Şimdi Ara

BF 1 ULTİMATE / PREMİUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar BF1 hesabı bakıyorum, ama daha önce de buradan hesap aldığımda 4-5 ay oynadık sonrasında hesaba giriş yapamadık. Yani hesap çalıntı çıktı. Şimdi temkinli yaklaşıyorum ilanlara.

Origin oyunlarının satın alındığı maile gelen makbuz duruyor mu? Oyunun keyi mailde duruyor mu?
    Hesap ps veya xbox hesapları ile bağlantılı mı?

Hesap mail gizli soru vs değişmesi yetmiyor malesef.

İlan keyfidir, olsa da olur olmasa da.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aynısı başıma geldi. 6-7 ay önce forumdan ve halen satış yapan bir arkadaştan aldığım hesap gitti. EA chat'le falan da bir şey yapamadım. Satın aldığım arkadaş "ikinci el aldım deyin, çözerler" dedi. Ama işe yaramadı. Çünkü adamda hesabın ilk alındığı mail ve kredi kartı var. Hesabım çalındı deyip kolayca geri alabiliyor. O yüzden ben de şu an arayıştayım BF1 için.
  • mtolgae kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kabul etmiyorlar. Uzak durun, O yüzdeen mailde oyun makbuzu ve keyi açık olarak yazmalı ve ilk sahibi olmalı, dolandırıcılarla işimiz yok.

Bu sefer Cumhuriyet savcılığına kadar çıkarım.

İbreti aleme ders olsun diye uğraşırım.

Şikayet etmediniz mi foruma o arkadaşı, nasıl hala satış yapıyor. Özelden ismini pm atın bloklayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 25 Kasım 2017; 22:50:59 >

• Güncel, hesapların ilk sahibi dışındakiler pm atmasın.

• Origin den battlefield 1 revolution satın aldım 144 liraya. Burda 60 - 70 e satan çokta adamın bütün referansları oyun keylerinden gelmiş. Bu kadar oyunu nerden bulup satıyolar onu anlamadım. 144 çok değilse 1 gün daha kampanya var origin de.
  • Evet sanırım hemen hemen hepsi PLATİ.RU dan alınma veya 2. el 3. el hesaplar. Oynadım ben zaten oyunu bir 5 ay kadar falan, multiplayer oyunum yok, arada maç atarım diye baktım ama zor, dediğim gibi hesaplar sakat. Çokta önemli değil de işte, arada maç atıp stresimi atardım.

• Buda yeni gördüm,plati den almadığına yemin etse başı ağırmaz. Nedir ne değildir bilen var mı? Ebay de hırsızlığa yol vermiş...

Yeni kaynak EBAY
    https://www.ebay.com/itm/Battlefield-1-Ultimate-Edition-Account-FULL-ACCESS-Warranty-/332413859736?_trksid=p2349526.m4383.l4275.c10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 28 Kasım 2017; 6:5:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.