Şimdi Ara

Beynimden Vurulmuşa Döndüm. Az Önce Başımdan Aşağı Kaynar Sular Döküldü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçmiş olsun hocam, silverdin sür yanıklara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 2 Kasım 2014; 10:45:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim 200bin borcumuz var ben bu kadar takmıyorum
  • annem vergi dairesinde calisiyor yanina gittigimde bakmistim kimin hangi bankaya nekadar borcu var gorebiliyordu tc nosundan muhtemelen kimliginle gidip sorabilirsin oglu isen eger

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun ancak geliri 760 lira olan biri kubar oynamasa bile o borca kolayca girebilir.Nasıl geçiniyorsunuz,yani harcamalarınız nelerdir bunlara dikkat etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Geçmiş olsun ancak geliri 760 lira olan biri kubar oynamasa bile o borca kolayca girebilir.Nasıl geçiniyorsunuz,yani harcamalarınız nelerdir bunlara dikkat etmek lazım.

hocam ev kendi evimizin elektirik su gaz 200 ü geçmez bizde. kalan parayla idare ediyorduk. birde babam nadir de olsa emlak işi yapar arasıra önceden emlakçıydı bazen arsa ev fln satar güzel paralar alır. ama o paraları 2 günde birşekilde yer.

hatta 7 8 yıl önce altılı ganyanı tutturdu 15 bin tl para aldı. babam firar etti bir ay eve gelmedi sonra paraları yemiş bir şekilde eve geldi. annem babamdan çok çekti. neyse derin mevzular babam uzun zamandır emlak işi yapamayınca dayanamadı para çekti. bazen ölsede kurtulsak diyorum artık oraya getirdi..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.