Şimdi Ara

Beyler Yardım Babamla İlgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler direk konuya giriyorum güler misin ağlar mısın...

Babam büyürken hep annesiz, babasız gibi bir şey büyümüş yani sokaklarda vs. oraları geçiyorum. O zamanda kendine bir söz vermiş "benim oğlum olsun onu mektebe ben götürücem" diye :/ Bende 18 oluyorum 6 kasımda. 19 a giriyorum.

Tutturmuş cuma günü bara gidicez(Öylesine bir bar değil adam gece adamı herkesi tanıyor):/ orada ben sana göstericem her şeyi vs. diye. Çok kafa adamdır tamam mı benim babam hep arkadaşım gibiydi hani ama ben yinede hem Alkol kullanmıyorum, hemde o olayı yapmam ben yani :/
    gece aradı birini dedi yarın beni ara sesini duydum telefondan dalga felan değil yani :/

Yahu diyorum ben yapmam öyle şey istemiyorum. Oluyorsa kendi olacak Aşık olucam Evlenicem vs. öyle olmaz istesem ben sanki çoktan yapamıyordum diyorum.
    Ben anlamam diyor.

Anneme mi şikayet etsem ya arada bıraktı beni büyük kavga olacak çok red edersem inada binecek çünkü biliyorum.

Yahu yemin ederim ciddiyim herkes belki böyle bi babası olsun alsın karşısına böyle konuşsun her şeyi anlatsın nasıl içileceğini vs. ister. Ama benim karakterim böyle değil işte.
    Ben neyin nasıl içileceğini bilirim ama içmem sevmiyorum mesela :/

Bana bir şey söyleyin kurtarayım kendimi ne olur.

• Eşcinsel olduğunu belirt babana. Ama ters teperse daha kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

Eşcinsel olduğunu belirt babana. Ama ters teperse daha kötü.

Baba ben sexin parayla satıl alınmasını etik bulmuyorum. Bu olay bu kadar ruhsuz mu anasını satayım de.
  • bendeböle baba olucak varya ehh anasına beee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Baba ben sexin parayla satıl alınmasını etik bulmuyorum. Bu olay bu kadar ruhsuz mu anasını satayım de.

dedim ama yanlış düşünüyorsun gibi bir şey dedi yada tam anlamadı bir daha konusunu açarsa (alkollüydü belki oradan cesaret buldu ama sarhoş değildi) iyice bunun üsütne bastırıcam.

abi yok böyle bir baba çok seviyorum kendisini hatta teklifi çok hoş ama ben yokum diyorum aşık olmak başka bir şey yani bence seks anlamsız aşk yoksa tutku yoksa işin içinde hayır olsa ne oluuuur olmasa ne olur anlamı ne? :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 3 Kasım 2012; 18:52:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

quote:

quote:

dedim ama yanlış düşünüyorsun gibi bir şey dedi yada tam anlamadı bir daha konusunu açarsa (alkollüydü belki oradan cesaret buldu ama sarhoş değildi) iyice bunun üsütne bastırıcam.

abi yok böyle bir baba çok seviyorum kendisini hatta teklifi çok hoş ama ben yokum diyorum aşık olmak başka bir şey yani bence seks anlamsız aşk yoksa tutku yoksa işin içinde hayır olsa ne oluuuur olmasa ne olur anlamı ne? :/

Boğa burcu bi erkek olarak olsa ne olur olmasa ne olur kısmına katılamasam da, parayla sexe ben de karşıyım açıkcası... Cidden o kadar ruhsuz bişey değil ve bence iğrenç yaa

• keske babanin dusunceleri de semin ki kadar temiz ve olgun olsaydi. sen dogru olani yapiyorsun. ahlakli bir insansin belli. bunu babani kirmadan ve dogru olani da guzel bir dille anlatarak aktar. babanin seni olumsuz anlamda degistirmesine izin verme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Boğa burcu bi erkek olarak olsa ne olur olmasa ne olur kısmına katılamasam da, parayla sexe ben de karşıyım açıkcası... Cidden o kadar ruhsuz bişey değil ve bence iğrenç yaa

Akrep burcu bir erkeğim ben sanılanın aksine duygusal oluruz bana şimdi boğa burcu ayağı yapma
    :/

quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

keske babanin dusunceleri de semin ki kadar temiz ve olgun olsaydi. sen dogru olani yapiyorsun. ahlakli bir insansin belli. bunu babani kirmadan ve dogru olani da guzel bir dille anlatarak aktar. babanin seni olumsuz anlamda degistirmesine izin verme.

Beni büyüten sonuçta annemle babam. Karakterim sonuçta büyüdüğüm ortamda şekillenir ama ben annemle babamım tam ortasıyım gibi. Babamda çok düzgün bir insandır ama adam gecelerin adamı işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 3 Kasım 2012; 19:01:54 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Akrep burcu bir erkeğim ben sanılanın aksine duygusal oluruz bana şimdi boğa burcu ayağı yapma
    :/

quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

keske babanin dusunceleri de semin ki kadar temiz ve olgun olsaydi. sen dogru olani yapiyorsun. ahlakli bir insansin belli. bunu babani kirmadan ve dogru olani da guzel bir dille anlatarak aktar. babanin seni olumsuz anlamda degistirmesine izin verme.

Beni büyüten sonuçta annemle babam. Karakterim sonuçta büyüdüğüm ortamda şekillenir ama ben annemle babamım tam ortasıyım gibi. Babamda çok düzgün bir insandır ama adam gecelerin adamı işte

Ahaha yok hocam ayak falan yapmıyorum da sexe sizin kadar alelade bişey gözüyle bakamıyorum açıkcası

• quote:

aslında alelade bir şey haline gelmesini istemediğimden, ve alelade bir şey gibi davranılmasından hoşlanmadığım ve doğru bulmadığım ve ayrıca bu duruma anlam veremediğim için aşık olmaktan tutkudan vs. bahsediyorum zaten. Bu durumda olsa ne olurrr olmasa ne olur ki?

çok felsefik oldu tamam konu bu değildi.

Babam bunun konusunu 1 daha açarsa ya ben Gayim diyeceğim evlatlıktan red edileceğim.
    ya da? çözüm üretin arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 3 Kasım 2012; 19:07:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.