kara bile geçiyorum .şiddetle tavsiye ediyorum çok sarıyor oyun -
csgo oynuyorduk da benim arkadas hep takimi arkadasi vurmaktan ban aliyor baska oyun bakmayi dusunduk
bf de modlara göre değişiyor oyun tarzı ama genelde oyunlar stratejiye göre oynanıyor çok adam karmaşası olmuyor .kendi adamını vurmaz yani . -
bu iyi hocam kendo adamini vurmayi cok seviyor benim arkadas
Hard modunda oynamadığınız sürece team kill yoktur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X