Arkadaşlar normalde arabayla gidiyorduk da otobüsle gitmek icap etti. En kısa yoldan (metrobüssüz olsun çok tıkış tıkış rahatsız oluyorum.) nasıl gidebilirim? Çift katlı otobüslerle Taksim'e gidip ordan başka bir otobüse mi binmeliyim?
Nasıl sıkış tıkış arkadaş. Avcılar'a gel. Zaten metrobüs ilk durak. Direk bin otur. Mecidiyeköy'de in. Otobüs durağına git. İstinye otobüsüne bin. İstinye Park'ın önünde inersin.
quote:
Orijinalden alıntı: Infectus
Nasıl sıkış tıkış arkadaş. Avcılar'a gel. Zaten metrobüs ilk durak. Direk bin otur. Mecidiyeköy'de in. Otobüs durağına git. İstinye otobüsüne bin. İstinye Park'ın önünde inersin.
Kardeş binmiyorum değil; ama tercih etmek istemiyorum. Yok mudur metrobüssüz ulaşım?
Beşiktaştan nasıl giderim ?
zincirlikuyudan pınar mahallesi otobüsleri kalkıyor o otobüs direk istinye park a gidiyor beşiktaş-sarıyer maslak tarafından sahile inen otobüslere bin direk sahile inen otobüse binersen bebek tarafından gecıyor şoföre istinye park a gidermi de
Beşiktaştan minibüs de kalkıyor istinye'ye onlarla da gidebilirsin.
MEcidiyeköyden 29ş, beşiktaştan sanırım 22 numara. İki şekilde gidiliyor.
Arkadaşlar şöyle yapsak yukarda dediğim gibi Beylikdüzü'nden Taksim'e binip ordan 1 otobüsle gidilebilinir mi? Gidilinebilirse hangisiyle?
Up
Taksim füniküler ile Beşiktaşa geç veya metroyla Mecidiyeköy'e geç.
Mecidiyeköye geçmeni tavsiye eder 29Ş'nin geçtiğini bildiririm.
Daha napalım evinden istinye parka otobüs mü kaldıralım :))
aynı yol macerasını ben de yaşıyorum. eğer 2-3 arkadaş daha bulabilirsem aracım var. e-6 dan gidip gelinebilir. tek olarak gittiğim zaman yorucu ve masraflı oluyor. arayabilirsiniz. 0537 447 34 30
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme