Şimdi Ara

BEYLERİN BEYİ BEYLERBEYİ(GALATASARAY PİLOTU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.öncelikle fm 2006 dan sonra ilk defa fm09 oynamaya başladım.ilk denemem gene beeylerbeyi ile oldu,takımı küme düşürdüm ama yılmıycam yeni kariyer başlıyorum.gene beylerbeyi ama bu sefer iyi şeyler yapmaya çalışacam.hedefim galatasaraydan gelecek olan gençleri en iyi şekilde galatasaraya yollamak,hem onların gelişimini sağlamak hemde kendi klübümü geliştirmek.takımın transfer bütçesi sıfır olduğundan pek transfer şansımız yok.eldekilerle idare edeceğiz artık.

kiralıklar ve kiralık gelenler şöyle.

bedava gelenler

buda ilk maçım

eğer yorumlar gelirse ssler ekliycem.umarım yorum yaparsınız.5 maçlık periyotlar halinde buraya ssleri eklemek istiyorum.

• Sağlam oyuncular yollamışlar.
  • devam devam merak ediyorum nasil bir kariyer olacak
  • merhaba arkadaşlar
    ilk resmi maçın ardından kupada mersin idman yurduyla eşleştik.adanlar resmen ezdi bizi.artık tek hedefimiz lig
  • arkadaşlar şuan 9 maçın sonunda maç eksiğiyle 3. sıradayız.gayet iyi performans sergiliyor takım.antrenör transfer edemediğimiz için oyuncular ,beklediğimizden biraz daha geç gelişiyor.tek problem bu.

galatasaraydan gelen kiralıklar ile ilgili gözlemlerim.
    dr=erkan ferin = gayet iyi oynuyor.kötü oynadığı olmadı ortanın üstü diyebiliriz
    dlc=anıl karaer=takım en iyisi.hatasız oynuyor diyebiliriz.umarım gs onu geri çağırmaz
    dc=semih kaya=anıldan sonra güvenilecek en iyi oyuncu.geleceği parlak
    mc=zafer sakar=orta düzeyde oynuyor diyebilirim
    sc=mehmet düz=ben ona güveniyorum kritik goller atıyor

• son maçta lider körfez bel. 3-3 berabere kaldım.3-0 geriye düştüm ama takım yılmadı durumu 3-3e getirdi ama buda playofflara kalmamız için yeterli olmadı.sağlık olsun diyelim

buda son puan durumu(ilk 2 play offlara gitti)

• arkadaşlar lig sonuna geldim ve 3. olarak play off elemelerine katılamadım.2 b gerçekten çok zorluymuş bunu bir kez tdaha anladım.tecrübe herşey demek,sadece gençlerle bir yere varılamıyor malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok farklı bir kariyer bence , merakla bekliyoruz.
  • Guzel kariyer. Bu sene olmamis ama seneye cikarsin artik.
  • @FeLisLynx
    @Y!g!T
    destekleriniz için saolun arkadaşlar,
    önümüzdeki sene bomba gibi geliyorum,bu sene 220k lık bi bütcem var.ayrıca beylerbeyinin genç akedemisinden bomba gibi gençler geliyor.bedava transferlerde yolda.2.sene hem ben tecrübeli olacağım hemde takımdaki diğer oyuncular tecrübeli ve kaliteli olacak.yarın ssler geliyor
  • gece yatmadan önce sözleşmesi biten can aratla anlaştım.ayrıca galatasaray uğur erdoğan ve alparslan erdem i kiralık olarak yollamaya karar verdi.
    geçen seneden erkan ferin,anıl karaer,zafer şakar,serkan kurtuluş u kiralık istiycem verirlerse baya iddaalı bi kadro olacağı kesin.virde cihan can die bi stoper var galatasarayda onu alabilirsem tamamdır.sadece forvet eksiğimiz kalıyor.cem sultanı istiyorum ama vermiyorlar bi türlü keza emre çolakta öyle bi türlü alamadım.pilot takıma bu yapılır mı demi yani
  • Başarılar,Galatasaray'dan Aydın Yılmaz'ı istemeni tavsiye ederim.Özellikleri berbat ama bende çok iyi oynamıştı.
  • Sana güvenimiz tam , acaba TSL yükselince pilotluktan atılıyorsun sanırım değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

Başarılar,Galatasaray'dan Aydın Yılmaz'ı istemeni tavsiye ederim.Özellikleri berbat ama bende çok iyi oynamıştı.

keşke verseler hacı ama nerdeee.emre çolak'ı alamadık daha ilk yılı olmasına rağmen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtiyatlı -- 6 Temmuz 2009; 14:50:28 >
  • inşallah çıkarsın galatasarayın gençleri seni taşır gibime geliyo(gerçekte olmasa da)
  • merhaba arkadaşlar,yeni sezona bomba gibi giriyoruz.
    galatasarayı çok feci söyüşledim.kim varsa kiralık teklifi yolladım sağolsunlar ondalarda hepsini yolladı bana.bakalım bu yıl napacağız.

• Gelen oyuncular guzel. Bu kadro ile iyi isler yaparsin bu sene.
  • Bende açtım bi beylerbeyi kariyeri valla değişik oluyormuş hazırlık maçların da gelene gidene 3-4 attık 6 attıkGs den oyuncu isitiyorum devamlı en son Serkan Kurtuluşu aldım

Daha deniyorum bende buraya koyabilirim bir kaç ss isterseniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: wholet

Bende açtım bi beylerbeyi kariyeri valla değişik oluyormuş hazırlık maçların da gelene gidene 3-4 attık 6 attıkGs den oyuncu isitiyorum devamlı en son Serkan Kurtuluşu aldım

Daha deniyorum bende buraya koyabilirim bir kaç ss isterseniz

koy tabi kardeş,ama sakın bütün genç oyuncuları oynatayım die fantezi yapayım deme bence.takım küme düşüyo

• quote:

Orjinalden alıntı: FeLisLynx

Sana güvenimiz tam , acaba TSL yükselince pilotluktan atılıyorsun sanırım değil mi ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.