Şimdi Ara

Beyler yardım edin gerçekten bıktım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çevrem veya sosyal faaliyette bulunduğum alanlardaki erkeklerin hepsi delik düşkünü bu durum gerçekten benim midemi bulandırıyor. Yoldan geçen birini iki selam verip onu tanımayı çok iyi yaparım ve hepside ilginçki aynı ortak noktada buluşmaktalar işte o KARA DELİK(KARA CİĞER) vs diyebilirsiniz bir hemcinsim ile sohbet ettigim zaman 10 15 dk ya konu cinsellige kayiyor ben karakter olarak bunu kendime sigdiramiyorum beyler arkadas ortamımdan yola cikarak konusuyorumki erkekler ben derim kari yapar modunda..

Ve bu öyle adaletsizlik'ki kenara çekilip seyrettiğim zaman görüyorumki kızlar boyle erkeklerden hoslaniyor deger vermeyen insandan saymayan gundelik iliski pesinde olan erkeklere cok ilgililer suana dek ne zina yaptim nede bir baskasina goz diktim muslumanim elhamdullillah gercek musluman degilim tabiki onun icin gündelik namaz gorevlerimizi dini vazifelerimizi yerine getirmemiz gerek
    He şöyle dinen ne haramsa neden sakinmak gerekirse onu yaptim bir tek bunu yaptim. Rabbime inancım tam.
    Umuyorumki rüyamda hurileri görürüm.

Bunuda böyle sizlerle paylaşmak istedim umarim saygı duyarsınız

!!!!!!! İYİ FORUMLARRR!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.