Şimdi Ara

BEYNİN NASILMI İŞLİYOR ??? İÇERİ BUYRUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Eger siz bu bayanın saat yonüne dogru döndügünü gorüyorsanız, beyninizin sag tarafını kullanıyorsunuz. Eger obür yonde dondügünü görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz. Bazı insanlar her iki yonde de dondügünü görüyorlar. Fakat çogu insan sadece tek yonde gorür. Eğer siz diger yonde de gormeye çalısırsanız ve gorürseniz, IQ’ nuz 160′ ın üzerinde ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir

ben sağ gördüm sonra sol sonra tekrar sağ ben iki tarafida kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 25 Ağustos 2008; 1:01:03 >

• İlk baktıgımda sol gordum yazıyı okurken goz ucuyla baktım sağa dönüyordu
  • Ben dahi değilim ama 2 yönde de görebiliyorum kızın ayağına odaklanmak yeterli
  • önce sağ sonra sol sonra yine sağ sonra yine sol..................... böle devam ediyo
  • yerdeki yansımada bir tuhaflık var.yansımaya bakara saat yönünde dönen kızı tam tersi şeklinde döndürebiliyorumama bu kısa sürüyo.
  • uzun süre baktım da hep değişti, bence kadın 2 tarafa da dönüyo
  • resimle ilgili bi olay var bi sağa bi sola donüyo kafayı yedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet resim hileli, sağ bacağı havada dönerken, bir süre sonra sağ bacağı havaya kalkıyor. Yani aslında bir sağa bir sola dönüyor.
  • resim iki tarafada dönüyor gözüküyor bunu insanin beyni ne tarafa döndünü belli ediyor ben mesela abime gösterirken abim sola dönüyo görüyodu ben sağa dönüyo görüyodum
  • valla ben sadece sağa dönüyo görüyorum baya bi baktım ama sola döndüğünü farkedemedim
  • Konuyu açtığımda saat yönünün tersinde dönüyordu.Bunları yazarken saat yönünde dönüyor şimdi.
    Yalnız bunun etkisi kesinlikle ''Eğer siz diger yonde de gormeye çalısırsanız ve gorürseniz, IQ’ nuz 160′ ın üzerinde ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir '' budur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leanback

[simage]http://img98.imageshack.us/img98/563/cad42tdzcs1zt9ce5.gif[/simage]

Eger siz bu bayanın saat yonüne dogru döndügünü gorüyorsanız, beyninizin sag tarafını kullanıyorsunuz. Eger obür yonde dondügünü görüyorsanız, beyninizin sol tarafını kullanıyorsunuz. Bazı insanlar her iki yonde de dondügünü görüyorlar. Fakat çogu insan sadece tek yonde gorür. Eğer siz diger yonde de gormeye çalısırsanız ve gorürseniz, IQ’ nuz 160′ ın üzerinde ve hemen hemen dahi derecesindesiniz demektir

ben sağ gördüm sonra sol sonra tekrar sağ ben iki tarafida kullaniyorum

• ilk önce sola dönüyodu sonra kulaklığı çıkarır çıkarmaz sağa döndü :D yeminle
  • ya bu kadın bariz bi şekilde sağa dönüyor
  • saat yönünün tersinde dönüyor bariz.
  • her baktığımda deişio demekki her saniye dahiliğim gözüme sokuluyomuş da haberm yokmuş
  • çok ilginç

ben hep saat yönünde görüyordum masanın ucuna eğilince sola doğru dönüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrFuRKaN

önce sağ sonra sol sonra yine sağ sonra yine sol..................... böle devam ediyo

Bi an şaşırdım ya Bi öyle bi öyle . Belli aralıklarla yön değiştiriyor
  • Sol sağ sol sağ Biri durdursun şunu
  • önce sağ görüyordum kadının göğüs uçlarına yoğunlaşınca birden sol gördüm
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.