Şimdi Ara

Beynimizin %100 unu Kullanıyor Olsaydık..... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
202
Cevap
2
Favori
5.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben %90 ını saklıyorum sonra kullanacam. israf etmemek lazım sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucyden çok etkilenmiş belli
  • Çok egoluyuz biz insanlar
  •  Beynimizin %100 unu Kullanıyor Olsaydık.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.mmt

Beynimizin ne yazıkki %3-10 unu kullanabiliyoruz...

%15'i Kullanabilseydik matematik dehası %20'yi ışınlanmayı bulabilirdik %30'u Kullanabilseydik kendimizi ışınlayabilir veya başka birini ışınlayabilirdik %40'ı Kullanabilseydik güneşin üstünde yürüyebilirdik %50'i Kullanabilseydik uzayda oksijensiz yaşabilirdik

%60'i Kullanabilseydik herhangi biriyle ağızla konuşmadan beyin gücü ile konuşabilirdik %70'i Kullanabilseydik insanları beynimizi ile yönetebilirdik %80'i Kullanabilseydik her türlü soruyu cevaplardık %90'ı Kullanabilseydik yaralanan veya hasta insanları iyileştirebiliriz %100'ü Kullanabilseydik hayal ettiğimiz herşeyi yapabiliriz

Keşke bandwidth sınırlaması olmasaydı :)

'' %20'yi ışınlanmayı bulabilirdik %30'u Kullanabilseydik kendimizi ışınlayabilir . '' He Biz Gerizekalıyız Demi Yüzde 20 sinide Kullansak . Örneğin Televiztonu Bulmak Mı Çalıştırmak mı Zor

• Buyrun cevabı aşağıda..(Parmak şıklatırken bile %90'ını kullanıyoruz beynimizin:)

http://www.ntvmsnbc.com/id/25444239/
  • Lucy

• Anladık Lucy'yi izledin.

not: Güzel film tavsiye ederim
  • Beyninin %100' ünü kullanabilseydin, zaten %100' ünü kullandığını bilirdin. Buradaki anahtar kelime tamamını kullanmak değil tamamını "bilnçli" kullanmak.
  • altyapı yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.mmt

daha izleme fırsatı bulamadım :)

Lucy i

Güzel film. izle ama çok abarttılar sonunda.
  • kaynak vererek açın böyle konuları inandırıcı olsun biraz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarraall

gerçekten bu konu bu forumda açılıyor mu?
    bu kadar düşmüş olamaz bu forum.

Ne zaman yukseldi ki forum simdi alcalacak

• Lucy filmine kendini kaptıran bir kişi daha
  • Zaten %100ü nü kullanmıyor muyuz? Alan olarak işlev olarak %100ünü kullanıyoruz yani gerektiğinde her yeri aktif oluyor ama tam kapasite çalışmıyor bence. Savantın teki 12 bin kitabı ezbere biliyormuş. Madem beyin bu kadarını alıyor demek ki biz kapasitenin yüzde 1 ini bile kullanmıyoruz
  • by.mmt kullanıcısına yanıt
    Bir şey sorucam. Nereden biliyorsun yüzde yüzünü kullanınca herşeyi yapabileceğini ? Kullanan birisi mi gördün ? Bilimin açıklayamayacağı bir soru sordum hadi açıklayın bana. Beyniniz yanmasın var olanda gitmesin aman dikkat .
  • beynimizin % de 3 ila 10 unu kullandığımızı düşündükleri dönemde,o zamanın teknolojik aletleri beynimizden o oranda sinyal alabiliyormuş. yoksa beynimizin % de 90 ını çalıştırsaydık beyin zaten bu vucütta durmaz kaçarak uzaklaşırdı :D
  • by.mmt kullanıcısına yanıt
    %40'ı Kullanabilseydik güneşin üstünde yürüyebilirdik %50'i Kullanabilseydik uzayda oksijensiz yaşabilirdik

ibretlik mantık hatasını bulun

edit: sırf bunu yazmak için giriş yaptım
  •  Beynimizin %100 unu Kullanıyor Olsaydık.....
  • gülmekten karnım ağrıdı ya.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.