Bildirim
BEYLERİN BEYİ BEYLERBEYİ(GALATASARAY PİLOTU)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sağlam oyuncular yollamışlar. -
devam devam merak ediyorum nasil bir kariyer olacak -
-
-
-
-
Çok farklı bir kariyer bence , merakla bekliyoruz. -
Guzel kariyer. Bu sene olmamis ama seneye cikarsin artik. -
@FeLisLynx
@Y!g!T
destekleriniz için saolun arkadaşlar,
önümüzdeki sene bomba gibi geliyorum,bu sene 220k lık bi bütcem var.ayrıca beylerbeyinin genç akedemisinden bomba gibi gençler geliyor.bedava transferlerde yolda.2.sene hem ben tecrübeli olacağım hemde takımdaki diğer oyuncular tecrübeli ve kaliteli olacak.yarın ssler geliyor -
gece yatmadan önce sözleşmesi biten can aratla anlaştım.ayrıca galatasaray uğur erdoğan ve alparslan erdem i kiralık olarak yollamaya karar verdi.
geçen seneden erkan ferin,anıl karaer,zafer şakar,serkan kurtuluş u kiralık istiycem verirlerse baya iddaalı bi kadro olacağı kesin.virde cihan can die bi stoper var galatasarayda onu alabilirsem tamamdır.sadece forvet eksiğimiz kalıyor.cem sultanı istiyorum ama vermiyorlar bi türlü keza emre çolakta öyle bi türlü alamadım.pilot takıma bu yapılır mı demi yani -
Başarılar,Galatasaray'dan Aydın Yılmaz'ı istemeni tavsiye ederim.Özellikleri berbat ama bende çok iyi oynamıştı. -
Sana güvenimiz tam , acaba TSL yükselince pilotluktan atılıyorsun sanırım değil mi ? -
quote:
Orjinalden alıntı: ballrry
Başarılar,Galatasaray'dan Aydın Yılmaz'ı istemeni tavsiye ederim.Özellikleri berbat ama bende çok iyi oynamıştı.
keşke verseler hacı ama nerdeee.emre çolak'ı alamadık daha ilk yılı olmasına rağmen..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtiyatlı -- 6 Temmuz 2009; 14:50:28 > -
inşallah çıkarsın galatasarayın gençleri seni taşır gibime geliyo(gerçekte olmasa da) -
-
Gelen oyuncular guzel. Bu kadro ile iyi isler yaparsin bu sene. -
Bende açtım bi beylerbeyi kariyeri valla değişik oluyormuş hazırlık maçların da gelene gidene 3-4 attık 6 attık Gs den oyuncu isitiyorum devamlı en son Serkan Kurtuluşu aldım
Daha deniyorum bende buraya koyabilirim bir kaç ss isterseniz -
quote:
Orjinalden alıntı: wholet
Bende açtım bi beylerbeyi kariyeri valla değişik oluyormuş hazırlık maçların da gelene gidene 3-4 attık 6 attıkGs den oyuncu isitiyorum devamlı en son Serkan Kurtuluşu aldım
Daha deniyorum bende buraya koyabilirim bir kaç ss isterseniz
koy tabi kardeş,ama sakın bütün genç oyuncuları oynatayım die fantezi yapayım deme bence.takım küme düşüyo
-
quote:
Orjinalden alıntı: FeLisLynx
Sana güvenimiz tam , acaba TSL yükselince pilotluktan atılıyorsun sanırım değil mi ?
Benzer içerikler
- fmrte 24 license key
- fm 23 transfer yaması
- fm 2005 indir
- fm 24 yenilmez taktik
- fm 24 serbest oyuncular
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X