Şimdi Ara

Beylikdüzü Sportive'e yakın olan!!??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Beylikdüzü Sportive'e yakın olan varmı acaba? Ben o mağazaya çok uzağım da indirimli bi ayakkabıya bakmasını isteyecektim eğer çok yakındaysa? Outlet ürün diye geçiyor ve her numaradan 1'er tane kalmış, şimdi eskimiş fazlaca denenmiş ayakkabıyı da almak istemiyorum. Bi foto çekse yeter benim için.

Ayakkabı bu :https://sportive.com.tr/urun-65489--response-trailo-erkek-ayakkabi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX.3B.Xx -- 10 Nisan 2015; 10:21:25 >

• Beylikdüzüne herkes uzak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Emekli

Beylikdüzüne herkes uzak

Onca yolu gidip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum, mağazadaki çalışan da istediğim gibi yardımcı olamıyor. Elim boş dönmek istemiyorum, çok denenmiş ayakkabı almam.
  • xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    şans işidir bu gidip kendin görmen lazım eğer 1 tane kalmışşsa denenmiş bir ayakkabıdır epeyce kendimden biliyorum ayakkabı satmışlığım var zamanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

şans işidir bu gidip kendin görmen lazım eğer 1 tane kalmışşsa denenmiş bir ayakkabıdır epeyce kendimden biliyorum ayakkabı satmışlığım var zamanında

Aradığım mağaza görevlisi outlet bölümünde deyince ve her numaradan 1'er adet kaldığını söyleyince ilk aklıma bu geldi zaten, yeni ayakkabıyı outlet'e koymazlar, kesin bi ton kişi denemiştir eskimiştir bile ayakkabı dediğin gibi. Ama şans işi belkide tam ayağıma uygun olandan temizi vardır diye yakında olan arkadaşlar arıyorum.
  • xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    outlete konulan ürün eski değil serisi kırılmış ayakkabının o yüzden atıyorlar oraya sezon gectimi ve numaralar bititimi outlete koyulur 50 100 tl arasında bi indirim olur fiyatına göre
  • quote:

outlete konulan ürün eski değil serisi kırılmış ayakkabının o yüzden atıyorlar oraya sezon gectimi ve numaralar bititimi outlete koyulur 50 100 tl arasında bi indirim olur fiyatına göre

Bunun bi farklı modelini giymiştim 2 sene boyunca ve çok titiz kullanmıştım sıfır gibiydi ama kapının önünden çalındı 2-3 ay önce, yağmurlu havada normal ayakkabılarla gitmiştim, o yüzden bu fırsatı kaçırmak istemiyorum, bi foto olsa yeter benim için aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Marmara Park'ın yakınındadır bugün ayakkabı alacaktım güzelmiş bundan alabilirim kaç giyiyordunuz siz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex Turner

Marmara Park'ın yakınındadır bugün ayakkabı alacaktım güzelmiş bundan alabilirim kaç giyiyordunuz siz ?

PM attım hocam
  • Sportive beylikdüzüne bağlı değil,doğru bilgi yayalım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rift

Sportive beylikdüzüne bağlı değil,doğru bilgi yayalım lütfen.

Beylikdüzü sportive diye geçiyor adı. Zaten dediğim sportive mağazasına yakın olan arkadaşlar da bilir zaten.
  • metrobüse yakınsan git şansını dene belki başka model bulursun haramidere metrobüs durağında iniceksin
  • quote:

metrobüse yakınsan git şansını dene belki başka model bulursun haramidere metrobüs durağında iniceksin

Haklısın hocam ama hem metrobüs kalabalık oluyor hemde çok uzak diye gözümde büyüyor ya
  • UP!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.