Şimdi Ara

Bf 2de bAn nasıl kaldırılır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen bosna serverında bf2 oynarkene mayın döşedim kendi takım arkadaşlarım ölüncede ban yedim bir türlü giremiyorum bf 2ye online. Bf2 yi silip makinada dosya ve klasörleri arattırıp çıkanları silsem acaba hardiske atılan banı bulabilirmiyim. Veya format çözermi işi.

Bf 2de bAn nasıl kaldırılır

• cdkey'ini değiştirince problemin çözülmesi gerek
  • Hard diskin seri numarasaını alıp hard diskemi ne yerleşiyormuş bu ban... Bu banı temizliyicek program yokmu acep?
  • İlginç bir durum.Eğer orjinal değilse key'in değiştirmeyi dene derim.Değiştirmek istersen özel mesajdan ulaş bana
  • Aynı sorun bende de var, ben CD Key'i 1.5 yıl önce ebay'den almıştım. O zamandan beri sorunsuz oynuyorum.
    Sizin aldığınız punkbuster hatasının aynısını aldım. Punkbuster işlerine bakan
    http://www.evenbalance.com
    sitesine support ticket'ı açtırdım. Gelen cevap şu;
    quote:

The GUID you supplied was logged using a cheat that tried to prevent
    detection by PB. The method used is considered by us to interfere with
    the way PB is designed to work, therefore violating our EULA.

If you were not cheating, then someone was either using your computer
    or your CD key and was caught.

Either way, your GUID was used to try to hack on PB servers and it is
    now permanently banned. You may still play on non-PB servers as our
    bans only apply to servers with PunkBuster enabled.

Yani diyorki, ya siz oyunda hile yaptınız , ya da birisi sizin CD Key'i ele geçirdi, o yaptı. Üstüne soğuk su için. Punkbuster bu işleri bir diktatör gibi yönetiyor, kesinlikle ban'ı kaldırmıyorlar. Google'da da aradım, çok şikayet eden var. Bu ara PB'ye hack saldırıları çok artmış, sanırım bazı gruplar olayı inada bindiridi, deli gibi sahte CDKey üretip oyunlara giriyorlar.

Hile yaparken yakalanıp ban'lanan oyuncu listesi
    http://www.punksbusted.com sitesinde var.
    Burada benim ismim yok, benim GUID'de 14 Nisan'da bir ABD IP'sinde banlanmış gözüküyor. Birisi benim CD Key'i ele geçirmiş. Zaten bende orjinal DVD yok, ebay'den key almıştım, ucuz etin yahnisi bu kadar. Bu arada cdkey generator programları da tesadüfen benim CD Key'i de birisi için üretmiş olabilir.
    Orjinal DVD olmadığı için EA'dan yeni key'de isteyemiyorum.

Yani bir 30 milyon bayılıp weblebi.com'dan yeni BF2 alıcam. Bir daha da kullanılmış oyun alırsam iki olsun.

• Ben hile yapmadım bilader mayın döşedim adamlar akın akın anadolu yapmasın diye bizimkiler de patlamış mayınlar banlandım. Düşün oyunda 22 idi puanım 12ye düştü bir o kdrda tankı aldığımda telef etmiş oldum bir adam bana gıcıktı Bosna serverında önüme atlıyor ezincede şikayet ediyor. Türkçe bişeyler yazdı bende pingine bak dedim o ping bende olsa ohooooo bir okdr iyi oynarım çünkü adamın pingi 65 net benimki 150den aşşağı inmiyor sinir etti beni patladım küfür etmiş bulundum sonra guid ban geldi ekrana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: massey1

Aynı sorun bende de var, ben CD Key'i 1.5 yıl önce ebay'den almıştım. O zamandan beri sorunsuz oynuyorum.
    Sizin aldığınız punkbuster hatasının aynısını aldım. Punkbuster işlerine bakan
    http://www.evenbalance.com
    sitesine support ticket'ı açtırdım. Gelen cevap şu;
    quote:

The GUID you supplied was logged using a cheat that tried to prevent
    detection by PB. The method used is considered by us to interfere with
    the way PB is designed to work, therefore violating our EULA.

If you were not cheating, then someone was either using your computer
    or your CD key and was caught.

Either way, your GUID was used to try to hack on PB servers and it is
    now permanently banned. You may still play on non-PB servers as our
    bans only apply to servers with PunkBuster enabled.

Yani diyorki, ya siz oyunda hile yaptınız , ya da birisi sizin CD Key'i ele geçirdi, o yaptı. Üstüne soğuk su için. Punkbuster bu işleri bir diktatör gibi yönetiyor, kesinlikle ban'ı kaldırmıyorlar. Google'da da aradım, çok şikayet eden var. Bu ara PB'ye hack saldırıları çok artmış, sanırım bazı gruplar olayı inada bindiridi, deli gibi sahte CDKey üretip oyunlara giriyorlar.

Hile yaparken yakalanıp ban'lanan oyuncu listesi
    http://www.punksbusted.com sitesinde var.
    Burada benim ismim yok, benim GUID'de 14 Nisan'da bir ABD IP'sinde banlanmış gözüküyor. Birisi benim CD Key'i ele geçirmiş. Zaten bende orjinal DVD yok, ebay'den key almıştım, ucuz etin yahnisi bu kadar. Bu arada cdkey generator programları da tesadüfen benim CD Key'i de birisi için üretmiş olabilir.
    Orjinal DVD olmadığı için EA'dan yeni key'de isteyemiyorum.

Yani bir 30 milyon bayılıp weblebi.com'dan yeni BF2 alıcam. Bir daha da kullanılmış oyun alırsam iki olsun.

peki sana bir şey sorucam arkadaşım mesela gittik d&r den yada herhangi TR deki bir mağzadan orjinal bf2 oyununu aldık diyelim sonrda haksız yere banlandık hakkımızı nasıl arayabiliriz biraz açarmısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DotA 2 de Hile var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    bu oyun ne zaman biter ? (gta 4)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki sana bir şey sorucam arkadaşım mesela gittik d&r den yada herhangi TR deki bir mağzadan orjinal bf2 oyununu aldık diyelim sonrda haksız yere banlandık hakkımızı nasıl arayabiliriz biraz açarmısın

eğer global ban veya hardware ban varsa;
    http://www.evenbalance.com/troubleticket/new_ticket.php?game=bf2
    adresinden size gelen hata mesajı ile ilgili bir ticket açtırın. Yaklaşık bir gün içerisinde cevap dönüyorlar. Bazı durumlarda, evenbalance'ın verdiği server'a oyun içinde bağlanmazı söyleyip bir şeyleri kontrol ediyorlarmış. Belki sizinkini açarlar.
    EA support'a da mail atın ama onlar , tekrar kurun, registry'e key girin filan diye faydasız, standart bir cevap dönüyorlar, üsteleyince evenbalance'a yönlendiriyorlar.

• Saolun beyler gerek kalmadı ban kalktı...
  • Beyler peki kick kalkarmı çünkü antivirus kapatmayı unutmuşum oyuna girerken oyundaykene antivirus programı güncelleme yapıyormuş meğersem ping yüksek diye attılar kick yedim bir zararı varmıdır? Haybeden 3 kick malum 256 sınırsız kullanıyoruz ne zmn üst limit 20mbit oolur Allah bilir inş. Askere gitmeden görürüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOZKURT_KMZ

Ben hile yapmadım bilader mayın döşedim adamlar akın akın anadolu yapmasın diye bizimkiler de patlamış mayınlar banlandım. Düşün oyunda 22 idi puanım 12ye düştü bir o kdrda tankı aldığımda telef etmiş oldum bir adam bana gıcıktı Bosna serverında önüme atlıyor ezincede şikayet ediyor. Türkçe bişeyler yazdı bende pingine bak dedim o ping bende olsa ohooooo bir okdr iyi oynarım çünkü adamın pingi 65 net benimki 150den aşşağı inmiyor sinir etti beni patladım küfür etmiş bulundum sonra guid ban geldi ekrana.

Bence hile yapmışşsın sen türk hile yapmaz halbuki
  • Arkadaş kendi takımımdan adamlar nicikimdeki TURK ü gördümü bana ateş eden çıkıyor her on serverda bir ama banlanmıyorlar tutup ben karşılık verdiğimde banlanıyorum Arkdaşla Alman serverında türkçe konuştuğumuz için admin banladı. Kisck olayı ise ping ten birde komutanken alınmyan bayrağı bombaladığımdan oldu ama onuda millet yapıyor bize bir halt olmuyor biz yapınca kick. yok arkadaş bizi dünyaya kötülüyorlar, millet üçer beşer Türk düşmanı olmuş.
  • Sende ismine türk koyma ne olur yani türkçe bir isim koy ama illada TÜRK kelimesi gecmesin ne olur yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMiZ -- 10 Mayıs 2007; 17:44:10 >
  • kanka Türk kelimesini adımdan çok seviyorum napıyım ayrıca şu soruma biri cevap verse beni acaip mesut edicek. Arkadaşlar şimdi haksız yedğimiz kickler nasıl kalkar kafalarına göre kick atıyorlar, her serverda ayrı ayrı kurallar illa bilmediğimiz birşey oluyor admin müsamma etmeden kickliyor. birinde adam alınmyan bayrağa top atığı yapar bişey olmaz sen yaparsın kick, uçakla uçak gemisinden cephane alırsın vururlar sen vurursun kick. şimdi statsde birinci olan birinin kaç kere kick ytediğine baktım, 8ban, 331kick yahu bu ban belli bir müddet sonra açılıyor mu yoksa tırmalıcakmıyız.
  • BAN ACCOUNT GELİR. SERVER ADMİNİ TARAFINDAN KALDIRILIR SADECE. TAVSİYEM BAŞKA BİR ACCOUNTLA GİR VE ADMİNLE KONUŞMAN OLACAKTIR
  • dostum neler yazmışınız böle oku oku bitmiyo okumadan direk cevaba geçiyorum dostum ban yediysen belgelerimdeki battle dosyalarını sil modeme reset çek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.