Şimdi Ara

Beynimde Tümör Varmış (edit: iyi huylu ameliyat gerektirmiyor) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
599
Cevap
19
Favori
20.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecmis olsun forumdaki tek potterhead dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun dostum inşallah iyi huyludur
  • Benim de kaval kemiğinde 2.5*2 bir tane tümörüm var mutlu mesut yaşıyoruz 6 ayda bir kontrolle. Sende sıkma canını inşallah iyi çıkar.

• Geçmiş olsun bro. Umarım iyi huyludur, eğer kötü çıkarsa da Allah şifa versin
  • geçmiş olsun , umarım iyi huylu çıkar birşeyin kalmaz, üzüldüm durumuna , insan sağlığını kaybedince bazı şeylerin değerini daha iyi anlıyor gerçekten, tekrardan geçmiş olsun kısa zamanda iyileşirsin inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

İyi veya kötü huylu mu bilmiyorum duruma göre bakacağız.

burnum zamansız kanardı baş ağrılarım olurdu bir noktada gözüme birşey oluyordu.

cuma günü çekilen mr sonuçları geldi ve beynimde tümör olduğu anlaşıldı küçük bir tümör ama tehlikeli bir bölgede.

hatta konu bile açmıştım gözüme birşey oluyor diye

http://forum.donanimhaber.com/m_72563952/tm.htm

Ailemin haberi yok haberleri olmaz zaten iş ciddiye binerse öyle söylerim.

İnsan herşeyi kabulleniyor 2 gündür herşey boş kız arkadaş,okul,sınavlar vs vs hepsi boş uçup gidiyor dünyanız küçülüyor resmen.

Üzülmüyorum belki iyi bir hayatım olsaydı üzülürdüm ama ben iyi bir hayatı 2005 yılında bıraktım daha dün gibi herşey güzeldi be 10 sene oldu tam 10 sene o zamanki halim olsaydı oturup ağlardım belkide zor çünkü ayrılmak ama yok şimdi şimdi ölsem allah korusun annem 7 babam 9 saat uzakta yaşıyor.

Kafanıza birşeyleri takmayın ama mutlu olun ufak şeyleri kafaya takıyorsanız demek büyük dertleriniz yok demektir ailenizin kıymetini bilin mutluluk sürekli değil.

evlenirken saçma bir duyguya kapılıp evlenmeyin ve salak gibi hemen çocuk yapmayın geç yapın çocuğu önce birbirinizi tanıyın 5 sene sonra yapın ekonomik sıkıntıya da girmeyin.

Aksi halde dağılırsınız ne siz ne çocuklarınız iyi bir hayata sahip olur.

Geçmiş olsun kardeşim, ailende var mıydı böyle bir şey?

Benim annemde vardı. İyi huyluydu iyi ki. Şu an iyi kendisi.

Merak etme iyi olacaksın... Psikoloji her şey ki sen bunun çok iyi farkındasın.

ailede hiç yok ailede genelde genç yaşta kalpten sıkıntı çıkıyor ama sanırım bisikleti ulaşım aracı olarak kullandığımdan 5-10 km mesafelere acelem yoksa yürüdüğüm için kalp kaynaklı sorunum yok kolay kolay yorulmam. yaşlanınca emekli albay gibi olamam belki ama en azından sağlıklı olurum

• Cok geçmiş olsun dostum cidden çok üzüldüm dualarim seninle Allah in izniyle inşallah bunuda atlatacaksin

• Dualarım seninle hocam.Umarım iyileşirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

İyi veya kötü huylu mu bilmiyorum duruma göre bakacağız.

burnum zamansız kanardı baş ağrılarım olurdu bir noktada gözüme birşey oluyordu.

cuma günü çekilen mr sonuçları geldi ve beynimde tümör olduğu anlaşıldı küçük bir tümör ama tehlikeli bir bölgede.

hatta konu bile açmıştım gözüme birşey oluyor diye

http://forum.donanimhaber.com/m_72563952/tm.htm

Ailemin haberi yok haberleri olmaz zaten iş ciddiye binerse öyle söylerim.

İnsan herşeyi kabulleniyor 2 gündür herşey boş kız arkadaş,okul,sınavlar vs vs hepsi boş uçup gidiyor dünyanız küçülüyor resmen.

Üzülmüyorum belki iyi bir hayatım olsaydı üzülürdüm ama ben iyi bir hayatı 2005 yılında bıraktım daha dün gibi herşey güzeldi be 10 sene oldu tam 10 sene o zamanki halim olsaydı oturup ağlardım belkide zor çünkü ayrılmak ama yok şimdi şimdi ölsem allah korusun annem 7 babam 9 saat uzakta yaşıyor.

Kafanıza birşeyleri takmayın ama mutlu olun ufak şeyleri kafaya takıyorsanız demek büyük dertleriniz yok demektir ailenizin kıymetini bilin mutluluk sürekli değil.

evlenirken saçma bir duyguya kapılıp evlenmeyin ve salak gibi hemen çocuk yapmayın geç yapın çocuğu önce birbirinizi tanıyın 5 sene sonra yapın ekonomik sıkıntıya da girmeyin.

Aksi halde dağılırsınız ne siz ne çocuklarınız iyi bir hayata sahip olur.

geçmiş olsun bense bugün berber saçımı berber mahvetti diye ağladım

• NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    :)

Anladım...

İyi haberini alacaz bu konuda ona sevinecez dostum. Sevinçten mahrum bırakma sakın bizi! :)
  • Vay lan. Seni bu forumda hep iyi görmüşümdür. Hiçbir mesajın rahatsız edici değildi. İnşallah kurtulursun. Hep iyiler mi çeker anlamıyorum ki?
  • Hocam geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun hocam
  • Geçmiş olsun hocam.
  • Allah şifa versin
  • Geçmiş olsun

• Çok geçmiş olsun kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnriqueM

Daha kemoterapi aşaması falan yokken bu kadar olgunlaştıysanız İnşallah hiç olmaz. Sağlık olmayınca gerçekten ne sosyal hayat kalıyor ne de başka bir şey çünkü insanın kendisine faydası kalmıyor. Bazen görüyorum sevgilimden ayrıldım intihar edicem konularını bu kadar ucuz demek ki hayat onlara göre. Biz sağlığımız için çırpınalım onlar sağlıklıyken bileklerini kessin hap içsin bazen bu haksızlığa çok sinirim bozuluyor.

Hocam şurada yaşanacak ömür ne kadar ki genelde hiçbir şeyi kafaya takmam üzülmem sadece anılar konusunda takıntım vardır.

15 yaşında kadar kendini bilmiyorsun.

18 yaşında lise bitiyor

22 yaşında üniversite

ondan sonra askerlik iş güç 25 yaşında gözünü açıyorsun

ortalama ömür 65 sene emeklilik yaşı oldu zaten 65.

aradaki 40 seneyi iyi kullanmak lazım geri gelmiyor çünkü zaman aşk acısından bilek kesen hap içen kendini jiletleyen.

110 milyar insan yaşamış hocam şu dünyada ne hastalıklar ne acılar hiçbiri yok şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Linken's Sphere

Gecmis olsun forumdaki tek potterhead dostum

harry potter serisinin ilk kitabını ilk kız arkadaşım aldırmıştı korsana karşıydı güzel para vermiştim ilk lisanslı kitabımdı şimdi bile 20 lira o zamanlar e kitap yok internet sınırlı fiyatlar daha yüksek.

okudum 1. kitabı sonra 2. kitabı okudum ve öyle kaldı şonra bu bana küçük prensi falan okuttu çok severdi kitap okumayı

sinemaya gittik ilk 2 filmi beraber izledik. önce filmi izleyelim dedim kabul etmedi hermione kitapta ortalama bir kızken filmde baya güzel olduğu konusunda baya konuşmuştuk

yıllar sonra içimde öyle kaldı geri başlayamadım kitaba bir cesaret okudum ilk 2 kitap zulüm gibi geldi 3. kitapta sorun kalmadı.

seriyi rahat 3-4 kere baştan okumuşumdur.

• Bazen içime doğuyor beynimde tümör olacağını hissediyorum, olmasını istiyorum sanırım. Ne bileyim hayatım biraz kısalsın, her şey anlamsız gelmeye başlasın istiyorum. En güzeli bence, barışık yaşa tümörle, onu sev kıymetini bil.. En zoru anne baba ve kardeşlerinin sana bir şey olması durumunda üzülecek olması geri kalan her şey boş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.