Şimdi Ara

Beyoğlundan (Üsküdardan) MÜ Anadolu Hisarı kampüsüne nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tepebaşı dolaylarında oturuyorum Kasımpaşanın hemen üstü, şimdi iskeleye çok yakınım 5 6 dakikalık mesafe, buradan her gün gemiyle Üsküdara geçsem Üsküdardan Anadolu Hisarı kampüsüne ulaşmam daha mı kolay olur, Üsküdardan Anadolu Hisarı na gemi kalkıyor mu? Yoksa eğer Üsküdar iskelesinden otobüsler Marmara kampüsüne yakın yere gidiyor mu? Ya da Eminönünden kasımpaşadan filan daha kestirme bir ulaşım şeyi var mı bu dağ başındaki kampüse gitmek için? Burayı kazanma ihtimalim var, umarım Beyazıt İÜ gelir ama burası da gelebilir bundan korkuyorum yer çok uzak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dantesneo -- 13 Temmuz 2017; 15:26:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence Şehir Hatlarını bir incele ;

KÜÇÜKSU - BEŞİKTAŞ
    SADECE HAFTA İÇİ YAPILIR
    KÜÇÜKSU BEŞİKTAŞ
    Kalkış Kalkış
    07:30 07:55
    08:30 18:30
    19:00 19:30
    Cumartesi, Pazar ve Tatil Günleri yapılmaz

Kara ulaşımı olarak Kadıköyden uzun sürer o yüzden Üsküdar daha uygun olacaktır. Üsküdar Eminönü iskelesi karşısından bir çok otobüs kampüsün önünden geçiyor. Ortalama Üsküdar Anadolu Hisarı trafiğe bağlı 20-25 dk sürer.
    Bildiğim seferler,
    15 ,15P, 15ŞN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yLceu -- 13 Temmuz 2017; 15:43:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yLceu

Bence Şehir Hatlarını bir incele ;

KÜÇÜKSU - BEŞİKTAŞ
    SADECE HAFTA İÇİ YAPILIR
    KÜÇÜKSU BEŞİKTAŞ
    Kalkış Kalkış
    07:30 07:55
    08:30 18:30
    19:00 19:30
    Cumartesi, Pazar ve Tatil Günleri yapılmaz

Kara ulaşımı olarak Kadıköyden uzun sürer o yüzden Üsküdar daha uygun olacaktır. Üsküdar Eminönü iskelesi karşısından bir çok otobüs kampüsün önünden geçiyor. Ortalama Üsküdar Anadolu Hisarı trafiğe bağlı 20-25 dk sürer.
    Bildiğim seferler,
    15 ,15P, 15ŞN

Üsküdar'a gemiyle geçtikten sonra kolay iş yani değil mi? Diyelim ki Üsküdar'a gemiyle geldim, iskeleden çıktım. Oraya giden otobüse binmek için ne kadar ve nereye yürüyeceğim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Üsküdar İskelesi - Otobüs durağı arası 50-60 metre anca vardır.
    Dönüşte de otobüs direk Eminönü iskelesinin önünde indirecek seni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.