Şimdi Ara

BF-3 Haritaları küçük geliyor :( !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yanlış anlamayın oyunu felan kötülemiyorum zaten tam bir BF hastasıyımdır Battlefield'ın tüm serilerini oynamışımdır

ama BF-3'ün haritaları gerçekten küçük geliyor, BC 2'nin de haritaları küçüktü işin gerçeği !,

BF-2'deki haritalar nedense hepsi büyük geliyordu koşmaktan felan sıkılıyordum şimdi hiç öyle birşey yok koşarak hemen mcomlara bayraklara felan varabiliyorum :S :S :S haritalar git gide küçülüyor :S :S

BÜYÜK HARİTA İSTİYORUM !!!

ha birde oyuncu sayıları git gide azalıyormu bana mı öyle geliyor :( adamlar DLC yayınlıyor ama oyuncu sayısı azalıyor sanki git gide

• Armored Kill geliyor ya BF tarhinin en büyük haritası ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

Arkadaşlar yanlış anlamayın oyunu felan kötülemiyorum zaten tam bir BF hastasıyımdır Battlefield'ın tüm serilerini oynamışımdır

ama BF-3'ün haritaları gerçekten küçük geliyor, BC 2'nin de haritaları küçüktü işin gerçeği !,

BF-2'deki haritalar nedense hepsi büyük geliyordu koşmaktan felan sıkılıyordum şimdi hiç öyle birşey yok koşarak hemen mcomlara bayraklara felan varabiliyorum :S :S :S haritalar git gide küçülüyor :S :S

BÜYÜK HARİTA İSTİYORUM !!!

ha birde oyuncu sayıları git gide azalıyormu bana mı öyle geliyor :( adamlar DLC yayınlıyor ama oyuncu sayısı azalıyor sanki git gide

armored killden ziyada back to karkand paketleri var onlar çok büyük olmasada gene onlar idare ediyor beni.

• Çünkü bf2 de sonsuz koşma yoktu ve bu kadar hızlı da koşmuyorduk. Evet haritalarda biraz daha büyük galiba. Bf2 op. Clean. Sweep kocaman mesela. Git git bitmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde sanki oyuncu sayısı azalıyor mu git gide ? sanki bana öyle geldi server sayısı çok ama 64 lük haritalar çok az :S :S

birde son patchle oyunda fps düşüklüğü oluştu bende oyuna girerken ilk 5 sn fps düşüklüğü (BC-2 dede olmuştu) normal oynarken ağır çatışmalarda yıkılmalarda fps düşüklüğü ? ? ?

DICE napıyorsunuz EA ?
  • kardeşim sen bide bana sor bunu cod mw3 den çıktım(bıraktım). 2 gün önce bf3 başladım ve ilk bf oyunum
    caspian borderda 64 kişilikde bile ben adam bulamıyorum bence haritalar aşırı büyük oyuncu sayısının biraz daha yükseltmelei lazım bu oranlada haritalarında genişlemesi de lazım
    ama benim acemiliğimdenmidir yoksa cod danmıdır tankla gezsem bile 5-10 dk da adamı veya aracı zor buluyorum
  • gta oyna bence battlefield haritalarina kucuk diyorsan artik :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kucukmu

buyukluk anlayisini bir daha gozden gecir derim.

• basede arac kavgasi cikiyor bence gayet buyuk

• Project Realty'i BF3'de yaparsalar bir on yıl oynarım heralde...BF2 dek idehşet ötesi çünkü
    Ayrıca haritalar normal bf haritalarının 3-5 katı büyüklükte..Daha doğrusu gerçek arazi koşulları oyuna aktarıldığı için büyük geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.