Şimdi Ara

Beyler Yardımınıza ihtiyacım var !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle bu konudan çok anlamıyorum.İlk başlarda Kicker L7 +amfi ya da L5+amfi
    almayı düşünüyordum ama hem çok para(yani ona göre ) hemde çok gereksiz onun yerine,BÖYLE KALİTELİ BASS ve TEMİZ SES İSTİYORM Tek 1 kolonda hem woofer hem mid bass hemde amfi yi koyacam taşınılabilir yapmayı düşünüyorum ve bir adaptör yardımıyla hem arabada hemde evde kullanacam.

Önemli olana F/p iyi Kaliteli bass ve temiz ses istemem birde ensturmanları böyle ayrı ayrı duymak istiyorum yani... Neyse siz işin ehlisisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi middengeard -- 1 Nisan 2010; 18:14:08 >

• Öncelikle o kadar pratik şekilde sökülüp takılacak sistemi yapmak zor olur.
    Neler almayı düşünüyorsunuz, teyp, mid, woofer, amfi, vesaire?
  • Teyp var ya ben böyle set yapan birine sordum zaten ona yaptırmayı planlıyorum.. o dedi adaptör yardımıyla evde de kullanabileceğin bir sistem ayarlarım ben .. ,
    dediğim gibi bana kaliteli ses ve güzel tatlı bass veren artık subwoofer +mid bass takımı ne bilim amfi öneri istiyorum ona göre hareket edecem.. L7 çok sert bass veriyormuş bana öylesi gerekmez.Bana tatlı bass sesi verecek subwoofer lazım ya siz kafanıza göre bişeyler önerin ben değerlendirecem

2kriterim var
    1-Kaliteli yumuşak bass sesi veren subwoofer (ihtiyaç yoksa midbass takımı)
    2-kaliteli ses istiyorum..
  • Evet beyler yok mu önerisi olan !
  • Bass isteniyorsa, woofer şart, gerçi bu benim kişisel görüşüm, beni kesmez yani woofer yoksa.
    Kaliteli woofer almak istesem, ilk aklıma Rockford Fosgate markası gelir, P1S412 modeli mesela.
    Ön kapıya Hertz ESK 165 ve amfi olarak da Kicker ZX 650.4 ile çok güzel olur.
    Yalnız bu amfiyi evde çalıştırmak için güç kaynağı iyi olmalı, 2-3-4 tane bilgisayar PSU su paralellenip kullanılabilir.
    Ya da akü ve akü şarz cihazı alırsınız, başka 1 seçenek de SMPS güç kaynağı kullanmak olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 2 Nisan 2010; 19:49:29 >
  • tek amfi ile hem woofer hem hoparlör ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: middengeard

tek amfi ile hem woofer hem hoparlör ?

Evet.
    Sağlam 4 kanal amfi ile bu mümkün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman Hertz ESK 165 2 tane alsam 2 tane de woofer amfiyi de 4 kanallı olduğu için 4ünü de kaldırır. ooo ii başka önersi olan ??
  • 2 tane dediğin 1 çift mi mid için?
    2 tane woofer olur da, tam besleyemezsin.
    2 tane Comp 12 alırsın 150 watt RMS tekli bağlarsın, 120 watt verir amfi, tam çalmaz ama ses memnun edebilir.
    Kalan 2 çıkışa da 1 çift midi sağlı-sollu bağlarsın.
  • özel mesajdan bna msn adresinizi yollarmısınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.