Şimdi Ara

BF 3 Hangi Silah Nasıl Açılır Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Şurdaki silah mesela nasıl açıcam*

BF 3 Hangi Silah Nasıl Açılır  Yardım

silahın üstüne geldigimde "Complate assignment Scarred Veteran"diyor bunlar ne anlama geliyor?

bazılarında ise "Reach Rank 25" diyor nasıl 25 yapcam rankımı??

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreYouReady2Die -- 28 Haziran 2013; 16:46:16 >

• ranklı silahlar için level atlaman lazım (adam öldürerek puan kasarak) , gösterdiğin silahıda satın aldıgın ek paket görevlerini yaparak elde edebilirsin

not:ek paket almadıysan o silahı açamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooL_ROMEO -- 28 Haziran 2013; 20:24:53 >
  • MK3A1 için Shaqi Ve Omanda 2şer Saat oynaman lazım. Sonra DPV Jeep ile 5kişi öldürmen lazım. 10 Kill PP-19 ile 10 Kill de BTR-90 (IFV) alacaksın. sonra açılıyor :) bende açık ama okadar iyi bir shotgun değil. En iyi auto-shotgun DAO-12 bence. mermi kapasitesi falan daha fazla.
  • premium varsa veya bir dlc varsa battlelogda Assignments kısmına gir orda herşey yazar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makik -- 28 Haziran 2013; 21:10:18 >
  • o silah çok kötü la cidden acmana gerek yok
  • mjk silahı gul ofman 2 saat diyorsunuz fakat yeterli adam alıcaksınız pp19 ile rank kasıcaksınız öyle açılıcak bende 1 hafta önce başlamıştım rushda pp silahını açıcam diye açtım tek araba ile adam almak kaldı
  • mtar 21 nasıl açılıyor bılıyormusunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknups -- 1 Temmuz 2013; 17:32:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.