bende yüklenmiyor oyun ready to install yazısına tıklıyorum bişey olmuyor
Beyler bu beta yani grafikler kısılmış hali gibi o yüzden fazla kasıcagını zannetmıyorum
Tam sürüm cıktığında herşey belli olur.Sabır :)
ben cevabımı almadım neden o map şifreli ?
GTX 590 İ7 İŞLEMCİ VE 8GB RAM LE OYNUYORUM ULTRA AYARDA GÖRÜNTÜ MÜKKEMEL TABİ OYNANIŞ YİNE İSTEDİĞİM GİBİ DEĞİL NEYSE AMA ARASIRA OYUNDAN ATIYOR.ANLAMADİM GİTTİ.
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Ben de ultrada oynuyorum fakat grafikler tatmin edici değil .Videolarda öyle görünüyor :)
burayı yıkarlar
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
GTX 590 İ7 İŞLEMCİ VE 8GB RAM LE OYNUYORUM ULTRA AYARDA GÖRÜNTÜ MÜKKEMEL TABİ OYNANIŞ YİNE İSTEDİĞİM GİBİ DEĞİL NEYSE AMA ARASIRA OYUNDAN ATIYOR.ANLAMADİM GİTTİ.
Sistemin muhteşem keşke bendede olsa...
Hell Yeah :) Teknosa dan sipariş verdim 99 lira + 1 T-shirt -- Bu Nasıl Bir Sabırsızlıktır :)
ben de ultra oynuyorum da bu adam kadar iyi gözükmüyor O.o
Arkadaşlar Bi yardımcı olun bu haritanın açık olduğu serverler neden kilitli ?
Grafik ayarlarını fulledim.Ultra da 1080p kalitede Zotac GTX 580 gayet akıcı bir şekilde oynuyorum.GTx 460 ve üzeri kartlar akıcı bir performans sağlıcaktır tahminimce.BETA sonrası nasıl olur bilemeyiz tabi :)
benm i3 2.13 , 6 gb ram , HD5650 ile hiç bi problem yaşamadan High'da çok çok rahat bi şekilde oynadım ben :S shadow ayarını medium yaptığımda çok daha iyi oluyor :S arkadaşların neden kasılıyor ki ? sisteminizi yoran bi şeyler mi var yoksa ?
oyundan soğutmaya mı çalışıyorsunuz bunun yarısı kadar grafikte bile pc kasıyor :S
4gb Ram 9800 GT EKRAN KARTIM E7400 2.8 GHZ İŞLEMCİM VAR ULTRADA NEDENSE ABARTILCAK KADAR FAZLA Bİ KASMA OLMADAN OYNUYORUM SİLAH SESLERİ ARKADAN GELİYOR AMA BU SİSTEMLE ULTRADA OYNANMAZ GİBİ GELİYORDU bana lowdada aynı şekilde kasıyor ultradada neredeyse yeni bir ekran kartı ve işlemci alıcam nelerei önerebilirsiniz
560ti ile 1360x768 çözünürlükte 40-55 arası oynuyorum.
Taşlarda, kayalarda, suda, betonda, arabalarda hatta askerlerde anormal bir parlaklık var oyunu hem xbox hemde pc de oynuyorum konsol durumu daha vahim şahsen ben hayal kırıklığına uğradım tam sürümde illaki bağzı şeyler deyişicektir ama çokta birşey beklememek lazım.
BC2 daha güzeldi bence ona devam edecez artık Birde anlamadığım bir şey var BC2 xbox da bundan daha iyi duruyor nedir bu arkadaş
yahu kimse beta oynadığının farkında değil mi ya da "beta"nın ne olduğunu bilmiyormusunuz .? herkes atıp tutuyor grafikler öyle şöyle böyle .. dün oynarken adam sürünüyor ve belden aşağısı yerin altına giriyor .. bu oyun böyle olacağından değil oyun "BETA" olduğundan .. bilinçli oyuncular istiyoruz artık lütfen bilmeden atıp tutmayın sallamayın.
Video High (Sanırım Ultra Beta'da çalışmıyor ya da ben bi fark göremedim)
Sonuç Kaymak gibi oynatıyor, çok akıcı, grafikler kesinlikle güzel ama grafiklerinden bahsettirecek kadar bi numarasını görmedim.
Oynanış ile pek bir sıkıntım olmadı. Bana gayet stabil geldi. Gece indiği için sınıfları ayrıntılı test edemedim. Bu akşam tek tek test edeceğim.
Ayrıca arkadaş da kasayı bize getirecek.
Core2Duo e6300 GTX285 4 GB DDR2 800
ile de test yapacağız. Sonuçlarını yazarım. Tahminimce arkadaşımın makinesi de medium ayarlarda hatta belki highde iyi bir performans sergilecektir.
PS3 için indirme vaktim olmadı. Belki onu da indirir bir bakarım.
Benim Sistemim:HD6850 ekran kartı İ5-2500 işlemci 4 gb ram. -Battlefield 3 ü anti allssing hariç herşeyi high yaptım.
oyun gerçekten pc de fevkalade konsollarda bekleneni karşılayamadı diyorum gerçekten pcde grafikleri çok abartmışlar betası böle ise oyun çıkınca düşünemiyorum :)