Şimdi Ara

BEYNİN NASILMI İŞLİYOR ??? İÇERİ BUYRUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 25 Ağustos 2008; 2:48:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

Dönmüyorsa ne oluyor

Kotan dolmuş döndüremiyor.
  • harbi bendede dönmüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

Dönmüyorsa ne oluyor

Kotan dolmuş döndüremiyor.

Koptum, dağıldım burda. Toplamaya çalışıyorlar..

Bende de 2 taraf

• resimde bi hile vardır diye pc'e indirdim....
    sonra şöyle bişey denedim sol gözümü elimle kapatıp resme baktım ve belirli bir yöne doğru dönerken sağ gözümü kapatıp açtım ve kız diğer yöne doğru dönüyormuş gibi görmeye başladım... (sol göz hep kapalı)
  • tamam ya kafayı yemek üzereydim. sabit ayağına odaklanınca iki tarafına da döndüğünü görüyorsunuz. yaşasın dahiyim
  • Bence saçma sadece yere basan ayağına bakarsanız,
    iki tarafa da ayrı ayrı döndüğünü görürsünüz.

Not: Ama kardeşim ve babam sola dönüyor derken,
    ben sağa döndüğünü görüyordum.
  • ne taraftan bakarsan o tarafa doğru dönmeye başlıyor çok ilginç
  • vaaayyyy
    yorum yazdıktan sonra ne tarafa istersem döndürebiliyorum.topiğime yorum yazılsın istiyorsanız koyun bu resmi.ben yazdıktan sonra kontrol bana geçti tamamen
    emeğe saygı demek yok bundan sonra,resmin iki tarafada döndüğünü görmek istiyorsan yorum yazman yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: xastxast

Ben dahi değilim ama 2 yönde de görebiliyorum kızın ayağına odaklanmak yeterli

komik

bu animasyon hileli belirli sürelerde dönüyor
  • bence aynı anda sağ kolunu saat yönüne sol kolunu da saat yönünün tersine doğru döndürebilenler daha zeki
  • 2 yönede dönüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hannibal.Lecter

quote:

Orjinalden alıntı: leanback

[simage]http://img98.imageshack.us/img98/563/cad42tdzcs1zt9ce5.gif[/simage]

Eger siz bu bayanın saat yonüne dogru döndügünü gorüyorsanız, beyninizin sag tarafını kullanıyorsunuz. Eger obür yonde dondügünü görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz. Bazı insanlar her iki yonde de dondügünü görüyorlar. Fakat çogu insan sadece tek yonde gorür. Eğer siz diger yonde de gormeye çalısırsanız ve gorürseniz, IQ’ nuz 160′ ın üzerinde ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir

ben sağ gördüm sonra sol sonra tekrar sağ ben iki tarafida kullaniyorum

Yahu o kadar yazdım. Resim gif uzantılı. Yani bi sağa bi sola dönüyor zaten. Beyinle alakası yok.

• hani monitörlerde olur ya yenileme süresi insan gözündede buna benzer bir şey var bu resimde onunla ilgili bu resim aslında birden sağa ve birdrn sola dönen ve açısı artan bir resim dir.
  • istediğim yöne dogru döndürüyorum resmen ben bunu
  • Resim deki baayaaan (Recep İvedik'in söyleme tarzıyla) hem sağa dönü hem sola
  • manyakmisiniz lan, sadece saat yönünde dönüyo kafasina saclarina bakin.
  • quote:

quote:

quote:

Eger siz bu bayanın saat yonüne dogru döndügünü gorüyorsanız, beyninizin sag tarafını kullanıyorsunuz. Eger obür yonde dondügünü görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz. Bazı insanlar her iki yonde de dondügünü görüyorlar. Fakat çogu insan sadece tek yonde gorür. Eğer siz diger yonde de gormeye çalısırsanız ve gorürseniz, IQ’ nuz 160′ ın üzerinde ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir

Yahu o kadar yazdım. Resim gif uzantılı. Yani bi sağa bi sola dönüyor zaten. Beyinle alakası yok.

hayır dostum resimde hile falan yok. ben istediğim an istediğim yöne döndüğünü görebiliyorum

• onu bunu bilmem ama hatun güzel
  • quote:

quote:

quote:

resim saga dönerken abimi çagırdım ne tarafa dönüyo dedim saga dedi sora ben tekrar baktım yine sordum yine sag dedi ama ben sola döndüğünü görüyordum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.