Şimdi Ara

Beylikdüzü Sera Konutları Nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
23.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet VOLKAN

Kaan bey 150 ye barış mahallesinden bulabilir miyim?

Sanmıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-beylikduzu-buyuksehir-b-mahallesi-2-plus1-85-m2-giris-daire-170430096/detay

Bu nasıl giriş kat sıkıntı olur mu?Parmaklık felan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

14 yıldır beylikdüzünde oturuyorum. Soruları alayım. Bu arada oradan metrobüse yürümek 10 dakika civarı sürer. Sera konutları beylikdüzü değil beykent olarak geçiyor bu arada bilginize. Ayrıca dediğiniz gibi orada bir binada sıkıntı vardı fakat hangisi tam hatırlayamadım.

Beylikdüzü merkez mahallesi nasıl bir mahalle. Orgenize sanayi bölgesi diye geçiyor sanırım (O SB). Oradaki fiyatlarda uygun görünüyor. Metrobüse yakın

Beylikdüzü Sera Konutları Nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YASARMEDYA -- 18 Ağustos 2014; 23:16:56 >

• quote:

Kaan bey 150 ye barış mahallesinden bulabilir miyim?

Pek sanmıyorum ama yine de şansınız deneyin. Çünkü son zamanlarda aşırı derecede toplu konut yapıldı ve bunlar fiyatları biraz olsun düşürebilir. Metrobüsün gelmesiyle fiyatlar adeta uçtu. Genelde beylikdüzünün içi (gerçek beylikdüzü, oraları tarla iken yapılan ilk konutlar) dediğimiz çamlık bölgesi taraflı 180+'dan başlıyor. Fakat beykent tarafında (adnan kahveci mah. civarı) dediğiniz fiyata bulabilmeniz mümkün görünüyor. Çünkü 3 tane toplu konut projesi var ve siteler tam oturmadığı için dediniz fiyatlardan şansınız olabilir.

Gösterdiğiniz ilana gelince fotoğraftaki karşıdaki daireyi hatırlıyorum gibiyim. Çamlık civarında olması gerekiyor. Gayet merkezi. (Eğer hatırladığım yer ise) Taksim-Beylikdüzü otobüsleri hemen sokağın aşağısından geçiyor. Otobüs duracağına çok yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 18 Ağustos 2014; 23:36:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YASARMEDYA

quote:

14 yıldır beylikdüzünde oturuyorum. Soruları alayım. Bu arada oradan metrobüse yürümek 10 dakika civarı sürer. Sera konutları beylikdüzü değil beykent olarak geçiyor bu arada bilginize. Ayrıca dediğiniz gibi orada bir binada sıkıntı vardı fakat hangisi tam hatırlayamadım.

Beylikdüzü merkez mahallesi nasıl bir mahalle. Orgenize sanayi bölgesi diye geçiyor sanırım (O SB). Oradaki fiyatlarda uygun görünüyor. Metrobüse yakın

Kordinatları verirseniz daha net bakabilirim. Fotoğrafa bakınca tersim döndü karıştırdım.

• quote:

quote:

quote:

Kordinatları verirseniz daha net bakabilirim. Fotoğrafa bakınca tersim döndü karıştırdım.

Alıntıları Göster

• Dostum bizde bu hafta adnan kahveci mah. Taşınıyoruz. Sana şunu söyleyebilirim ilanda bina yaşı 5-10 arası diyor demekki baya uzun sürmüş yapımı + beylikdüzünde 8 kattan fazla yüksek bina tercih etmeyin biraz sıkıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster

Beyaz ile çizdiğim yol bana göre beylikdüzünün sınırı dediğim yoldur. Sizin dediğiniz taraflar haramidere/yakuplu bölgesine doğru kayıyor. O tarafları biliyorum fakat emlak açısından bir bilgim yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 19 Ağustos 2014; 0:12:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mstf..42

Dostum bizde bu hafta adnan kahveci mah. Taşınıyoruz. Sana şunu söyleyebilirim ilanda bina yaşı 5-10 arası diyor demekki baya uzun sürmüş yapımı + beylikdüzünde 8 kattan fazla yüksek bina tercih etmeyin biraz sıkıntı.

Hocam bu beylikdüzüne ilk konutları japonlar yaptı. C mahallesi taraflarını. Raylı sistem dedikleri bir teknoloji kullandılar binada. 1999 depreminde yanyana 4 bina bildiğiniz yana doğru yatarmış gibi esnedi. Bu yüzden o civarlardaki binalar sağlamdır. Fakat son 4 sene içinde inanılmaz hızlı yapılar yükseliyor. Hazır betonunun yaygınlaşması bu olayı hızlandırsa da korkutucu derece hızlı gidiyor inşaatlar.
  • quote:

quote:

Dostum bizde bu hafta adnan kahveci mah. Taşınıyoruz. Sana şunu söyleyebilirim ilanda bina yaşı 5-10 arası diyor demekki baya uzun sürmüş yapımı + beylikdüzünde 8 kattan fazla yüksek bina tercih etmeyin biraz sıkıntı.

Hocam bu beylikdüzüne ilk konutları japonlar yaptı. C mahallesi taraflarını. Raylı sistem dedikleri bir teknoloji kullandılar binada. 1999 depreminde yanyana 4 bina bildiğiniz yana doğru yatarmış gibi esnedi. Bu yüzden o civarlardaki binalar sağlamdır. Fakat son 4 sene içinde inanılmaz hızlı yapılar yükseliyor. Hazır betonunun yaygınlaşması bu olayı hızlandırsa da korkutucu derece hızlı gidiyor inşaatlar.

Alıntıları Göster
    Kaan bey çok bilgilisiniz sağolun verdiğiniz bilgiler için.Benim için çok yararlı oldu.Demek c mahallesi raylı sistem.Zaten ordaki görevlilerden biri ile konuştum 3 tane deprem profesörü orda oturuyormuş.Adı Oğuz bilmem neydi

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    BEn geçen pazar migrosun arkadasından başladım ve gürpınara doğru indim. Kuğulu park civarında 3 ay önce 180 e alınan 3+1 ev şuan 210 bin istiyorlar. Bütçem kısıtlı olduğu için (max 150bin)(gönül isterki 120bine olsun) e-5 e yakın yer bulamadım. ama aramaya devam gürpınara indiğimde anca bütçeme göre 115binden başlayan daireler bulabildim. Ama eşimde bende çalışıyoruz. Hergün işe gidiş gelişimiz problem olacak oralarda oturursak. (şuan marmara parkın yanında e-5 e sıfır kirada oturuyorum) Biraz daha kurcalayıp bakmak lazım. birde eylül ekim gibi biraz daha düşer sanırım fiyatlar. zira müslüman işi fiyat söylüyeninin bulmak çok zor. Yeni binalara yaklaşılmıyor bile. (not: yakuplu ve beylikdüzü organize san bölgesinde uygun gibiler ama oraları hiç bilmediğimden cesaret edemedim bakmaya)

Bilgilerimizi paylaşmaya devam edelim burdan :o))

• quote:

Orijinalden alıntı: OfkELiKaLaBaLIK

(not: yakuplu ve beylikdüzü organize san bölgesinde uygun gibiler ama oraları hiç bilmediğimden cesaret edemedim bakmaya)

İşte bizde bilgi toplamaya çalışıyoruz :) Sanayi bölgesinde güzel evler var uygun.
  • İstanbul'un ta en ucunda bile ev fiyatları uçmuş... Bu gidişle ev sahibi olmak bize hayal.

• 110.000 ev mi olur en az 270.000 falan lazım hocam it kopuk dolu olur varoş kesim

• YASARMEDYA kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce bu evlerin karşı sitesinde oturuyodum, parlementerler sitesi. Benim oturdugum zamanlar bu dediğin site kaba insaati bitmiş şekilde duruyordu.2001 yılından beri o şekilde duruyodu 2012 sonlarında ince işleri yapıldı (kapi, siva, boya vs.) Yani anlayacagin bina 13 senelik, zaten site falanda degil gidip bakarsan görürsün arkasindaki evler hâlâ kaba insaat halinde duruyor ve site falan yok ortada bildiğin şantiye alanı. Ayrıca o bölgede fiyatlar yüksek bu ilandaki evin yanında Ceylan sitesi var fiyatları 250-300 civarında, parlementerler 350-400 arasında. Sormak İstediğin bişey olursa yardım ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernn93 -- 19 Ağustos 2014; 13:00:58 >
  • YASARMEDYA kullanıcısına yanıt
    Sera konutlarında dayımlar oturuyor. Çember şekilde dizilmiş 7-8 binadan oluşuyor ortada da inşaat halinde bir havuz var ama sadece yolun ve girişin önündeki 2 bina ve arkadaki 1 bina tamamlanmış. Diğer 5-6 bina inşaat halinde. Müteahhitle olan sorun da oralar galiba. Havuz da bitmemiş halde ortada duruyor. Yani Sitenin önünde bir cadde var minibüslerin falan geçtiği o caddeden direk siteye giriliyor giriş kısmında da 2 tane V şeklinde bitişik 2 bina var. V nin ortasıda çimenlik çocuklar falan orada oyun oynuyor. Bu binalardaki yola bakan konutların manzarası iyi ama arka taraf havuzu ve diğer inşaat halindeki binaları görüyor. İnşaat halinde dediğim de kabası bitmiş dış cephe falan yapılıyordu. Yeri güzel sitenin o fiyata baya iyi hatta. Metrobüse de 15 dk yürürsünüz. Etrafında 1 tane alışveriş merkezi var bir kaç tane de büyük hipermarket var.
  • quote:

BEn geçen pazar migrosun arkadasından başladım ve gürpınara doğru indim. Kuğulu park civarında 3 ay önce 180 e alınan 3+1 ev şuan 210 bin istiyorlar. Bütçem kısıtlı olduğu için (max 150bin)(gönül isterki 120bine olsun) e-5 e yakın yer bulamadım. ama aramaya devam gürpınara indiğimde anca bütçeme göre 115binden başlayan daireler bulabildim. Ama eşimde bende çalışıyoruz. Hergün işe gidiş gelişimiz problem olacak oralarda oturursak. (şuan marmara parkın yanında e-5 e sıfır kirada oturuyorum) Biraz daha kurcalayıp bakmak lazım. birde eylül ekim gibi biraz daha düşer sanırım fiyatlar. zira müslüman işi fiyat söylüyeninin bulmak çok zor. Yeni binalara yaklaşılmıyor bile. (not: yakuplu ve beylikdüzü organize san bölgesinde uygun gibiler ama oraları hiç bilmediğimden cesaret edemedim bakmaya)

Yakupluda benim bilgi işlemden arkadaşım oturuyor oralar daha çok mahalle tarzı yerleşim yerleri.Ancak gelişmekte olan yerler arasında eskiden oranın köy olduğunu söyledi.Şimdi fiyatları uçtu diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATYPICAL

110.000 ev mi olur en az 270.000 falan lazım hocam it kopuk dolu olur varoş kesim

Hocam 270 e(biraz eski binalardan) bakırköyden osmaniyeden alırsın.200.000 e büyükşehirde beylicium arkasında bulunabilir.Hatta sahibinden bile bulunabilir.Özellikle kapıcılar bu konuda çok bilgililer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet VOLKAN -- 19 Ağustos 2014; 15:15:08 >
  • quote:

Üstat haftasonu bende hanım ile gezdim beylicium oralarını giriş katları uygun hatta birde çatı katı buldum ama akıyormuş sıkıntılıymış.Kapıcı kışın giriş katı için ara katlara oranla 2 katı doğalgaz gelir dedi eğer ısıtma merkezi sistem değilse.Ben yaklaşık 5 aydır büyükşehir bloklarında ev arıyorum.Hatta foruma sırf bu yüzden üye oldum.En çok bilgiyi burda edindim.

• quote:

quote:

Üstat haftasonu bende hanım ile gezdim beylicium oralarını giriş katları uygun hatta birde çatı katı buldum ama akıyormuş sıkıntılıymış.Kapıcı kışın giriş katı için ara katlara oranla 2 katı doğalgaz gelir dedi eğer ısıtma merkezi sistem değilse.Ben yaklaşık 5 aydır büyükşehir bloklarında ev arıyorum.Hatta foruma sırf bu yüzden üye oldum.En çok bilgiyi burda edindim.

Alıntıları Göster
    Yaşar bey hakkını helal et senin konuyu kullanıyorum

• quote:

Yaşar bey hakkını helal et senin konuyu kullanıyorum

Estağfurullah hocam helal olsun. Maksat bilgi paylaşımı, benim gibi arayışta olanlarında işine yarayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.